Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Шкільні анекдоти
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:06 | Повідомлення # 31 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| В школе: - Что такое ложь? - Ложь - это лазновидность зелновой культулы. - Ми, піонери, вирішили здати дві тонни макулатури. Погрузили її в машину, поїхали, але не вписалися в поворот. Заодно здали дві тонни металобрухту
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:07 | Повідомлення # 32 |
Майор
Репутація: 1
| Два учні розмовляють: - Тільки що ми писали контрольну по анатомії. Сашко одержав двійку. - За що?! - За шпаргалку. Вчителька підловила його, коли він лікував у себе ребра.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:07 | Повідомлення # 33 |
Полковник
| Коли здаєш іспит, запам'ятай головне: y тебе є права, не відповідати на питання, вимагати присутності адвоката і зробити один телефонний дзвоник! В школі: - Діти, хто знає, що було в 1799 році? Ну, діти, ну хто знає??? Як не соромно!!! У 1799 році народився великий російський поет А.С.Пушкін! Діти, а хто знає, що було в 1812 році? Встає маленький Моня: - Мені здається, у 1812 році в Олександра Сергійовича була бар-мицва...
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:09 | Повідомлення # 34 |
Майор
| Рустем говорить своєму однокласнику: - Сьогодні батько мене два рази випоров. - За що? - Перший раз, коли я показав йому табель з оцінками, а другий раз - коли зрозумів, що цей табель - його.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:09 | Повідомлення # 35 |
Полковник
| - Вчитись, вчитись, вчитись, - говорив Ленін - Лінуватись, лінуватись, лінуватись, - говорить учень.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:10 | Повідомлення # 36 |
Майор
| Розмова двох школярів: - Ти один ходив на цю страшну картину? - Так, один. - А кінотеатр був переповнений? - Узагалі так, але під тим стільцем, де я ховався, було порожнє.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:12 | Повідомлення # 37 |
Полковник
| - Як писати контрольну? Пишіть тими словами, якими ви підручник читали і мене слухали! Америка. Негритянська школа. 2-ий клас. Вивчають алфавіт Учитель: - Джиммі, яка буква йде після "Оу"? Джиммі: - Йеее. - За підказку я знижую оцінку на бал! - Нічого, краще одержати четвірку, чим двійку. Сидоров, підказуй!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:13 | Повідомлення # 38 |
Майор
| Учень приходить у клас з розпухлою губою. Товариші запитують, що сним. - Так у неділю каталися по озеру з батьком на човні, а мені на губу оса села - Ти б її зігнав! - Не встиг. Батько її веслом убив.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:13 | Повідомлення # 39 |
Полковник
| 1 вересня першокласник приходить додому, кидає портфель на підлогу і кричить батькам: - Чого ж ви не попередили, що це бодяга на 10 років? Перше вересня, перший клас. Вчителька говорить: - Діти, ви прийшли в школу. Тут потрібно сидіти тихо, а якщо щось хочете запитати, підніміть руку. Вовочка тягне руку. - Ти щось хочеш запитати, Вовочка? - Ні, просто перевіряю, як працює система.
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:14 | Повідомлення # 40 |
Полковник
| У першому класі: - Скільки буде двічі два? - Чотииириии, - розмазуючи сльози - А чому ти плачеш? - Хочуууу п'яяаааать... - Петя, читай урок - Я буквар забув - Візьми в товариша - Я с чужого читати не вмію.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:15 | Повідомлення # 41 |
Майор
| - Hy і намучився ж я, - поділився хлопчик зі своїми друзями. - Спочатку стенокаpдія, потім атеpосклеpоз. Тільки справився з цим - псоpіаз. А потім пішли всякі ін'єкції, і в довершенні до усього за тонзилітом пішла аппендектомія. - З розуму зійти! і як же ти выкарабкался? - поспівчували друзі - Сам не знаю, - відповів хлопчик. - Такого важкого диктанту y мене ще ніколи не було.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:15 | Повідомлення # 42 |
Полковник
| На уроці географії вчителька намагається втолкувати першокласнику, як знаходити частини світу по компасу - От бачиш стрільку? Праворуч - схід, ліворуч - захід, зпереду - північ. А що в тебе позаду? Хлопчисько завмер, потім почервонів і закричав: - Я ж говорив мамі, що ви все рівно замітите дірку на моїх штанях! Першокласник прийшов додому смутний. Мати запитала: - Що, знову одержав двійку? - Ага, - важко зітхнув школяр, - скоріше б на пенсію.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:16 | Повідомлення # 43 |
Майор
| Школярі тлумачать, хто з них одержує більше кишенькових грошей від батьків. Виявилося, усім дають дуже скромні суми, і лише один Олле гордо заявив, що батько дає йому цілих сто крон. Потім він подумав і додав: - Правда, він вираховує в мене дев'яносто п'ять крон за стіл і квартиру.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:16 | Повідомлення # 44 |
Полковник
| Першокласник приходить у магазин шкільних принадлежностей і запитує: - Тітонько, а у вас є клей для 1-го класу? - Ні, хлопчику - А зошити в кружечок? - У який ще кружечок? Теж немає. громадянин, що стоїть позаду, сердито говорить - Хлопчик, не мороч продавцю голову і не віднімай час у людей. Дівчино, а мені, покажіть глобус України. Першокласник повертається 1-го вересня зі школи. Тато запитує його: "Доденька, чому ж ти навчився?" - "Я навчився писати!" - "У перший же день? Що за дитина! І що ж ти написав?" - "Хто це може знати? Я ще не навчився читати".
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:17 | Повідомлення # 45 |
Майор
| Один учень вирішив пожартувати над іншим. Пофарбував стілець. Другий заходить і каже: - Колян, я... Перший йому: - Так ти сядь спочатку, - і на стілець показує. А цей знову: - Колян, я хотів тобі сказати... Перший: - Так ти сядь, не соромся. Другий сів. Перший хихикає: - Ну тепер кажи, що хотів сказати? - Колян, я просто хотів сказати, що твої джинси одягнув.
жартівник
|
|
| |
|