Шкільні анекдоти
|
|
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:17 | Повідомлення # 46 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Першокласника тягнуть у школу. Він у всю упирається і кричить: - Одинадцять років!!! За що !? Хлопчик первокласник запитує у свого тата математика: - Тату, тату!!!. Як пишеться цифра 8? Тато не відриваючись від формули: - Нескінченність, розгорнута на пі навпіл...
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:18 | Повідомлення # 47 |
Майор
Репутація: 1
| Мама - сину: - Ми хочемо купити дачу, тому тато вирішив кинути пити, я - кинути курити, а ти що зробиш? - А я можу кинути школу!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:19 | Повідомлення # 48 |
Полковник
| Учитель проводить заняття з арифметики першокласникам. - Діти, хто з вас уже знає, скільки буде два додати два? - Чотири! - кричить з місця Маша. - Молодець! От тобі приз - чотири шоколадки. - Эх! - гірко зітхає Маша. - Якби я знала, що одержу приз, я б сказала вісім!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:19 | Повідомлення # 49 |
Майор
| - Татку, ти ходив у школу, коли був маленький? - Звичайно, синку. І ніколи не пропускав уроків. - Бачиш, мамо! І справді немає ніякого сенсу витрачати час на школу.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:20 | Повідомлення # 50 |
Полковник
| Хлопчик-пешокласник приходить зі школи 1 вересня і говорить своїм батькам: - Все, у школу більше ні ногою, не піду і все Батьки його запитують: - Чому? Він і відповідає: - Писати я не вмію! Читати теж невмію! Так ще і розмовляти не дозволяють!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:21 | Повідомлення # 51 |
Майор
| Батьки пишуть учителю сина: "Шановний Василь Петрович! Не смійте більше карати нашого Вову. Він ніжна і слабенька дитина. Ми ніколи його не били. Хіба що з метою самозахисту..."
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:22 | Повідомлення # 52 |
Полковник
| Вовочка вбігає в клас після дзвоника і, не здороваючись, сідає на своє місце. Учителька: - Ну-ка вийди і зайди заново. Вовочка: - Ну, ні чого собі. Прямо Wіndows якийсь!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:22 | Повідомлення # 53 |
Майор
| Мама - сину: - Коли ти збираєшся робити уроки? - Після кіно. - Після кіно - пізно. - Учитися, мама, ніколи не пізно!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:23 | Повідомлення # 54 |
Полковник
| Вовочка, побачивши біля школи недавно установлену вивіску: "ЗМЕНШ ШВИДКІСТЬ, ПОПЕРЕДУ ШКОЛА!" - говорить сам собі: - Дурні, чи що? Можна подумати, туди хтось бігцем біжить!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:23 | Повідомлення # 55 |
Майор
| Дружина - чоловіку: - Тебе сьогодні знову викликають у школу: наш син знову розбив вікно. - Скільки ж у них там вікон?! - Тато, а цей дядько, напевно вчитель? - Чому ти так думаєш, синок? - Тому що, перш ніж сісти, він уважно оглянув стілець.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:24 | Повідомлення # 56 |
Полковник
| Вчителька: - Вовочка, назви яких-небудь два займенники. - Хто, я? - Молодець, Вовочка. У класі занедужала вчителька. Вовочке доручили відвідати її. Наступного дня Вовочка входить у клас і повідомляє: - Положення - безнадійне! Марь Ванна завтра прийде в школу!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:24 | Повідомлення # 57 |
Майор
| Мама запитує Олечку: - Скільки буде три і чотири? - Сім, - А сім і чотири? - Не знаю, ми до одинадцяти ще не проходили.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:25 | Повідомлення # 58 |
Полковник
| Вовочка прийшов у школу дуже блідий. - Ти занедужав? - запитав учитель. - Ні, сьогодні мене мама вимила. - Чому ти спізнився в школу? - Мене батько затримав. - Хіба він не міг затримати кого-небудь іншого? - Ні, Марьванна, він хотів висікти саме мене.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:25 | Повідомлення # 59 |
Майор
| Батько строго запитує сина: - Ти коли, нарешті, виправиш погану оцінку в журналі? - Тато, я щодня намагаюся це зробити, але вчителька не випускає журнал з рук.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:26 | Повідомлення # 60 |
Полковник
| Вовочка по дорозі в школу зупинив машину: - Дядь, підвези до школи! - Так, мені, хлопчик зовсім в іншу сторону. - Тим краще!!! Вчитель - Вовочці: "А тепер скажи мені, навіщо ми прибігаємо до терміна і т.д.?" - "Мабуть, для того, щоб люди подумали, що ми знаємо набагато більше, ніж насправді ".
Повідомлення відредагував lena - Четвер, 15.05.2008, 15:27 |
|
| |