Шкільні анекдоти
|
|
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:27 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Якось на уроці англійської мови один учень запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука: - Чому в Америці була зроблений і перший автомобіль, і перший літак, і перший комп’ютер, а в нас, на Україні - нічого? - Ну як тобі пояснити? - завагався вчитель-поліглот. - Американці - вони тупі. І тому там можна щось придумати. А спробуй щось придумати у нас, на Україні, коли всі довкола тебе мудрі!
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 27.03.2008, 13:37 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Вчителька: – Діти, хто з вас грав в азартну гру і вигравав? Петрик: – Ми з татом зібрали декілька етикеток з-під кави і дістали праску. Наталочка: – А ми збирали кришечки з-під кока-кола і дістали футболку! Вовочка: – А мій тато вгадав шість цифр з шести! – І що ж він дістав? – Сім років строгого! – ? – Сигналізація була нестандартна! Вчителька: - Вовочка, чому ти знову спізнився? Вовочка: - Hу, Марь Іванівна, ну ви ж самі говорили, що вчитись ніколи не пізно! На батьківських зборах Вовочкин тато обурюється: - Як можна вигнати мого сина зі школи тільки за те, що він розбив скло і добре, якщо велике, так адже маленьке - у вчительських окулярах! Вчителька: - Вовочка, назви яких-небудь два займенники. - Хто, я? - Молодець, Вовочка. Міліціонер зупиняє машину, а за кермом виявляється його колишня вчителька. Міліціонер: - Здрастуйте, Ніно Петрівно. Діставайте ручку й папір і пишіть 100 разів: “Я більше ніколи не порушуватиму правила дорожного руху!”
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:27 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Якось на уроці англійської мови один учень запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука: - Чому в Америці була зроблений і перший автомобіль, і перший літак, і перший комп’ютер, а в нас, на Україні - нічого? - Ну як тобі пояснити? - завагався вчитель-поліглот. - Американці - вони тупі. І тому там можна щось придумати. А спробуй щось придумати у нас, на Україні, коли всі довкола тебе мудрі!
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:37 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Урок у літній екологічній школі. Вчителька: - Так чому нас вчить казка Пушкіна "Про рибалку і рибку"? Встає дівчинка-крохотулечка: - Ця казка вчить нас, що невгамовний ріст споживання в сучасному капіталістичному світі неминуче приведе людство до екологічної і гуманітарної катастрофи!
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:40 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| На останньому уроці вчителька запитує: - А куди подівся Ваня? Хто з вас, діти, знає? - Як він вибіг на дорогу, - вносить ясність Рому, - те серйозно поламав ногу і побіг додому. Літня вчителька запитує в учня: - До якого класу ти будеш вчитися? - До одинадцятого. А ви?
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:40 | Повідомлення # 6 |
Майор
Репутація: 1
| Вчитель запитує: - Що означає вираження: "Вона почервоніла до коренів волосся..."? Учень: - Це означає, що вона пофарбувалася.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:41 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| У школі вчителька запитує в учнів, де працюють їх батьки - Мій тато директор універмагу - Мій тато директор ресторану - Мій тато кооператор - Мій тато головний бухгалтер - А мій тато працює в НДІ інженером Весь клас засміявся. Вчителька: - Не смійтеся, діти, у хлопчика таке горе...
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:42 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Онученя приходить на день народження бабусі з букетом троянд - Спасибі, миле онученя! - зворушилася бабуся. - Які красиві троянди і так схожі на ті, котрі ростуть всаду. - Уже не ростуть...Додано (15.05.2008, 14:42) --------------------------------------------- Вчитель: Вовочка, скільки тобі було років у твій минулий день народження? Вовочка: 8. Вчитель: А скільки років тобі буде у твій майбутній день народження? Вовочка:10. Вчитель: Давай щоденник, Вовочка, 2. Вовочка: А от і фігушки, у мене сьогодні день народження!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:42 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Вчителька знайомиться з дітьми, що встають і називають свого прізвища - Іванов - Сидоров. - Штирлиц!!! Вчителька: - Це ще що таке? Вийди з класу! Завтра прийдеш з батьком! Назавтра вчителька пояснює усе батьку, який відповідає: - Розумієте, Сема соромиться, Борман його прізвище.
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:46 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Радіо передача за заявками : Учні 7-го "б" класу школи 21 просять для своєї вчительки поставити звук бурмашини.
Повідомлення відредагував lena - Четвер, 15.05.2008, 14:49 |
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:47 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Училка викликала батьків двієчника щоб повідомити результат підсумкової по математиці: - У мене для вас дві новини - гарна і погана - Гарна? Дивно... і яка ж? - Шпаргалками він не користався...
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:50 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Завтра в школі №59 відбудуться батьківські збори. Просимо пристебнути ремені. - Завтра нехай прийде в школу твій дідусь! - Ви хочете сказати - тато? - Ні, дідусь. Я хочу показати йому, які помилки робить його син у твоїх домашніх завданнях!
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:51 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| -Ти чому спізнився в школу? -Я хотів піти на риболовлю, але батько мене не взяв. -Твій батько правильно зробив. Він, сподіваюся, пояснив тобі, чому ти повинний йти в школу, а не на риболовлю? -Так, він сказав, що хробаків мало і на двох не вистачить...
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:52 | Повідомлення # 14 |
Майор
| У школі вчитель говорить учням: - Хто з вас остаточно вважає себе дурнем? Встаньте. Після довгої паузи піднімається один учень: - Так ти вважаєш себе дурнем? - Ну не зовсім, але якось ніяково, що ви стоїте один.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:53 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| Школярів попросили допомогти в поширенні лотерейних квитків. Кожному дали по 20 штук. Хлопці розійшлися по будинках. Один з них дуже швидко повернувся і гордо заявив: - Я всі квитки продав! Усі двадцять взяли в одному будинку. - І як тобі це удалося? - Мене вкусив їхній собака. На уроці домоведення: - Скажи тепер ти, що таке кілограм? - Це 800 грам в упакуванні.
|
|
| |