Чи вірите Ви в кохання з першого погляду?
|
|
Prue | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 08:30 | Повідомлення # 91 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 10
Статус: Offline
| Quote (Провідник) Моя серце ніколи мені недопоможе. Цого нема воно кам"яне просто... Значить непідскажить... Почему ты так считаеш? Неужели тебе никогда не приходилось любить, пусть и не с первого взгляда?
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 11:13 | Повідомлення # 92 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Quote (Prue) Почему ты так считаеш? Неужели тебе никогда не приходилось любить,пусть и не с первого взгляда? Почему? Когдато я любил, но никогда небыл любимым... От и все...
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Prue | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 13:28 | Повідомлення # 93 |
Підполковник
| Quote (Провідник) Почему? Когдато я любил, но никогда небыл любимым... От и все... Ну почему же ты теперь вешаешь нос? Просто ты не находил той одной, которая смогла полюбить и тебя таким какой ты есть.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 22:30 | Повідомлення # 94 |
Генерал-майор
| Quote (Prue) Ну почему же ты теперь вешаешьнос? Просто ты не находил той одной, которая смогла полюбить итебя таким какой ты есть. Яко вона мене полюбить такого як я є, то це я просто незнаю чи є така дівчина взагалі. А такий як я є то я просто нестерпний....
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
galanet | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 22:39 | Повідомлення # 95 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
| Quote (Провідник) Яко вона мене полюбить такого як я є, то це я просто незнаю чи є така дівчина взагалі. А такий як я є то я просто нестерпний.... Якщо тебе покохає дівчина і ти її будеш теж кохати, то ти сам захочеш змінитись заради неї. Повір, кохання може творити як горе, так і чудо.
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 23:21 | Повідомлення # 96 |
Генерал-майор
| Quote (galanet) Якщо тебе покохає дівчина і ти її будеш теж кохати, то ти сам захочеш змінитись заради неї. Повір, кохання може творити як горе, так і чудо. Скажу чесно, кохов і через це почуття змінював себе. І знаєте мої зміни були напрасні....
|
|
| |
Prue | Дата: Середа, 11.06.2008, 12:44 | Повідомлення # 97 |
Підполковник
| Quote (Провідник) Скажу чесно, кохов і через це почуття змінював себе. І знаєте мої зміни були напрасні.... Знаеш, люди говорят, что у каждого из нас есть своя половинка. Тот человек который примет тебя со всеми свои достоинствами и недостатками.
|
|
| |
Провідник | Дата: Середа, 11.06.2008, 22:01 | Повідомлення # 98 |
Генерал-майор
| Quote (Prue) Знаеш, люди говорят, что у каждого из нас есть своя половинка. Тот человек который примет тебя со всеми своидостоинствами и недостатками. От і ні я повноційний. І якщо з"явиться половинка, то мені прийдеться хібащо розірвати себе навпіл і приєднати її. А це я робити небуду...
|
|
| |
Lexxx | Дата: Четвер, 12.06.2008, 13:42 | Повідомлення # 99 |
Рядовий
Репутація: 0
| Завжди потрібно вірити в це. Чому ж цього не може бути? В мене, наприклад, саме так і сталося! Хоча завжди ставилась до цього скептично.
Колесник-Гуліч
|
|
| |
Prue | Дата: Четвер, 12.06.2008, 14:32 | Повідомлення # 100 |
Підполковник
| Провідник, Quote (Провідник) От і ні я повноційний. І якщо з"явиться половинка, то мені прийдеться хібащо розірвати себе навпіл і приєднати її. А це я робити небуду... Тебе придется признаться самому себе в том что ты не идеальный. Сделай это и тогда ты откроеш свое сердце для любви.
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 01:49 | Повідомлення # 101 |
Генерал-майор
| Quote (Prue) Сделай это и тогда ты откроеш свое сердце для любви. Какое серце для етой вещи у меня его уже нет, и вобше оно камяноэ....
|
|
| |
Ойра | Дата: Неділя, 15.06.2008, 21:00 | Повідомлення # 102 |
Група: Видалені
| Quote (Провідник) Какое серце для етой вещи у меня его уже нет, и вобше оно камяноэ.... Йой! А ти знаєш, скільки треба тисячоліть, щоб що-небудь закам"ніло? Думаю, що ти стільки не проживеш Так що живи і радій життю, поки молодий
|
|
| |
Провідник | Дата: Неділя, 15.06.2008, 22:37 | Повідомлення # 103 |
Генерал-майор
| Якби ти мене знала особисто то так би не вважала......
|
|
| |
Prue | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 13:06 | Повідомлення # 104 |
Підполковник
| Quote (Провідник) Какое серце для етой вещи у меня его уже нет, и вобше оно камяноэ.... Кто же это так разочеровал??? Если тебе суждено найти свою половинку, то ты будеш счаслив до конца своих дней. А если нет то этот камень так и останется в твоей груди. Подумай над этим!!!!!
|
|
| |
Ira_kurylo | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 23:52 | Повідомлення # 105 |
Рядовий
Репутація: 0
| Кохання з першого погляду? Хіба воно є? Ні, не можу в таке повірити))) Хіба ж можна покохати людину, якщо ті не знаєш її переконань, уподобань і т.д., можливо це якесь інше почуття, але не кохання, це точно.
|
|
| |