Шкільні анекдоти
|
|
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:54 | Повідомлення # 16 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 1
Статус: Offline
| Класний керівник: - Ну, як ви трудилися вдома? - Вдома я трудився над тарілкою з пиріжками, а потім над компотом.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:54 | Повідомлення # 17 |
Полковник
Репутація: 3
| У школі вивчають методи першої медичної допомоги: - Що б ти зробив, якби твій маленький брат проковтнув ключ? - Лазив би додому через кватирку.
Повідомлення відредагував lena - Четвер, 15.05.2008, 14:55 |
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:55 | Повідомлення # 18 |
Майор
| - Тихіше! - говорить вчитель. - Щоб чутно було, як муха пролетить Усі відразу замовкають. Через хвилину Петя, утративши терпіння, пошепки запитує: - Іван Шарипович, а коли ж ви муху випустите?
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:56 | Повідомлення # 19 |
Полковник
| - Зрозуміло, ваш син не зміг прийти в школу через застуду. А з ким я говорю? - Це мій батько. - Я так люто борюсь з моєю уродженою лінню, що коли, нарешті, перемагаю, те вже незмога йти до школи...
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:57 | Повідомлення # 20 |
Полковник
| - Чому ти вчора не був у школі? - Моя сестра вінчалася - Добре, тільки дивися, щоб цього більше не повторювалося! - Тому, хто піде першим до дошки, поставлю на бал більше. - Йду! Ставте мені трійку!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:57 | Повідомлення # 21 |
Майор
| Два школярі підбігають задихаючись до поліцейського: - Товариш поліцейський! Там за рогом... - Що сталось? - Там.. наш вчитель... - Нещасливий випадок? - Ні! Він там машину неправильно припаркував!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 14:58 | Повідомлення # 22 |
Полковник
| 23 лютого. Одна з російських шкіл. Іде нарада про те, що подарувати хлопцям на свято Одна дівчина пропонує: - Давайте подаруємо кожному по листівці "Кращому хлопцю в класі! "
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:00 | Повідомлення # 23 |
Майор
| - Вчитель: Чому ми розбігаємося, перш, ніж стрибнути в яму? - Учень: Щоб не шльопнутися в неї!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:01 | Повідомлення # 24 |
Полковник
| Скільки у вашому класі відмінників? - Не враховуючи мене, чотири - А чому не враховуючи тебе? - Але ж я не відмінник...
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:01 | Повідомлення # 25 |
Майор
| Заходить вчитель у клас і говорить: - Здрастуйте, дівчатка і хлопчики! - Здраствуй, хрюша!!!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:02 | Повідомлення # 26 |
Полковник
| - Отже, мої юні партизани - починаю допит по минулій темі... Оголошення: Скривлення хребта, короткозорість, харчові отруєння, перевтома і др. Гарантія! Школа No 645.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:03 | Повідомлення # 27 |
Майор
| Вчитель заходить у клас і бачить, що два учні сваряться ледве не до бійки Вчитель: - У чому справа? - Так от, ми знайшли десятку і вирішили віддати її тому, хто збреше краще всіх! - Як не соромно! Так я у вашому віці і не підозрював, що це таке брехати Десятку віддали вчителю.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:03 | Повідомлення # 28 |
Полковник
| Даі-шника запитали: - А ти б погодився стати директором школи? Той почухав ріпу і відповів: - А що такого? Постановка і зняття школярів на облік і з обліку, виявлення порушників режиму, контроль успішності... Отут є над чим працювати і на що жити. Даі-шник зупиняє машину, а за кермом виявляється його колишня вчителька. Гай: - Здрастуйте, Марья Іванівна, діставайте ручку, папір і пишіть 100 разів: "Я більше ніколи не буду порушувати правила дорожнього руху..."
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:04 | Повідомлення # 29 |
Полковник
| - Чому тебе вчора не було в школі? - Мій старший брат занедужав - А ти-то причому? - А я катався на його веліку!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:05 | Повідомлення # 30 |
Майор
| Вмер старий вчитель і потрапив у пекло. До нього приходить через тиждень Головний доглядач пекла і говорить: - Вибачите, будь ласка, отут помилка вийшла. Вам покладено бути в раю. - Ні уж, вибачите, мені й отут добре,- відповідає вчитель.- Після школи мені пекло раєм здається.
жартівник
|
|
| |