Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Громадянський шлюб
| |
Svetik | Дата: Четвер, 24.12.2009, 09:08 | Повідомлення # 151 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Quote (Один) така дівчина на вагу золота. Це про мене!
|
|
| |
Один | Дата: Четвер, 24.12.2009, 14:12 | Повідомлення # 152 |
Майор
Репутація: 2
| Quote (Svetik) Це про мене! у тебе є хлопець?
|
|
| |
Svetik | Дата: П'ятниця, 25.12.2009, 13:30 | Повідомлення # 153 |
Лейтенант
| Quote (Один) у тебе є хлопець? Чому ти запитуєш?
|
|
| |
Один | Дата: Вівторок, 29.12.2009, 13:56 | Повідомлення # 154 |
Майор
| Quote (Svetik) Чому ти запитуєш? А ти не здогадуєшся?
|
|
| |
ira_best | Дата: Вівторок, 29.12.2009, 14:13 | Повідомлення # 155 |
Рядовий
Репутація: 0
| Як на мене, то питання гомадського шлюбу не є актуальним. І дискутувати з приводу цього не варто. Кожен сам обирає як буде жии: зі штампом чи без!!!!!!!!!!!!!!!!!! І ніхто від цього не застрахований!!!!!!! подобається - будь ласка!!!!!!
Люблю спілкуватися з цікавими, неординарними людьми...
|
|
| |
Оце_так | Дата: Вівторок, 29.12.2009, 14:25 | Повідомлення # 156 |
Майор
| Quote (ira_best) подобається - будь ласка!!!!!! Ага! Мені особисто дуже подобається! Кожного разу нові враження, нові почуття! Клас! Чого Один хоче, не розумію Дівчина живе в громадянському шлюбі, що ж тут такого? Навпаки, про неї не кажуть, що вона жінка, а саме дівчина. О!
|
|
| |
Один | Дата: Вівторок, 29.12.2009, 14:43 | Повідомлення # 157 |
Майор
| Quote (Оце_так) Навпаки, про неї не кажуть, що вона жінка, а саме дівчина. О! Правильно! Мається на увазі, що дівчина легкої поведінки, тобто іншими словами... Тому що в законному шлюбі ніхто не скаже дівчина, а скажуть дружина, тобто та, яка є подругою, коханою, а не...здогадайтеся самі хто!
|
|
| |
Svetik | Дата: Середа, 06.01.2010, 12:20 | Повідомлення # 158 |
Лейтенант
| Quote (Один) скажуть дружина, тобто та, яка є подругою, коханою, а не...здогадайтеся самі хто! Дійсно, який же статус цієї дівчини в такому шлюбі (громадському): коханка, "сожительниця", чи ще по іншому?
Повідомлення відредагував Svetik - Середа, 06.01.2010, 12:57 |
|
| |
Lamnokia | Дата: Середа, 06.01.2010, 17:47 | Повідомлення # 159 |
Рядовий
| Quote (Svetik) Дійсно, який же статус цієї дівчини в такому шлюбі (громадському): коханка, "сожительниця", чи ще по іншому? Ми говоремо за стереотипне поняття "шлюб"! Ну яка різниця, одружена пара, чи просто живе в цивільному шлюбі, справа абсолютно не в цьому, а в тому, як вона живе, адже є випадки коли пара зраджує один одному, що зі штампом, що без!!! Штамп вигадали для того, щоб спростити законопроект для громадян, наприклад, за борги одного відповідає інший!!!Додано (06.01.2010, 17:47) ---------------------------------------------
Quote (Svetik) така дівчина на вагу золота. Так цікаво читати, коли дівчину порівнюють зі шматком металу...
|
|
| |
Один | Дата: Четвер, 07.01.2010, 15:18 | Повідомлення # 160 |
Майор
| Quote (Lamnokia) Так цікаво читати, коли дівчину порівнюють зі шматком металу... Цікавіше, ніж коли порівнюють з дирявим відром для помий Quote (Lamnokia) Штамп вигадали для того, щоб спростити законопроект для громадян, наприклад, за борги одного відповідає інший!!! Уже все вияснили, чого ти лізеш в бутилку? Живи, як хочеш! Твоя справа. А справа якраз в тому, що у громадянському шлюбі ніхто ні за кого не відповідає. Збіглися - розбіглися. Хочеш так жити і прапор тобі в руки! Для того, щоб зробити дівчину "сожителькою" або коханкою великого розуму не треба. Це для створення справжньої сім"ї треба повага до дівчини і відповідні зусилля, щоб забезпечити сім"ю, а не фізіологічні потреби у "громадянському" шлюбі.
|
|
| |
Lamnokia | Дата: Четвер, 07.01.2010, 17:55 | Повідомлення # 161 |
Рядовий
| Quote (Один) Цікавіше, ніж коли порівнюють з дирявим відром для помий Вперше таке почув від Тебе...Додано (07.01.2010, 17:44) ---------------------------------------------
Quote (Один) фізіологічні потреби у "громадянському" шлюбі. Кожен говорить про те, що йому не вистачає.Додано (07.01.2010, 17:45) ---------------------------------------------
Quote (Один) громадянському шлюбі ніхто ні за кого не відповідає. В узаконеному також.Додано (07.01.2010, 17:47) ---------------------------------------------
Quote (Один) Для того, щоб зробити дівчину "сожителькою" або коханкою великого розуму не треба. Краще коли "сожителька", і коханка це одна й таж людина, чим коли є "кохана", а крім неї ще "сожителька" і коханка.Додано (07.01.2010, 17:48) ---------------------------------------------
Quote (Один) Живи, як хочеш! Твоя справа. Я свою думку нікому не нав"язую.Додано (07.01.2010, 17:49) ---------------------------------------------
Quote (Один) Хочеш так жити і прапор тобі в руки! Я взагалі не писав, як хочу жити.Додано (07.01.2010, 17:50) ---------------------------------------------
Quote (Один) Це для створення справжньої сім"ї Що таке справжня сім"я?Додано (07.01.2010, 17:52) ---------------------------------------------
Quote (Один) для створення справжньої сім"ї треба повага до дівчини А я вважаю, що для створення справжньої сім"ї, треба повага до дружини.Додано (07.01.2010, 17:55) ---------------------------------------------
Quote (Один) Це для створення справжньої сім"ї треба повага до дівчини і відповідні зусилля, щоб забезпечити сім"ю, а не фізіологічні потреби у "громадянському" шлюбі. В мене є знайомі, які вже дуже довго живуть в цивільному шлюбі, і мають свою справу, і дітей, і набагато щасливіші за багатьох одружених.
|
|
| |
Svetik | Дата: Понеділок, 11.01.2010, 16:01 | Повідомлення # 162 |
Лейтенант
| Quote (Lamnokia) В мене є знайомі, які вже дуже довго живуть в цивільному шлюбі, і мають свою справу, і дітей, і набагато щасливіші за багатьох одружених. То чому ж вони не одружуються, чи вони вважають, що "штамп" зіпсує їх стосунки? Не розумію таких людей.
|
|
| |
Оце_так | Дата: Понеділок, 11.01.2010, 19:27 | Повідомлення # 163 |
Майор
| Lamnokia, Один, Вам більше нема чим аргументувати свою думку, що ви переливаєте з пустого в порожнє? Хто з ким хоче, той хай з тим і живе. Я теж, наприклад, за узаконений шлюб, але якщо дівчата хочуть жити в громадянському шлюбі, то я теж не проти, головне дітей не наплодити
|
|
| |
|