Громадянський шлюб
|
|
Ойра | Дата: Середа, 19.03.2008, 19:04 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| У першому семестрі ми вчили предмет "Соціальна політика молоді", де піднімалося багато питань, актуальних для сучасних молодих людей і, в тому числі, сімейне законодавство, а мені згадалася така історія... Одного разу я прийшла в гості до своєї подруги. На мій стукіт з сусідньої квартири виглянув молодий хлопець, я його запитала, чи не бачив він господарів сусідньої квартири і малу-помалу ми з ним розговорилися, він сказав, що неодружений і недавно переїхав у цю квартиру. Коли ж прийшла моя подруга, то здивувалася і сказала, щоб я зачекала за дверима, а потім подзвонила в двері тієї самої квартири. На цей раз двері відкрила молода дівчина і моя подруга її запитала: "Ви вже одружилися?". На що вона відповіла, що вона перебуває в шлюбі, вони й насправді проживали в громадянському шлюбі... От така історія... У мене склалося враження, що традиційно у громадянському шлюбі чоловік вважає себе неодруженим або одруженим наполовину, а жінка - одруженою завжди... Мені хотілося б почути думку форумчан щодо громадянських шлюбів; чи значить щось печатка в паспорті; чи погодилися б Ви перебувати в такому шлюбі; чи на принижує такий шлюб, в першу чергу, дівчину?
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Середа, 19.03.2008, 20:24 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Печать в паспорте ничего не значит
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
galanet | Дата: Середа, 19.03.2008, 20:30 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
| Печатка в паспорті дуже багато чого значить!
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Середа, 19.03.2008, 20:40 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| И что же она значит
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
Ойра | Дата: Середа, 19.03.2008, 20:55 | Повідомлення # 5 |
| Quote (Sokol85) Печать в паспорте ничего не значит Якщо нічого не значить, то чого ж тоді так усі хлопці бояться її ставити? А хай би там постояла, адже вона нічого не значить?
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Середа, 19.03.2008, 20:57 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я не боюсь, но это очень важный шаг в жизни каждого человека
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
galanet | Дата: Середа, 19.03.2008, 21:12 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Quote (Sokol85) Я не боюсь, но это очень важный шаг в жизни каждого человека Отже, печатка в паспорті все ж таки має значення. Чому це такий важливий крок в житті людини? Адже це нічого не значить за Вашими словами?
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Середа, 19.03.2008, 21:23 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| я не хочу говорить на эту тему извините
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
Одна_вчителька | Дата: Середа, 19.03.2008, 22:21 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
Репутація: 2
| Коли дітей немає, то і проблем немає. Поспали, разом погуляли і розійшлись як в морі кораблі. Інша справа коли доходить справа до дітей. Адже не хлопець буде їх народжувати. Ось тоді дівчина в "нокауті". То як? Круто Sokol85 ?
Працювала з Макаренком!
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Четвер, 20.03.2008, 08:59 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Одна_вчителька, да ну ты сказала. Какая разница есть печать или нету. Если ты любиш человека, тогда не важно в каком ты шлюбе официальном или гражданском. По поводу детей - это важным шаг для каждого человека. Опять повторюсь, если ты любиш человека и живёш с ним, ты его никогда не бросиш. А по поводу нокаута как ты выразился, я б такого не сделал. Не стоит всех ставить в одну линию или считать что все такие как ты сказала. Вот мой тебе ответ.
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
MASK | Дата: Четвер, 20.03.2008, 09:04 | Повідомлення # 11 |
Полковник
Репутація: 6
| Стосовно цієї теми можу сказати лише одне, хоча штамп в паспорті є не важливий, проте саме він дає трохи більше відповідальності!!! Особисто я ніколи б не жив у громадянському шлюбі, тоді я б ніколи себе насправді не вважав одруженим!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Четвер, 20.03.2008, 09:06 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| MASK, согласен на все 100%
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 20.03.2008, 13:05 | Повідомлення # 13 |
| Quote (Sokol85) А по поводу нокаута как ты выразился, я б такого не сделал. Не стоит всех ставить в одну линию или считать что все такие как ты сказала. Вот мой тебе ответ. Щодо цього вислову, маю дуже великі сумніви! Скільки хлопців клянуться дівчатам, що кохати будуть усе життя і дівчата їм вірять! А ще вони кажуть, що печатка у паспорті не є важливою і дівчата знову їм вірять, починають жити у громадянському шлюбі, виконуючи обов"язки щодо сім"ї, виступаючи в ролі прислуги! Аякже! стараються, щоб громадянський шлюб переріс у законний! Та я купу маю прикладів, коли такі "шлюби" розпадаються, але зовсім не з вини дівчат! Скільки сліз і горя! Тільки деякі з таких шлюбів стають законними, але, як правило, тоді, коли вже має народитися дитина! От так от!
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 20.03.2008, 14:02 | Повідомлення # 14 |
Полковник
| Я категорично проти!!!
|
|
| |
galanet | Дата: Четвер, 20.03.2008, 14:17 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| Стосунки повинні бути узаконені. Коли двоє оберігають своє кохання - це добре, але коли ним опікується закон - це ще краще. Якщо ви покохали один одного, то чому не одружитись? Чому більшість молодих людей (і це дісно факт, саме чоловічу половину) так лякає шлюб і печатка в паспорті? Можливо через те, що вони мають надію зустріти кращу? Тоді чи має місце справжнє кохання в громадянському шлюбі?
|
|
| |