Чи вірите Ви в кохання з першого погляду?
|
|
dj-rayter | Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 12:09 | Повідомлення # 136 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я вважаю, що кохання з першого погляду існує, тому, що жодна людина не знає де, коли і в який час вона зустріне свою другу половинку!!! Тому я вважаю, що зустріти своє кохання можна будь де і у будь який час!!! БЕРЕЖІТЬ КОХАНИХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ax:
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - Вівторок, 11.11.2008, 11:58 |
|
| |
chudoha | Дата: Четвер, 06.11.2008, 15:46 | Повідомлення # 137 |
Рядовий
| Правильно на це питання може відповісти тільки той,хто насправді це пережив і відчув. Особисто я ніколи не відчувала "кохання з першого погляду", але чомусь вірю, що воно існує. Вірю тому, що на це є маса прикладів із Світової історії і зокрема із досвіду моїх друзів.
|
|
| |
ninakova | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 12:30 | Повідомлення # 138 |
Рядовий
| Я не вірю в кохання з першого погляду. Щоб покохати людину її потрібно узнати, відчувати її душевний стан. Додано (11.11.2008, 12:30) --------------------------------------------- Я не вірю в кохання з першого погляду. Щоб покохати людину її потрібно краще узнатию. Зрозуміти чи це дійсно твоя доля і для цього потрібен час.
Kovalchyk
|
|
| |
Dywa2000 | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 12:35 | Повідомлення # 139 |
Рядовий
| Любовь с первого взгляда существует
|
|
| |
blackangel | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 12:44 | Повідомлення # 140 |
Рядовий
| На мою думку,кохання з першого погляду не буває.Людину потрібно хоть трішки знати,щоб покохати
Привітик!
|
|
| |
Дашенька | Дата: Вівторок, 11.11.2008, 14:56 | Повідомлення # 141 |
Рядовий
| Вір але перевіряй, бо завжди перший погляд обманий. Це усе що завгодно но не кохання, кохання на мою думку коли ти розумієш людини з пів-слова, коли можеш угадати її бажання. А так це захоплення.
|
|
| |
Verynia | Дата: Четвер, 11.12.2008, 18:15 | Повідомлення # 142 |
Рядовий
| Я теж вважаю, що кохання з першого погляду не існує! Не знаючи людину, ми не можемо говорити про кохання! Потрібно мінімум рік, а то і більше часу щоб зрозуміти чи то було кохання!
|
|
| |
Lena-Shamray | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 12:02 | Повідомлення # 143 |
Рядовий
| На мою думку кохання з першого погляду не існує. Щоб посправжньому покохати треба досконало знати свою другу половинку - тоді гарантовані стосунки на все життя.
|
|
| |
kotik | Дата: Середа, 18.03.2009, 14:36 | Повідомлення # 144 |
Рядовий
| Кохання з першого погляду дійсно існує, а чи буде воно мати продовження залежить від вас. Якщо ти посправжньому закохався. то воно буде мати продовження не залежно від часу, якщо не зараз то через деякий час, і може тривати все життя.
|
|
| |
oksanavolodimirovna | Дата: Середа, 18.03.2009, 14:37 | Повідомлення # 145 |
Рядовий
| я думаю що кохання з першого погляду існує,але не завжди. Дуже рідко трапляється так що кохання з першого погляду робить людей щасливими. Quote (Вікуся) Щодо мене, я чомусь не вірю в кохання з першого погляду! Тому, що для мене найголовніше це внутрішній світ людини, а не її зовнішність, так як вона часто виявляється фальшивою. Я не можу дізнатися про людину все при першій зустрічі, а відповідно і не зможу її покохати так швидко. Для мене важливо, якою вона є у спілкуванні, за характером, а не за гарним одягом та обличчям. В мене була ситуація, коли я покохала молодого юнака за його красу, потім він мене дуже образив і ранив моє серце. З того часу, найменше я звертаю свою увагу на зовнішність. Я цілком з тобою згодна,томущо в моєму житті була така ситуація коли вмене була людина яка не мала зовнішньоі краси,а внутрішня була настільки чиста,щира але нажаль я іі не цінила і дуже швидко втратила,а коли схаменулася то було уже пізно.
Повідомлення відредагував oksanavolodimirovna - Середа, 18.03.2009, 14:38 |
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 02:17 | Повідомлення # 146 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Якщо взяти статистику то: скажуть "так" --40% скажуть "ні" --30% скажуть "незнаю" --10% і ті що так і невизначилися -- 20% То скажіть хто ви??? Але задумайтесь, чи ви впевнені... Що думки розійшлися..... да. Скажіть "так" своєму житті!!!!!!!!!! Переглянте фільм "Всегда говори "Да"!!" ![ab](http://pedagogika.at.ua/smails/ab.gif)
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Prue | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 10:55 | Повідомлення # 147 |
Підполковник
Репутація: 10
| Як на мене то це досить рідкісне явище. І в наш час воно зустрічається все рідше.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
savradim | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 23:06 | Повідомлення # 148 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Зараз взагалі мало хто вірить у справжнє кохання. Серця людей поступово черствіють. Як би це не було прикро, але подивимось правді в вічі. Сучасна молодь, я не кажу за всіх, думає лише про секс і гроші, більше для нх нічого не існує, що там вже казати про кохання з першого погляду.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
Провідник | Дата: Середа, 18.11.2009, 00:49 | Повідомлення # 149 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Це свідчить лиш про одне тебе це почуття розчарувало..... Не все виходить з першого разу.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Prue | Дата: Середа, 18.11.2009, 21:39 | Повідомлення # 150 |
Підполковник
Репутація: 10
| Quote (savradim) Серця людей поступово черствіють. Черствіють бо вони не вірять в кохання з першого погляду? Я теж не вірю в таке кохання, але ніхто мені не говорив, що я маю черстве серце.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |