Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
Щоб позбавитися страху необхідно подивитися йому у вічі, на такий страшний біс як його малюють
Додано (26.04.2013, 14:29) --------------------------------------------- Необхідно подивитися страху у вічі і вирішити проблему, адже страхи з голдом переростають у фобії
Если говорить о страхе перед другими людьми и не уверенности в себе, то я думаю это нужно уничтожать с детства. А именно - родители должны ребенка больше выводить в люди, брать участие в различных кружках, общаться. Я боюсь публичных выступлений. Но в институте я понимала что если буду участвовать в конференциях, будет легче учится и сдавать сессии. Получалось что цель была сильнее страха.