Як позбавитися страху?
|
|
khrushova | Дата: Четвер, 06.03.2008, 13:53 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Не кожен може бути сильним, впевненим, розумним. Свої недоліки людина відчуває, тому їй важко перебороти страх перед іншими людьми. Хотілося б дізнатися думку про те, як подолати цей страх, адже він заважає людині почуватися вільною і виявити інші здібності, якими вона, можливо, володіє....Вважаю, що це актуальна і важлива тема і що осторонь цієї теми стояти не можна!!!!
|
|
| |
MASK | Дата: Четвер, 06.03.2008, 14:54 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Репутація: 6
| В кожної людини є якісь страхи, в мене він також є проте не скажу!!! Перебороти його мені також дуже складно, проте з часом він трохи зменшився!!! Перш за все потрібно зійтись зі своїм страхом віч-на-віч, потім одне із двох: 1. ти його почнеш перемагати 2. або він повністю заволодіє тобою. Тому бажаю успіхів!!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
filosof | Дата: Четвер, 06.03.2008, 19:26 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
Репутація: 1
| Страх... Он делает нас сильнее...
Жизнь - игра, и люди в ней - актеры...
|
|
| |
Vladyka | Дата: Четвер, 06.03.2008, 19:54 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Репутація: 8
| Так, для того, щоб позбутися страху, його потрiбно, набравшись смiливостi, перебороти.
Життя прекрасне!
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 19:29 | Повідомлення # 5 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Quote (filosof) Страх... Он делает нас сильнее... Як кого...
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Неділя, 09.03.2008, 02:35 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Репутація: 10
| Мені ніколи до кінця не вдавалося побороти свій страх, навіть тоді, коли здавалося я сильніша...
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
MASK | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 11:31 | Повідомлення # 7 |
Полковник
Репутація: 6
| Це вірно, проте по цьому можна судити про саму людину, наскільки вона сильна, і вміє собою керувати!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
minus | Дата: Середа, 12.03.2008, 21:39 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
Репутація: 7
| Людська природа така, що пізнання завжди долає страх. Раніше я боявся багатьох речей. Тепер, як би пафосно це не прозвучало, не боюся нічого.
93! 93 93/93!
|
|
| |
Vladyka | Дата: Середа, 12.03.2008, 23:51 | Повідомлення # 9 |
Полковник
Репутація: 8
| Я теж завжди кажу, що нiчого не боюся, але... У кожноi людини е своi фобii. Абсолютно безстрашних людей не iснуе! У всiх е ахiллесова п'ята, а отже i страх (хоча б того, що хтось дiзнаеться про слабке мiсце).
Життя прекрасне!
|
|
| |
Меля | Дата: Четвер, 13.03.2008, 15:47 | Повідомлення # 10 |
Сержант
Репутація: 1
| Запам'ятовуйте рецепт "Як позбутися страху". Не дай Господь вам виходити на вулицю, там одне зло. Краще сидіть вдома. Слідуючим кроком буде пошук найбезпечнішого місця в квартирі. Це вже на ваш смак. Нехай ви замкнетеся в туалеті, передчасно вимкнувши світло і вибивши пробки. Шо ше страшно? Ну тоді запам'ятайте іншу пораду: Боїтесь чогось? Завжди дивіться своєму страху прямо в очі, не тікайте від нього.
Не позволяй душе лениться! Чтоб воду в ступе не толочь, Душа обязана трудиться И день и ночь, и день и ночь.
|
|
| |
hed | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 11:26 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Я прочитав у книжці з психології, що позбавитись страху можна проказуючи про се6е слова "я не боюсь, я можу це подолати, мені не страшно" (ну щось на кшталт цього), але особисто я в це не вірю (можливо тому, що не слідував цьому).
B
|
|
| |
minus | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 11:46 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
Репутація: 7
| Quote (Vladyka) Абсолютно безстрашних людей не iснуе! В принципі, ані моє, ані ваше твердження не можна вважати на 100% вірним.
93! 93 93/93!
|
|
| |
Незнайка | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 15:58 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Я також маю певні страхи. Але з ними потрібно боротися, адже, якщо "сидіти склавши руки" страхи "візьмуть верх над Вами".
|
|
| |
admin | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 16:09 | Повідомлення # 14 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Quote (Незнайка) Я також маю певні страхи. Але з ними потрібно боротися, адже, якщо "сидіти склавши руки" страхи "візьмуть верх над Вами". Як з ними боротися Ви можете знайти тут: Як подолати страх?
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
salikovaalona | Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 16:59 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Quote (Vladyka) Абсолютно безстрашних людей не iснуе! я з цим погоджуюся.Але... щоб позбутися власних страхів, завжди говорю собі і оточуючим: Я НІЧОГО НЕ БОЮСЯ! АРГУМЕНТАЦІЯ: 1)найстрашніше, що нас чекає в цьому житті - це смерть. Але її уникнути неможливо. То який сенс її боятися? 2)можете навести якийсь більш реальний приклад з життя. Добре, але ж це не смертельно... значить це можна пережити, перебороти. ВИ ж ЛЮДИНА! А люди набагато сильніші і сміливіші динозаврів, бо досі не вимерли(жарт). насправді, щоб позбутися своїх страхів, найдієвіше - зустрітися з ними віч-на-віч. ВИ уявили таку ситуацію? СТРАШНО? ДУЖЕ СТРАШНО?! СТОП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВИ боїтеся плоду власної фантазії! але він не несе Вам ніякої загрози. Важливо усвідомити, що більшість наших страхів - це наша ж уява! Не думайте, про те, чого боїтеся, і воно все рідше зустрічатиметься на вашому шляху.
|
|
| |