Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Шкільні анекдоти
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:47 | Повідомлення # 91 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Вчителька запитує Вовочку: - Ти навіщо в дядька Васю цеглу кинув?! - Я більше не буду - А йому більше і не треба. На батьківських зборах: - Вовочка на тільки поводиться гірше всіх, але і не пропускає жодного уроку!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:47 | Повідомлення # 92 |
Майор
Репутація: 1
| - Тато, ти вмієш розписуватися з закритими очима? - Так, а що? - Тоді розпишися в моєму щоденнику. Мати лає сина: - Подивися: у тебе двійка по географії нічим не закрита! - Уже закрита... - Чим? - Одиницею!..
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:48 | Повідомлення # 93 |
Полковник
| Директор школи покликав Вовочку і сказав: - Вовочка, пофарбуй вікна на четвертому поверсі Через три години Вовочка запитує: - Анатолію Володимирович, а рами теж фарбувати? Вовочка - класному керівнику: - Якщо ви будете до мене чіплятися, завтра приведу в школу батьків!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:49 | Повідомлення # 94 |
Майор
| - У тебе в щоденнику знову одні двійки! Яке виправдання в тебе цього разу ? - Я поки що навіть не знаю, чи спадковість, чи сімейне оточення. Син пише батьку з коледжу: "... А ще я записався в студентський театр. Мені вже дали роль чоловіка, одруженого 20 років..." Батько йому відповідає: "Hе засмучуйся, синку. Займайся - і тобі дадуть роль зі словами... - Люба, я думаю, що в родині потрібно усі вирішувати спільно. - Це правильно. - Тому йди сюди, і будемо разом вирішувати нашому сину задачі з математики.
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:49 | Повідомлення # 95 |
Полковник
| Мати Вовочки - вчителю: - Мій Вовочка - геній. У нього стільки геніальних ідей, чи не правда? - Так, особливо коли справа доходить до уроків хімії.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:50 | Повідомлення # 96 |
Майор
| Розмовляють батько з сином. - Синку, як прізвище вашого директора школи? - Hе знаю - А як прізвище твого класного керівника? - Hе пам'ятаю - Hу ти даєш! Тобі 15 років, а ти завів: "не знаю, не пам'ятаю". А в якому класі вчишся, сподіваюсь, пам'ятаєш? - У третьому. - Слава богу! А я думав, ти зовсім дурень!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:50 | Повідомлення # 97 |
Полковник
| Марь Іванна: - Підводячи підсумки 8-літнього навчання, хочу відзначити самий небагатослівний твір на тему "Ким би я хотів стати в майбутньому". Скажи, Вовочка, ти сам до цього додумався, чи знову Борька підказав?
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:51 | Повідомлення # 98 |
Майор
| - Мамо, мене усі в школі дражнять жаднюгою! - А ну ж назви мені їхні прізвища! - Якщо ти даси мені 5 баксів, я назву тобі їх усі! Маленький хлопчик повертається зі школи і говорить своєму батьку: - Тато, сьогодні я написав про тебе у своєму творі. - Серйозно? А яка була тема? - Тема - "Мій ідеал, приклад для наслідування". - Ну що ж, я улещений, і що ти там написав? - Ну, що ти сильний, красивий, розумний, увічливий Розчулений батько говорить: - Чесно говорячи, я і не знав, що так багато для тебе значу... - Так ні, просто я не знаю, як це пишеться... Арнольд Шварцнэгер... блін, Шварценегар, Швартснегер...
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:51 | Повідомлення # 99 |
Полковник
| Учителька наїжджає на Вовочку: - Це ж почерк твоєї сестри!!! - Цілком імовірно, адже я писав її ручкою!
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:52 | Повідомлення # 100 |
Майор
| Син-двієчник приходить до батька: - Тато, а п'ятірки існують? - Ні, синку, це фантастика. Приходить хлопчик додому: - Мамо, мене сьогодні побив старшокласник! - Ах, неборака. Ти зможеш впізнати його, коли зустрінеш наступного разу ? - Звичайно, у мене в кaрмані його вухо!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:52 | Повідомлення # 101 |
Полковник
| На уроці Марь Іванна запитує Вовочку: - Хто найвідоміша людина на землі? - Майкл Джексон! - Сідай, два Наступного дня : - Ну що Вовочка, з'ясував, хто ж найвідоміша людина на землі? - Так, наш президент - Молодець Вовочка, п'ять! Вовочка сідає на місце, дістає з портфеля фотографію Майкла Джексона і говорить їй: - Cорри, Майкл - це бізнес.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:53 | Повідомлення # 102 |
Майор
| Ну, синку, покажи щоденник. Що ти сьогодні приніс зі школи? - Да нічого показувати, там всього одна двійка - Всього одна? - Не хвилюйся, татку, я завтра ще принесу!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:53 | Повідомлення # 103 |
Полковник
| Вчителька запитує Вовочку: - Вовочка, ти чому уроки не зробив? - Працював я, Марь Іванна. Мерседеси мив. - Як я тобі співчуваю, Вовочка... - Ех, Мар Іванна, раз накупив я Мерседесів, то куди ж тепер дінешся? - Вовочка, за що тебе вигнали з класу? - Я класовий ворог! - Просто неймовірно, що одна людина може зробити стільки помилок! - сказала вчителька Вовочці. - Чому один? Удвох з татком, - гордо відповів Вовочка недалекій вчительці.
|
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:54 | Повідомлення # 104 |
Майор
| Син-школяр запитує батька-полковника: - Це правда, що військові залишаються спокійними в будь-якій обстановці? Чи це казки для маленьких? - Це правда, - спокійно відповів батько - Тоді я зараз покажу тобі свій щоденник!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 15.05.2008, 15:54 | Повідомлення # 105 |
Полковник
| У школі на уроці: - Вовочка, ти що, спиш?! - Ні, Марь Іванна - Тоді повтори мою останню фразу - "Вовочка, ти що, спиш?!", Марь Іванна. Клас пише твір на тему "Що б я зробив, якби в мене був мільйон". Вовочка довго ворушить губами, щось черкає на листочку, після чого запитує: - Марь Іванна! А можна, я сто сім карбованців додам?
|
|
| |
|