Шкільні анекдоти
|
|
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:26 | Повідомлення # 61 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 1
Статус: Offline
| - Тато, ти пам'ятаєш, що обіцяв мені 10 доларів, якщо я перейду в 4 клас? - запитав юний нащадок. - Так, так, звичайно. Ну, як твої справи? - Поздоровляю тебе, тату. Ти заощадив цю суму.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:28 | Повідомлення # 62 |
Полковник
Репутація: 3
| У школі вчителька запитує: - Діти! Хто з ваших родичів самий старший у родині? Вовочка: - Пра - пра - пра - пра - прабаба! - Так не буває! - Бу - бу - бу - бу - бу - буває!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:28 | Повідомлення # 63 |
Майор
| - Тато, чому ти замість підпису в моєму щоденнику ставиш хрестик? - Щоб твій учитель не подумав, що в такої інтелігентної людини, може бути такий тупий син. Батько запитує сина: - Ну як успіхи в школі? - Відмінно! Контpакт із п'ятим класом продовжений ще на рік!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:29 | Повідомлення # 64 |
Полковник
| На батьківських зборах Вовочкин тато обурюється: - Як можна вигнати мого сина зі школи тільки за те, що він розбив скло і добре, якщо велике, так адже маленьке - у вчительських окулярах! Вовочка звертається до вчителя: - Іван Петрович! Я не можу розібрати, що ви написали в моєму зошиті. - Я написав: "пиши розбірливо"!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:29 | Повідомлення # 65 |
Майор
| - Ваш син стріляв під час уроку з рогатки, - скаржиться вчитель матері учня - Ах! Цей пустун знову втратив кольт, що я подарувала йому до дня народження. - Мамо, - злякано говорить маленький Пьер, дивлячись у вікно, - йде тато! Що ми йому спочатку покажемо, твоє нове плаття чи мій щоденник?
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:30 | Повідомлення # 66 |
Полковник
| Сильно спізнившийся Вовочка стоїть перед вчителькою: - Що сталось? - Hа мене напав збройний бандит! - О, Боже! І що він зробив? - Відняв домашнє завдання...
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:30 | Повідомлення # 67 |
Майор
| Батько: - У твоєму віці Наполеон був першим у класі! Син: - А в твоєму, тато, він уже був імператором... - Мамо, сьогодні була контрольна по математиці - Важка? - Що ти, легка - навіть тато написав би!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:31 | Повідомлення # 68 |
Полковник
| Марья Іванна: - Вовочка, ти знаєш, хто такий Брюсов? - Брюсов Уілліс чи Брюсов Лі?
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:31 | Повідомлення # 69 |
Майор
| До сина, що робить уроки, позаду підходить батько, гладить сина по голові: - Старайся, синку, гачки пиши акуратніше. - Це не гачки, тато! Це інтеграли!! - Ти навіщо наклеїв на зошит фотографію батька? -запитує мати сина - А мені вчителька сказала, що вона хотіла б подивитися на того дурня, що допомагав мені робити домашнє завдання.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:32 | Повідомлення # 70 |
Полковник
| Посередині уроку в клас заходить Вовочка з забинтованою головою. Роздратований учитель: - Ну, що сталось цього разу ? - Упав з п'ятого поверху... - І що, летів цілих два уроки? Вчитель запитує Вовочку: - Чому за тебе уроки робить тато? - У мами часу немає.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:32 | Повідомлення # 71 |
Майор
| - Сергійку, як ваша нова вчителька? - Відмінно! Гриппує уже третій раз за місяць! Мати - сину: - Ти повинний більше займатися. Я не вимагаю, щоб ти ставав відмінником, але мені набридло ходити на батьківські збори під вигаданим ім'ям.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:33 | Повідомлення # 72 |
Полковник
| - Вовочка, я сподіваюся, що не побачу як ти списуєш. - Я теж. Після літніх канікул вчителька запитує: - Ну, діти, розповідайте, які гарні вчинки ви зробили? - Я! - тягне руку Вовочка. - Я зробив відразу два гарних вчинки! - Ну-ну, цікаво, розкажи нам. - Один раз я в суботу поїхав до бабусі. Вона дуже зраділа. А в неділю, коли я став їхати додому, вона ще більше зраділа!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:34 | Повідомлення # 73 |
Майор
| Приходить син зі школи і говорить своїм батькам: - Не знаю, чим ви так сподобалися нашій учительці, але вона знову хоче вас бачити... - Коли ж ти, нарешті, виправиш свою одиницю? - Але що ж я можу зробити, тато? Адже журнал у вчительській! Батько відкриває щоденник - всі оцінки "2", тільки співи - "5" - Так ти ще і співаєш?!
жартівник
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:35 | Повідомлення # 74 |
Майор
| - Тато, тебе в школу викликають! - Навіщо? - Я скло розбив Батько сходив. Наступного дня син говорить: - Тато, тебе в школу викликають - Навіщо? - Хімічну лабораторію спалив Батько знову сходив. Наступного дня син знову говорить: - Тато, тебе в школу викликають - Знову, навіщо? Я взагалі не піду у твою школу! - Ну і правильно, чого там по руїнах шустать!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:35 | Повідомлення # 75 |
Полковник
| Вовочка зустрівся на вулиці з вчителькою. Проходить мимо і не здоровається - Вовочка! - окликає його вчителька. - Ти чому не здороваєшся? - А я не вмію - Ну як, наприклад, здоровається твій тато? - А у мене немає тата - А хто в тебе є? - Дідусь - Ну от повернися і привітайся зі мною так, як здоровається твій дідусь. Вовочка повертається, йде назустріч вчительці, знімає кепчонку і б'є нею об землю: - Мотати мій лисий череп, кого я бачу!!!
|
|
| |