Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Проблема «справжнього» кохання.
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 13:03 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 10
Статус: Offline
| «Віддавна людство вживає словосполучення «ідеальне кохання». А якщо воно говорить про це, значить воно говорить про його існування. Тоді я задам питання: «Як може існувати ідеальне кохання, якщо не існує ідеальних людей?»». Питання відвідувачам: «Чим відрізняються чи не відрізняються справжнє кохання від ідеального?» Мої роздуми: Справжнє кохання зустрічається досить рідко, а навіть якщо воно і існує, то це почуття завжди «заборонене». Кажуть, що любити потрібно того, без кого не можеш прожити; ким ти дихаєш і ким наповнене твоє серце; того, про кого думаєш щоразу, як лягаєш спати; того, ким зайняті постійно твої думки. Питання відвідувачам: «Як, на вашу думку, з ким потрібно провести своє життя: з тим, що любить тебе і ви з ним разом чи з тим, з яким у тебе немає майбутнього, але ти не можеш без нього прожити і розлука з ним найгірше для тебе?»
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 18:52 | Повідомлення # 2 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Quote (zagadkova_dysha_liruka) Питання відвідувачам: «Як, на вашу думку, з ким потрібно провести своє життя: з тим, що любить тебе і ви з ним разом чи з тим, з яким у тебе немає майбутнього, але ти не можеш без нього прожити і розлука з ним найгірше для тебе?» Кожний сам для себе вибирає, як йому краще, але завжди, на мій погляд, потрібно вибирати людину надійну і відповідальну в усіх відношеннях... Я часто керуюся у життєвому виборі притчами, тому що в них відображена вікова мудрість, і ось ще одна з них: Східна притча По дорозі йшла дівчина, прекрасна, як фея. Раптом вона помітила, що слідом за нею йде хлопець. Вона обернулася і запитала: - Скажи, навіщо ти йдеш за мною? Хлопець відповів: - О повелителько мого серця, твої чари такі манливі, що повелівають мені слідувати за тобою. Про мене говорять, що я чудово граю на лютні, що посвячений в таємниці мистецтва поезії і що умію в серцях жінок будити муки любові. А тобі я хочу освідчитися в коханні, тому що ти полонила моє серце! Красуня мовчки дивилася якийсь час на нього, потім сказала: - Як ти міг закохатися в мене? Моя молодша сестра набагато красивіша і привабливіша за мене. Вона йде за мною, подивися на неї. Хлопець зупинився, потім обернувся, але побачив тільки потворну стару бабу в залатаній накидці. Тоді він прискорив кроки, щоб наздогнати дівчину. Опустивши очі, він запитав голосом, що виражає покірність: - Скажи мені, як брехня могла зірватися з твоїх прекрасних вуст? Дівчина посміхнулася і відповіла: - Друже мій, адже ти теж не сказав мені правду, коли присягався в коханні. Ти знаєш досконало всі правила любові і вдаєш, що твоє серце палає від кохання до мене. Як же ти міг обернутися, щоб подивитися на іншу дівчину? ![blink](http://src.ucoz.ru/sm/1/blink.gif)
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
galanet | Дата: Неділя, 02.03.2008, 00:46 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 11
| З притчі можна сказати лише те, що хлопець засумнівався у своїх почуттях і обернувся, щоб поглянути на іншу дівчину, авось друга буде кращою. Дії хлопця, звісно ж, засуджуються. Адже говорив, що кохає, а сам подивився на іншу, щоб порівняти. Звідси, виходить, що перш ніж говорити про справжнє кохання, подумай, чи дійсно воно справжнє. І ще запитання до користувачів форуму: якщо хлопець зустрічається з дівчиною і дивиться на інших, оцінюючи зі своєю, значить то не справжнє кохання? І чи, взагалі, кохання? Крім того, назріває нова тема, якщо є справжнє кохання, то є і несправжнє? Яке воно? ![blink](http://src.ucoz.ru/sm/1/blink.gif)
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Середа, 05.03.2008, 14:26 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Репутація: 10
| Даю відповідь на запитання. Якщо хлопець зустрічається з дівчиною і дивиться на інших, то це не означає, що маючи дівчину він повинен "лишитися зору". Але, якщо він дивиться на інших з причини "авось інша краща", то тоді про кохання говорити не можна, це захоплення якимось якостями іншої особи, а не почуття, що містяться у серці і "ридають".
