Чи вірите Ви в кохання з першого погляду?
|
|
berdiyolena | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 21:36 | Повідомлення # 46 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Лапочка, чому саме ви не вірите в кохання з першого погляду? Можливо ви ще не зустріли такої людини, яка б і справді сподобалась вам, і не лише сподобалась, а ви в неї б закохалися. Додано (14.04.2008, 21:36) --------------------------------------------- zagadkova_dysha_liruka, Я з вами погоджуюсь. Я також вірю у кохання з першого погляду. Я вважаю, що якщо людина дійсно покохала когось усім серцем, то це не переросте у просте захоплення. Недавно я бачила як по вулиці йшли старенькі дідусь і бабуся. Особтсто я не знаю, чи в них було кохання з першого погляду, але вони ще й досі кохають один одного. Це я зрозуміла, коли вони дивились один одному у вічі. У їхніх очах сяяв такий вогник справжнього кохання, що це не можливо було не побачити.
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Вівторок, 15.04.2008, 11:43 | Повідомлення # 47 |
Полковник
Репутація: 10
| Quote (berdiyolena) У їхніх очах сяяв такий вогник справжнього кохання, що це не можливо було не побачити. Не можу сказати, що вони покохали одне одного з першого погляду, проте, найцінніше для них те, що вони досі кохають одне одного поглядами закоханих очей.
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
ulinka | Дата: Середа, 16.04.2008, 19:10 | Повідомлення # 48 |
Сержант
Репутація: 1
| Кохання з першого погляду не існує! Спочатку виникає або симпатія, яка пізніше переходить в справжні почуття, або лише згадка!!!
|
|
| |
rarisa | Дата: Четвер, 17.04.2008, 11:35 | Повідомлення # 49 |
Сержант
Репутація: 4
| Quote (ulinka) Кохання з першого погляду не існує! Спочатку виникає або симпатія, яка пізніше переходить в справжні почуття, або лише згадка!!! і всі, хто вважає, що кохання з першого погляду не буває!!! Подумайте логічно!!! Якщо його немає, то з відки з'явився цей древній вислів?!! Не з повітря ж. Так що не судіть передчасно
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 17.04.2008, 16:03 | Повідомлення # 50 |
Група: Видалені
| Quote (rarisa) Якщо його немає, то з відки з'явився цей древній вислів?!! Точно! У одних існує, а в других - не існує! Але... ІСНУЄ!
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Середа, 30.04.2008, 21:03 | Повідомлення # 51 |
Полковник
| Quote (Ойра) Точно! У одних існує, а в других - не існує! Але... ІСНУЄ! Так як і світ, існує не в залежності від нас. Чи ми живемо в ньому чи вже ні.
|
|
| |
Dakota | Дата: Середа, 30.04.2008, 21:18 | Повідомлення # 52 |
Підполковник
Репутація: 5
| Quote (Ойра) Ще і як буває! О, відразу видно, що людина "своя"! Значить зрозуміла мене, значить у самої теке було! А ті хто каже, що його не має, мабуть просто його ще не зустрів! Бо на мою думку, кохання з першого погляду-це і є справжнє кохання!
Мстят только слабые... Сильные умеют прощать...
|
|
| |
Oleg | Дата: Четвер, 01.05.2008, 01:20 | Повідомлення # 53 |
Сержант
Репутація: 0
| Як на мене кохання з першого погляду не існує. Як ти можеш покохати людину нічого не знаючи про неї? Це скоріше симпатія яка може перерости у любов.
|
|
| |
Tiagai_Ivan | Дата: Субота, 03.05.2008, 00:06 | Повідомлення # 54 |
Підполковник
Репутація: 5
| Quote (Oleg) Як на мене кохання з першого погляду не існує. Як ти можеш покохати людину нічого не знаючи про неї? Це скоріше симпатія яка може перерости у любов. Ти не правий кохання з першого погляду є, але воно не взаємне може буть!!! Частіше зараз воно однобічне!!!
There is somesing behind the throne greater than the king himself. Sir William Pitt.:"House of lords", 1770
|
|
| |
старостиха | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 10:46 | Повідомлення # 55 |
Підполковник
Репутація: 3
| Особисто я не вірю в кохання з першого погляду, тому що ти закохуєшся в людину в процесі пізнання, тобі подобається як вона з тобою розмовляє, поводить себе в різних ситуаціях... Кохання приходить з часом...
Йди вперед, і не оглядайся!
|
|
| |
magistr_alex | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 11:46 | Повідомлення # 56 |
Рядовий
| як можна вірити у кохання з першого погляду як що це неможливо тому що це було ще не в наші часи і не внаше покоління
Alex
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 15:16 | Повідомлення # 57 |
Генерал-майор
| Я невірю в кохання з першого погляду, але вірю що воно в мене вірить.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 18:26 | Повідомлення # 58 |
Полковник
| Quote (Провідник) Я невірю в кохання з першого погляду, але вірю що воно в мене вірить. Сказавши це, ти вже визнав, що воно існує і тим самим заперечив своїм же словам
|
|
| |
Провідник | Дата: Середа, 07.05.2008, 00:19 | Повідомлення # 59 |
Генерал-майор
| zagadkova_dysha_liruka, Я визнав лише те, що я ніколи незакохаюся з першого погляду, але в мою адру тут я нічого невдію. Скажу проще неповезе їй....
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Танечка | Дата: Середа, 07.05.2008, 08:48 | Повідомлення # 60 |
Рядовий
Репутація: 0
| На мою думку, кохання з першого погляду не існує. Спочатку з'являється симпатія, а не кохання. Взагалі кохання приходить з часом.
|
|
| |