Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Коли настає кінець коханню?
|
| | |
Nautilus | Дата: Четвер, 13.03.2008, 13:12 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я вважаю, що справжнє кохання воно безкрає ,а тому йому і немає кінця. І коли кохаєш звісно ж і кохають тебе-це назавжди!
Повідомлення відредагував Nautilus - Четвер, 13.03.2008, 13:14 |
|
| |
Fantom | Дата: Четвер, 13.03.2008, 13:55 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Репутація: 3
| Кохання -- яке велике слово? Лише одна біда, воно повинно бути двостороннім.
Повідомлення відредагував Fantom - Четвер, 13.03.2008, 14:05 |
|
| |
Oleksandr | Дата: Четвер, 13.03.2008, 23:32 | Повідомлення # 3 |
Сержант
Репутація: 2
| Кiнець кохання виникає тодi, коли мiж тобою та коханою для тебе людиною виникають суперечки, непорозумiння, ти намагаєшся цього уникнути, але тебе не хочуть зрозумiти, навiть i слухати!
|
|
| |
len | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:09 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Якщо виникає справжнє кохання, то це назавжди. Воно ніколи не може зникнути. А якщо ви розійшлися з близькою людиною назавжди, то ваші почуття не були справжнім коханням!!!
|
|
| |
Незнайка | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 14:23 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Справжнє кохання одне на все життя! Воно не має кінця, адже кохання безмежне!Часто говорять, що на заваді коханню стоять суперечки, непорозуміння. Нічого подібного, якщо молоді люди по-справжньому кохають одне одного, то вони знайдуть вихід із будь-якої ситуації!
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Субота, 22.03.2008, 00:20 |
|
| |
Sokol85 | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 20:47 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Интересный вопрос.... О любви не пишут в форумах, её не обсуждают со всеми или в личном общение. Любовь надо чувствовать....
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
galanet | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:10 | Повідомлення # 7 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
| Quote (Sokol85) Интересный вопрос.... О любви не пишут в форумах, её не обсуждают со всеми или в личном общение. Любовь надо чувствовать.... Про кохання пишуть у форумах, його обговорюють з усіма і навіть в особистому спілкуванні і його відчувають! Обговорення теми кохання завжди було актуальним і це його ніяк не заплямує. А навпаки, це дасть змогу ще раз проаналізувати свої почуття, можливо навіть відчути їх по-новому. І ця тема справді є актуальною - "Коли настає кінець коханню?". Можливо обговорення цієї теми вбереже когось від чергової помилки у відносинах з коханою людиною.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:17 | Повідомлення # 8 |
Група: Видалені
| Quote (Sokol85) Интересный вопрос.... О любви не пишут в форумах, её не обсуждают со всеми или в личном общение. Любовь надо чувствовать.... Нічого собі! Якщо ти будеш мовчати, то як я узнаю, що ти мене кохаєш? Хіба ти не чув вислову, що дівчата люблять вухами? Якщо хлопець перестає говорити ніжні і ласкаві слова, то він або не кохає, або такий тупий, що не може висловити своє кохання! От тоді і настає кінець коханню!
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:45 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Ойра, интересно причем ты к моей любви? Видать высокого мнения о себе. Любовью надо жить, любить того человека, которого ты любишь. Да, про уши я знаю, но не всегда слова которые тебе говорят есть правдаQuote (Ойра) Нічого собі! Якщо ти будеш мовчати, то як я узнаю, що ти мене кохаєш? galanet, вот яркий пример. Про личное общение я имел виду всяких разных знакомых и друзей. А про то, что я говорю со своей девушкой тем более не надо никому знать, особенно таким людям, которые занимаются поиском конца любви. Потому что у любви нету окончания, она длится вечно.............. О теме тупости, если кто - то любить тупого человека, он всёравно для него будет казатся лучше и умнее всех. О нежных словах и ушах, любимая девушка любит не ушами ------- А СЕРДЦЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Додано (18.03.2008, 21:45) --------------------------------------------- Ойра, у тебя женское имя и мужской пол в информации о пользователе. Интересно =)
Пока живу - надеюсь
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Субота, 22.03.2008, 00:23 |
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:46 | Повідомлення # 10 |
Група: Видалені
| Quote (Sokol85) Ойра, интересно причом ты к моей любви, видать высокого мнения о себе. Ти що, не збагнув, що це як приклад? Quote (Sokol85) Потому что у любви нету окончания, она длится вечно.............. Ха! А чого ж тоді люди розходяться? Якщо так, то всі, хто знайшов своє кохання залишалися б з ним вічно! Quote (Sokol85) О нежных словах и ушах, любимая девушка любит не ушами ------- А СЕРДЦЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Серце глибоко, а вуха зверху, так що до серця якраз через вуха і добратися можна!
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:53 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Люди уходят друг от друга от того, что у них нету любви или её не было, им казалось, что она по крайней мере есть - это очевидно. В продолжение ушей - вот ты написала или написал сообщение любимому человеку, он чем прочитал их ушами???? Так что не только уши отвечают за получение информации сердцем, но и весь организм человека.
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
galanet | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:59 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Quote (Sokol85) А про то что я говорю со своей девушкой тем более не надо никому знать, особенно таким людям которые занимаются поиском конца любви. Потому что у любви нету окончания, она длится вечно.............. Так тут ніхто і не примушуює Вас розповідати про спілкування з своєю дівчиною. І я згодна з Вами, що про це нікому знати не варто. Та з цим кожен погодиться! Але ми тут обговорюємо не особисте життя конкретної людини, а загалом відносини між людьми і коли ці відносини загострюються, як запобігти цим загостренням і уникнути суперечок. І ніхто не займається пошуком кінця, всі займаються пошуком істини... А кінець коханню все ж таки буває... Прикладів купа. Quote (Sokol85) О теме тупости, если кто то любить тупого человека, он всёравно для него будет казатся лучше и умнее всех. Ну що ж Ви так... Тупих людей не буває, бувають недалекі люди. Якщо хтось кохає таку людину, то він теж недалекий, адже всім відомо "любов предпочитает равных". До речі, де ця тема обговорювалась? Quote (Sokol85) О нежных словах и ушах, любимая девушка любит не ушами ------- А СЕРДЦЕМ!! Звісно, що серцем, але завдяки вухам Quote (Sokol85) О любви не пишут в форумах, её не обсуждают со всеми или в личном общение. А Ви пишете, відступили від правил?
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:03 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Мне Quote (galanet) А Ви пишете, відступили від правил? Мне просто топ понравился вот я и решил выразить свои мысли по этому поводу )))
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
galanet | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:13 | Повідомлення # 14 |
Полковник
| Quote (Sokol85) Мне просто топ понравился вот я и решил выразить свои мысли по этому поводу ))) Дякую, що заглянули, Ви дали мені зрозуміти багато істин.
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:21 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
| Завжди будь-ласка.
Пока живу - надеюсь
|
|