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
galanet | Дата: Середа, 05.03.2008, 21:25 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Quote (zagadkova_dysha_liruka) Даю відповідь на запитання.Якщо хлопець зустрічається з дівчиною і дивиться на інших, то це не означає, що маючи дівчину він повинен "лишитися зору".Але, якщо він дивиться на інших з причини "авось інша краща", то тоді про кохання говорити не можна, це захоплення якимось якостями іншої особи, а не почуття, що містяться у серці і "ридають" Дякую за відповідь, zagadkova_dysha_liruka! Отже, якщо хлопець порівнює свою дівчину з іншими, то це є несправжнє кохання, а захоплення. Чи правильним буде це твердження?
|
|
| |
filosof | Дата: Середа, 05.03.2008, 22:47 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Репутація: 1
| Любовь - это пройти мимо ста лучших и не оглянуться... Добавлено (05.03.2008, 23:47) --------------------------------------------- Идеальная любовь... Все ее ищут, но находят только единицы. Это дар, который дается только избранным...
Жизнь - игра, и люди в ней - актеры...
|
|
| |
Лапочка | Дата: Четвер, 06.03.2008, 13:36 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
Репутація: 0
| глупенький ты
|
|
| |
Пантерочка | Дата: Четвер, 06.03.2008, 14:12 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
Репутація: 0
| Я вважаю, що краще бути з тим, хто тебе цінує і кохає, ніж кожного дня ждати свого милого, коли він вернеться від компанії друзів, чи ждати якогось свята, щоб він подарував тобі квіти. А справжнє кохання від ідеального, на мою думку, відрізняється тим, що справжнє кохання тоді, коли існує взаємне кохання між двома особами, але можуть існувати невеликі сварки і т.д., а ідеальне - це коли існує взаємне кохання без всяких, навіть малих сварок і розбіжностей.
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Субота, 22.03.2008, 00:31 |
|
| |
MASK | Дата: Четвер, 06.03.2008, 14:57 | Повідомлення # 9 |
Полковник
Репутація: 6
| Quote (Пантерочка) Я вважаю, що краще бути з тим, хто тебе цінує і кохає. Чим кожного дня ждати свого милого, коли він вернеться від компанії друзів, чи ждати якогось свята, щоб він подарував тобі квіти. Гарна думка, але завжди потрібно бути оптимістом, і прагнути до кращого!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
filosof | Дата: Четвер, 06.03.2008, 17:32 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
Репутація: 1
| Ответ Лапочке: Глупость - это слепая вера в идеальную любовь, и, вообще, вера во что - либо.
Жизнь - игра, и люди в ней - актеры...
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Четвер, 06.03.2008, 20:57 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
Репутація: 3
| Кохання - це почуття, яке заставляє тебе робити незбагненні речі, які ти ніколи не зміг би зробити. І не важливо безглузді вони чи ні. Ти їх робиш .... Якщо ти кохаєш - ти щасливий, насолоджуєшся цим почуттям і даруєш його своїй Коханній.
Пока живу - надеюсь
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Субота, 22.03.2008, 00:33 |
|
| |
admin | Дата: Четвер, 06.03.2008, 22:22 | Повідомлення # 12 |
Генералісімус
| Коли ми говоримо про кохання, то завжди орієнтуємося на те, що НАС хтось повинен покохати. Покохати на все життя, причому саме так, як би нам хотілося: виконувати всі наші бажання, бути уважним, чуйним, витриманим. Добре, щоб це була людина з гарною зовнішністю (навряд, щоб якась дівчина захотіла, щоб її покохав Квазімодо), матеріально забезпечена, мужня (тендітна, якщо це жінка або дівчина)... І мало хто задумується, чи гідний (гідна) він(а) того, щоб ЙОГО (ЇЇ) саме ТАКА людина покохала? А у прекрасне кохання вірять, на мою думку, ті, хто сам здатний на таке кохання, навіть, якщо воно не взаємне... Я кохаю...отже, кохання існує...
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 06.03.2008, 23:01 | Повідомлення # 13 |
Генералісімус
| Quote (filosof) Глупость - это слепая вера в идеальную любовь, и, вообще, вера во что либо. Не вірю, що Ви вірите в те, що написали...))) ![ap](http://pedagogika.at.ua/smails/ap.gif)
|
|
| |
Inspektor007 | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 07:05 | Повідомлення # 14 |
Сержант
Репутація: 3
| Quote (galanet) І ще запитання до користувачів форуму: якщо хлопець зустрічається з дівчиною і дивиться на інших, оцінюючи зі своєю, значить то не справжнє кохання? На це запитання є один вислів "Любить - значит перестать сравнивать"
0_o
|
|
| |
galanet | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 09:48 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| Quote (Inspektor007) На це запитання е один вислів"Любить - значит перестать сравнивать" Звідси вислів, любов сліпа?
|
|
| |
|