Проблема «справжнього» кохання.
|
|
Mayor | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 13:59 | Повідомлення # 31 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 5
Статус: Offline
| Кохання - це страждання. Кохання важко зустріти, тому що всі прагнуть зустріти ідеала, і щоб цей ідеал кохав тільки його (її). Щоб тебе покохали потрібно самому навчитися кохати, тоді, можливо, тебе не мине справжнє кохання. Кохання може і перестати бути стражданням, коли воно буде в повній гармонії.
Потрібно вміти жити
|
|
| |
atinka5 | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 20:10 | Повідомлення # 32 |
Сержант
Репутація: 2
| Як можна стверджувати, що справжнього кохання не існує!ІСНУЄ!!!!!!!! Це ж саме прекрасне почуття, це сенс життя! Якщо ти зовсім нікого не кохаєш, для чого тоді жити?
|
|
| |
блондінка | Дата: Четвер, 13.03.2008, 10:31 | Повідомлення # 33 |
Рядовий
Репутація: 0
| На мою думку справжне кохання існує, але тільки в прекрасних романах та фільмах! Хоча я його ще не зустріла, все ж таки надіюсь його зустріти. Кохання - це життя! Кохайте і будьте коханими!
|
|
| |
Девица | Дата: Четвер, 13.03.2008, 15:14 | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| Справжнього кохання ніколи не було і ніколи не буде. Все це просто міфи!!! Я вважаю, що не можна заперечувати те, чого не відчівав
|
|
| |
subaru | Дата: Четвер, 13.03.2008, 16:29 | Повідомлення # 35 |
Рядовий
| Справжнє кохання, на мою думку, буває лише в казочках. А можливо я просто його ще не відчував ні до кого, мені хтось подобався і вважав що це моє кохання, але я глибоко помилявся, тому що на другий день я зустрічав іншу дівчину і мені здавалось що це моє кохання.
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 13.03.2008, 22:27 | Повідомлення # 36 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| А можливо немає нічого важливішого за кохання? І смисл життя - в коханні? Тому все життя людина шукає кохання, навіть та, яка стверджує, що його не існує. Шукає і знаходить... або не знаходить...або знаходить і втрачає... Ви тільки гляньте: музика, література, живопис - то все про кохання...Якщо людське життя не освячене коханням, то що ж то за життя?
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
Oleksandr | Дата: Четвер, 13.03.2008, 23:48 | Повідомлення # 37 |
Сержант
| Кохання не вiчне...Раптом ти розчаровуєшся у своiй половинцi,i все - кiнець коханню!Але я вiрю в те,що рано чи пiзно кожен з нас дiйсно таки знайде саме те ,безмежне,щире кохання!
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Субота, 22.03.2008, 00:44 |
|
| |
hed | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 12:29 | Повідомлення # 38 |
Лейтенант
| Звичайно кохання існує, той хто думає інакше просто ще не зустрічав справжнього кохання
B
|
|
| |
Romio | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 12:30 | Повідомлення # 39 |
Рядовий
| Кохання завжди болісна тема для тих, хто раніше кохав, але розчарувався в коханні. Проте, не потрібно замикатися в собі - краще комусь відкритися, розповісти йому свою ситуацію, запитати поради. Адже справжнє і вірне кохання, як кажуть, повинне пройти через численні перешкоди.
|
|
| |
hed | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 12:34 | Повідомлення # 40 |
Лейтенант
| Quote (Romio) Адже справжнє і вірне кохання,як кажуть,повинне пройти через численні перешкоди. Повністю з тобою згоден romio Ці самі перешкоди вони загартовують кохання
B
|
|
| |
DEMON_JR | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:00 | Повідомлення # 41 |
Рядовий
| Лучше всего уважать чем любить или пусть только тебя любят, так проще и не будет обидно если бросит.
марафечусь
|
|
| |
vishnia | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:08 | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Demon! Я категорично з тобою не згодна! На мою думку, немає нічого прекраснішого, ніж взаємне кохання! Кохай і будь коханим!!!
|
|
| |
vishnia | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:30 | Повідомлення # 43 |
Рядовий
| Quote (subaru) Справжнє кохання, на мою думку, буває лише в казочках. subaru, !!! Те, що ти ще не закоханий, нічого не значить! Ось, наприклад, я теж ще не зустріла свою половинку, проте я категорично не згодна з людьми, які стверджують, що кохання не існує!!!
|
|
| |
Одна_вчителька | Дата: Субота, 15.03.2008, 21:08 | Повідомлення # 44 |
Рядовий
| Щоб дізнатися чи кохаєш, потрібно з місяць не бачити один одного. Розлука стане індикатором вашого відношення до ближньої людини.
Працювала з Макаренком!
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Субота, 15.03.2008, 21:32 | Повідомлення # 45 |
Полковник
Репутація: 10
| Quote (Девица) Справжнього кохання ніколи не було і ніколи не буде. Все це просто міфи!!! То може і життя - це міф? Людина, яка ніколи не знала справжнього кохання ще ніколи по-справжньому не кохала. ![ct](http://pedagogika.at.ua/smails/ct.gif)
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |