Чи вірите Ви в кохання з першого погляду?
|
|
Kuzia33 | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 13:54 | Повідомлення # 76 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Говорячи так як є в житті,то можна скзати що кохання з першого погляду існує,тільки воно дається не всім,я в це вірю тому що я покохала з першого погляду, і вийшла заміж!!!!Той хто не вірить,воно до вас прийде чекайте!!!!!
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 23:20 | Повідомлення # 77 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Жду, скільки її можна ждати...??? Ту саму дівчину яка покохає мене з першого погляду.... Я нерозумію вас всерівно, ну яке воно, яке??? Де його шукати і чому вно постійно ходьть від мене кругами??? Ні в цьому світі на все потрібно дивитися раціонально і об"єктивно.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Аріадна | Дата: Середа, 21.05.2008, 10:02 | Повідомлення # 78 |
Рядовий
| Так, це завжди прекрасно.
|
|
| |
liyda | Дата: Середа, 21.05.2008, 11:44 | Повідомлення # 79 |
Лейтенант
| Так я вірю кохання з першого погляду,так познайомились мої батьки...
я Людмилка!
|
|
| |
Sorry | Дата: Середа, 21.05.2008, 15:33 | Повідомлення # 80 |
Сержант
| Я вірю в кохання з 1 погляду, НО: воно проходить так швидко як зароджується!!!!!!!!!!!!!!!!!(іноді воно триває довго але всеодно це 1 випадок із 100000)
Y a h o o o
Повідомлення відредагував Sorry - Середа, 21.05.2008, 15:37 |
|
| |
Провідник | Дата: Неділя, 25.05.2008, 23:34 | Повідомлення # 81 |
Генерал-майор
| Quote (Sorry) воно проходить так швидко як зароджується!!!!!!!!!!!!!!!!!(іноді воно триває довго але всеодно це 1 випадок із 100000) Воно не приходить, воно пролітає і є лише маленька мить щоб його спіймати. Ловіть його ....
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Prue | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 10:38 | Повідомлення # 82 |
Підполковник
Репутація: 10
| Quote (Провідник) Жду, скільки її можна ждати...??? Ту саму дівчину яка покохає мене з першого погляду.... Я нерозумію вас всерівно, ну яке воно, яке??? Де його шукати і чому вно постійно ходьть від мене кругами??? Ні в цьому світі на все потрібно дивитися раціонально і об"єктивно. Любовь от тех бежит, кто гонится за нею, а тем, кто прочь бежит - кидается на шею.Пушкин. Вона прийде раптово, тоді коли ти її зовсім не чекаєш, і змусить тебе з головою поринути у свій коловорот.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
Провідник | Дата: Середа, 28.05.2008, 01:48 | Повідомлення # 83 |
Генерал-майор
| Да, і нащо мені таке раптове, нежданне, негадане щастя... Я нелюблю коли сніг падає на голову зненацька...
|
|
| |
Valyuh | Дата: Неділя, 08.06.2008, 17:18 | Повідомлення # 84 |
Рядовий
| Кохання у дорослому віці значно відрізняється від почуття юного, незнаного та по-наївному відкритого. Я вважаю, що з першого погляду може виникнути лише симпатія. Справжні почуття підкріплюються спільними інтересами, пережитими труднощами та радістю. Коханій людині слід довіряти. Та чи можна сліпо довіритись незнайомцю?..
|
|
| |
Prue | Дата: Неділя, 08.06.2008, 17:38 | Повідомлення # 85 |
Підполковник
| Quote (Провідник) Да, і нащо мені таке раптове, нежданне, негадане щастя... Я нелюблю коли сніг падає на голову зненацька... Когда оно придёт то ты и не заметиш. Да, пусть оно будет негаданным, нежданным, зато оно будем очень приятным.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
Провідник | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 00:43 | Повідомлення # 86 |
Генерал-майор
| Quote (Prue) Когда оно придёт то ты и не заметиш. Да, пусть оно будет негаданным, нежданным, зато оно будем очень приятным. Саме погано, що харошого потрошки, а хотілосяб подовше і довше....
|
|
| |
Ойра | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 08:18 | Повідомлення # 87 |
Група: Видалені
| Quote (Провідник) Саме погано, що харошого потрошки, а хотілосяб подовше і довше.... Це якраз дуже добре, бо якби не було поганого, то ніхто б не зрозумів, що таке хороше А любов з першого погляду у кого існує, а в кого не існує, думаю, що "у кожного своя доля і свій шлях широкий..."
Повідомлення відредагував Ойра - Понеділок, 09.06.2008, 08:20 |
|
| |
Провідник | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 12:17 | Повідомлення # 88 |
Генерал-майор
| Якбиж був шлях, ато ціла прлоща і незнаєш куди потрібно йти....
Повідомлення відредагував Провідник - Понеділок, 09.06.2008, 12:18 |
|
| |
Prue | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 21:27 | Повідомлення # 89 |
Підполковник
| Тут путь тебе подкажет твое сердце, когда ты узнаешь свою единственную.
|
|
| |
Провідник | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 21:53 | Повідомлення # 90 |
Генерал-майор
| Моя серце ніколи мені недопоможе. Цого нема воно кам"яне просто... Значить непідскажить...
|
|
| |