Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Громадянський шлюб
| |
Журавка | Дата: Четвер, 08.10.2009, 11:41 | Повідомлення # 106 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 4
Статус: Offline
| Quote (savradim) якщо любиш то не надокучить. Якщо любиш, то одружуйся! Адже таким шлюбом ти ставиш під сумнів кохання, чи не так?Додано (08.10.2009, 11:41) ---------------------------------------------
Quote (Ойра) Я впевнена, що громадянський шлюб - це недовіра і зневага, а у справжньому коханні такого не повинно бути! Якщо створювати сім"ю, то треба кохати, а не пробувати: підходить чи не підходить. Це огидно! Наче у магазині вибирати якусь річ! Думаю, що справжнього кохання у громадянському шлюбі нема, а тільки задоволення фізіологічних потреб! Повністю підтримую!
У кожної людини свої недоліки, і часто це - найцікавіше в ній.
|
|
| |
Один | Дата: Середа, 21.10.2009, 15:49 | Повідомлення # 107 |
Майор
Репутація: 2
| Quote (Журавка) Адже таким шлюбом ти ставиш під сумнів кохання, чи не так? Не так. Кохання ніхто під сумнів не ставить, а під сумнів ставиться те, наскільки вистачить того кохання? Різні ж люди бувають. У декого кохання на все життя, а в декого на пару вечорів, то чи варто марати паспорт? Уявляєш, скільки б це штампів у паспорті стояло в дівчат і хлопців, які кохають?
|
|
| |
Prue | Дата: Субота, 31.10.2009, 20:25 | Повідомлення # 108 |
Підполковник
Репутація: 10
| Quote (Журавка) Quote (qnОйра/qn)uzqЯ впевнена, що громадянський шлюб - це недовіра і зневага, а у справжньому коханні такого не повинно бути! Якщо створювати сім"ю, то треба кохати, а не пробувати: підходить чи не підходить. Це огидно! Наче у магазині вибирати якусь річ! Думаю, що справжнього кохання у громадянському шлюбі нема, а тільки задоволення фізіологічних потреб!/uzq/uzquote Повністю підтримую! Що поганого в тому, що люди живуть громадянським шлюбом. На це може бути маса причин. Наприклад, відсутність коштів на даний момент для весілля (а хочеться щоб все було як в інших). Зараз дуже багато шлюбів розпадається через те, що в період до шлюбу закохані жили окремо. Побут, як відому, не сильно сприяє гарячому коханню
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
Один | Дата: Понеділок, 16.11.2009, 13:37 | Повідомлення # 109 |
Майор
| Quote (Prue) Наприклад, відсутність коштів на даний момент для весілля (а хочеться щоб все було як в інших). Ну ти даєш! Весілля це вже наче День народження Прожив 18 років, не відмічав, а тоді з"явилися гроші - відмітив Нащо його, те весілля, взагалі відмічати? Можна інший варіант: розписатися і щороку одягати білу сукню і святкувати весілля От дівчата пішли! Тепер не треба одружуватися, жити до смерті з різними в "громадянському" шлюбі Постійно нові враження і відчуття, буде що на старість згадати
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 02:03 | Повідомлення # 110 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Весело!!!! от сиджу і читаю, ви ж вирізали всю суть... Ми піднімали цю тему ще з початку її створення, а ви нас, наші думки і переконання просто повикидали....
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
kergydy | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 10:51 | Повідомлення # 111 |
Лейтенант
| Один, темна ти людина! Тут черевики купляєш, то пів базару переміряєш, а то жінку! Не можна так безвідповідально ставитися до цього процесу. Треба пожити, перевірити, чи вміє вона борщ та галушки варити, чи швидко наводить порядок в квартирі, глянути на неї, коли вона вмиється вранці, (не кажучи вже про інші, більш інтимні вміння) та що тут говорити! Особисто я за громадянські шлюби!
Жить хорошо... а ХОРОШО жить - еще лучше!
|
|
| |
Провідник | Дата: Середа, 18.11.2009, 01:07 | Повідомлення # 112 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Пролию світло..... Я погоджуюсь з тобою і я згоден але головне щоб це не ввійшо в привичку, так жити можна і збагатьма. Шлюб потрібна стадія нашого життя.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Один | Дата: Середа, 18.11.2009, 12:23 | Повідомлення # 113 |
Майор
| Провідник, kergydy, я теж з вами погоджуюся, якщо до вибору жінки підходити, як до покупки черевиків Я не проти того, щоб жити в громадянському шлюбі, але одружуся на законних підставах тільки з тією, яка ніколи не жила в громадянському шлюбі. Мені б/у не треба
|
|
| |
kergydy | Дата: Четвер, 19.11.2009, 12:46 | Повідомлення # 114 |
Лейтенант
| Один, не треба ображати дівчат, (тобто жінок у громадянському шлюбі) і називати їх секонд-хендом. видалено цензурою або ще іншими негарними словами! Хоча я б теж на такій (б/у) не женився, але де ж їх тепер узяти? Поняття цнотливості і дівочої гордості зараз не в моді. Якщо хочеш знайти справжню дівчину, то починай її шукати в дитячому садочку.
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 19.11.2009, 21:02 | Повідомлення # 115 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Один, kergydy, отримують попередження від адміністрації. Підбирайте більш пристойні вирази!
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
savradim | Дата: Четвер, 19.11.2009, 22:10 | Повідомлення # 116 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Quote (Журавка) Якщо любиш, то одружуйся! Адже таким шлюбом ти ставиш під сумнів кохання, чи не так? Так, можливо в цьому плані я помилявся, адже ніколи не жив у шлюбі. Мушу визнати Вашу правоту. Я вражений Вашим інтелектом і здатністю відстоювати свою думку.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
Один | Дата: П'ятниця, 20.11.2009, 11:24 | Повідомлення # 117 |
Майор
| admin, порушень не було, ці слова зустрічаються в літературній мові! Що робити, коли не вистачає слів називати речі своїми іменами? Зараз багато дівчат хочуть трішки бути заміжніми і вперто відстоюють свою думку. Проте, коли дівчина була трішки заміжня, то її не можна уже називати дівчиною. Практично зараз дівчат немає, а є одні жінки
|
|
| |
kergydy | Дата: П'ятниця, 20.11.2009, 11:30 | Повідомлення # 118 |
Лейтенант
| admin, поняв , злякався Quote (Один) Проте, коли дівчина була трішки заміжня, то її не можна уже називати дівчиною. Практично зараз дівчат немає, а є одні жінки Підтримую
|
|
| |
savradim | Дата: Субота, 21.11.2009, 17:31 | Повідомлення # 119 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Quote (Один) admin, порушень не було, ці слова зустрічаються в літературній мові! Що робити, коли не вистачає слів називати речі своїми іменами? Один, У Вас просто замалий словниковий запас. Моя Вам порада: побільше читайте книг українською і все буде гаразд. Quote (admin) Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1! А цими словами все сказано!!! Quote (kergydy) admin, поняв , злякався Кого злякалася Васkergydy, ?
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
kergydy | Дата: Середа, 25.11.2009, 10:20 | Повідомлення # 120 |
Лейтенант
| savradim, громадянського шлюбу злакався! Хіба незрозуміло? І дівчат, тобто жінок,які виступають за громадянські шлюби. Хто ж його знає, що в неї на думці? Така аферистка може обкрутити справу так , що або я її веду в загс, або вона мене до прокурора! Как говорится, «Memento mori»! Де тепер знайти "комсомолку, спортсменку, наконец, просто красавицу!" и подядочную девушку?
|
|
| |
|