Коли настає кінець коханню?
|
|
|
|
zagadkova_dysha_liruka | Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 12:45 | Повідомлення # 46 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 10
Статус: Offline
| Quote (Провідник) "совладать". Переклад слова - оволодівати, керувати. Відповідь прошу дати по темі. А зло, прошу пов'язати з кінцем кохання, якщо саме це Ви мали на увазі. Обширніше дайте відповідь.
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 17:02 | Повідомлення # 47 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Quote (zagadkova_dysha_liruka) Відповідь прошу дати по темі. А зло, прошу пов'язати з кінцем кохання, якщо саме це Ви мали на увазі. Коли вже неможеш оволодівати собою, втрачаєш контроль і з тебе виривається "куча злості", це лиш початок кінця кохання, а далі як в пісні все в яму. Ось і кінець.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Dakota | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 14:07 | Повідомлення # 48 |
Підполковник
Репутація: 5
| "У великого человека два сердца-одно истекает кровью, другое-стойно терпит". Терпіти біль, бо час лічить, самі знаєте
Мстят только слабые... Сильные умеют прощать...
|
|
| |
kuchma | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 23:39 | Повідомлення # 49 |
Підполковник
Репутація: 7
| Quote (Nautilus) Я вважаю, що справжнє кохання воно безкрає ,а тому йому і немає кінця.І коли кохаєш звісно ж і кохають тебе-це назавжди! Якщо це кохання, то це кохання,і кінець коханню неможливий!
|
|
| |
Oleg | Дата: Неділя, 04.05.2008, 20:37 | Повідомлення # 50 |
Сержант
Репутація: 0
| Хто насправді колись кохав то зрозуміє, що справжнє кохання ніколи не закінчується.
|
|
| |
Провідник | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 20:59 | Повідомлення # 51 |
Генерал-майор
| Quote (Dakota) "У великого человека два сердца-одно истекает кровью, другое-стойно терпит". Терпіти біль, бо час лічить, самі знаєте Крові вже невистачає, кров тече рікою і її незупинити, а ти продовжуєш кохати, смерть стає мізерною ніщо нецікавить. А в серце луплять і луплять от біда моя. Інше серце кажеш повинно терпіти, ні в мене воно одне терпить, кохає і болить. Болить бо терпить, а терпить бо кохає.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
kuchma | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 21:29 | Повідомлення # 52 |
Підполковник
Репутація: 7
| Quote (Провідник) Крові вже невистачає, кров тече рікою і її незупинити, а ти продовжуєш кохати, смерть стає мізерною ніщо нецікавить. А в серце луплять і луплять от біда моя. Інше серце кажеш повинно терпіти, ні в мене воно одне терпить, кохає і болить. Болить бо терпить, а терпить бо кохає. оце гарно сказано, підтримую
|
|
| |
Провідник | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 22:55 | Повідомлення # 53 |
Генерал-майор
| Quote (kuchma) оце гарно сказано, підтримую Підтримувати це одне а відчувати це кожний божий день це зовсім інше.... Це не просто слова а зла реальність....
|
|
| |
Ananasik | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 20:41 | Повідомлення # 54 |
Підполковник
Репутація: 12
| Кохання- це дуже прекрасне почуття,але щоб воно не пропало потрібно над цим дуже старанно працювати. А коли дійсно настає кінець,потрібно нікого не винити просто жити далі,як би це тяжко не було http://vkontakte.ru/video56998569
Повідомлення відредагував Ananasik - Понеділок, 12.05.2008, 20:43 |
|
| |
anya-nalyvajko | Дата: П'ятниця, 16.05.2008, 11:05 | Повідомлення # 55 |
Рядовий
| на мою думку кінець кохання настає тоді, коли воно переростає в обовязок один передодним та лише для збереження сімї.
|
|
| |
Перлина | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 11:30 | Повідомлення # 56 |
Рядовий
| Я вважаю що кінець коханню не настає ніколи.
|
|
| |
Зіронька | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 12:24 | Повідомлення # 57 |
Рядовий
| Я теж так вважаю.Ми завжди когось кохаємо, що і отримуїм у відповідь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 23:28 | Повідомлення # 58 |
Генерал-майор
| Отримуєм, що ж ми оримуєм??? Отримуєм лише пустоту в своєму серці. Речі які немають початку мають кінець, а речі які мають початок кінця немають... От тут починає бісити чому так, чому світ такий а я інакший....
|
|
| |
liyda | Дата: Середа, 21.05.2008, 11:39 | Повідомлення # 59 |
Лейтенант
| Де кінець, там і початок нового кохання.Потрібно невтрачати надії, віри....
я Людмилка!
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 23.05.2008, 00:50 | Повідомлення # 60 |
Генерал-майор
| liyda, якщо так думати як ти то це замкнутий круг. А хотілося чогось прямолінійного...
|
|
| |