Коли настає кінець коханню?
|
|
|
|
Mary-Kate4 | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 14:21 | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (Незнайка) Часто говорять, що на заваді коханню стоять суперечки, непорозуміння. Нічого подібного, якщо молоді люди по-справжньому кохають одне одного, то вони знайдуть вихід із будь-якої ситуації! Підтримую! Адже кохання - це взаєморозуміння!
|
|
| |
rarisa | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 15:30 | Повідомлення # 32 |
Сержант
Репутація: 4
| Ойра, я тебе підтримую. І не лише поети і письменники так кохають. Звісно ж я вірю в кохання, яке може тривати усе життя. Я, навіть, маю надію, що воно мене теж не обмине. Але ж це буває рідко. Багатьом людям треба спочатку пережити декілька нещасних кохань, щоб знайти справжнє і на все життя!!! Додано (28.03.2008, 15:30) ---------------------------------------------
Quote (Fantom) кохання - це почуття серця до людини без якої настає і твій кінець А з тобою, Fantom, я не згодна!!! Щось я не чула, що коли розходяться люди, які кохали один одного, то хтось з них раптово помирає!!! (Виключаючи самогубства, бо це вже проблема психічно хворих людей.)
|
|
| |
empyrean-martyr | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 16:06 | Повідомлення # 33 |
Лейтенант
Репутація: 5
| Quote (rarisa) Щось я не чула, що коли розходяться люди, які кохали один одного, то хтось з них раптово помирає!!! (Виключаючи самогубства, бо це вже проблема психічно хворих людей.) Я знаю випадки, коли людина занепадає просто напросто, от і все, гадаю це і мав на увазі пан Fantom P.S.: Не потрібно все сприймати в прямому значенні...
|
|
| |
Tiagai_Ivan | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 16:10 | Повідомлення # 34 |
Підполковник
Репутація: 5
| Я також вважаю, що кохання це не захоплення! А якщо так думати то тоді можна і не мріяти про справнє кохання. Кохання це почуття, які не можливо описати, у кожного вони різні. Хтось просто не розуміє ріницю між коханням і захопленням, бо мабуть по справжньому не закохувався!!!
There is somesing behind the throne greater than the king himself. Sir William Pitt.:"House of lords", 1770
|
|
| |
Fantom | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 23:19 | Повідомлення # 35 |
Сержант
Репутація: 3
| Quote (rarisa) А з тобою, Fantom, я не згодна!!! Щось я не чула, що коли розходяться люди, які кохали один одного, то хтось з них раптово помирає!!! (Виключаючи самогубства, бо це вже проблема психічно хворих людей.) Дивись на світ ширше, і не сприймай слова так буквально. Про смерть я з тобою ще поговорю. В тебе є свій внутрішній світ, заглянь у нього і скажи як часто там помирають люди? Тоді ти мене поймеш, а зараз прсто вибач
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Субота, 29.03.2008, 12:01 | Повідомлення # 36 |
Полковник
Репутація: 10
| Шановні Mary-Kate4, Tiagai_Ivan,Fantom Прошу відповідати на питання: "Коли настає кінець коханню?". Будьте уважніші!!!
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
allasereda | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 21:27 | Повідомлення # 37 |
Рядовий
| Кохання не закінчується.Часто люди втрачають надію, не розуміючи, що у всіх людей кохання приходить у різні періоди їхнього життя. Бувають випадки коли люди на старості років свого життя знаходять своє справжнє кохання.
CCA
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Вівторок, 15.04.2008, 11:47 | Повідомлення # 38 |
Полковник
Репутація: 10
| Quote (allasereda) Бувають випадки коли люди на старості років свого життя знаходять своє справжнє кохання. В такому випадку, для них це початок. В багатьох піснях описується, що кохання закінчилося, проте, як на мене, якщо воно дійсно жило у серці, то навіть якщо закінчуються стосунки кохання не помирає. Воно живе, причаївшись у тому куточку серця, куди Ви його поклали.Проте іноді потрібно протирати його від пилу, щоб згадувати, що те почуття прекрасне, навіть якщо це буде лише один бік медалі.
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 17.04.2008, 16:16 | Повідомлення # 39 |
Сержант
| Якщо настає кінець коханню, то виявляється, що то було не кохання!
Не давіть букашку. Вона теж жити хоче!
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 17.04.2008, 16:21 | Повідомлення # 40 |
Група: Видалені
| Quote (iskrina) Якщо настає кінець коханню, то виявляється, що то було не кохання! Чого ж це??? Було кохання, але короткочасне! Он поети і письменники скільки разів любили?
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 17.04.2008, 16:25 | Повідомлення # 41 |
Сержант
| Так то ж поети! А нам простим смертним цього не дано. Додано (17.04.2008, 16:25) ---------------------------------------------
Quote (zagadkova_dysha_liruka) причаївшись у тому куточку серця Вірно підмітила! Молодець.
|
|
| |
Ойра | Дата: Четвер, 17.04.2008, 16:44 | Повідомлення # 42 |
Група: Видалені
| Quote (iskrina) Так то ж поети! А нам простим смертним цього не дано. Як то не дано???? Та тільки на цьому форумі у кожного запитайте! Було перше кохання, а в декого навіть громадянський шлюб! І може ж не один! Так що різниці, чи поети, чи письменники, чи хто б там не був, ніякогісінької, якщо це стосується кохання!
|
|
| |
iskrina | Дата: Четвер, 17.04.2008, 16:47 | Повідомлення # 43 |
Сержант
| А ви що, гадаєте що кохання буває і п'ятихвилинне?
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 00:17 | Повідомлення # 44 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Quote (iskrina) А ви що, гадаєте що кохання буває і п'ятихвилинне? Ні. то лише симпатія.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
старостиха | Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 00:18 | Повідомлення # 45 |
Підполковник
| Настоящая любовь не та, что выдерживает долгие годы разлуки, а та, что выдерживает долгие годы близости. (Хелен Рауленд)
Йди вперед, і не оглядайся!
|
|
| |