Чи має право справжній вчитель мати шкідливі звички?
|
|
Шустрик | Дата: Понеділок, 10.10.2011, 19:10 | Повідомлення # 76 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (RaZoZ) А вчитель що не людина??? Це його право і його життя!!! Він сам повинен обирати що йому краще Бандит - теж людина. Йому краще грабувати і вбивати. Для чого ж втручатися в його життя? Вчитель - теж людина. Є у нього шкідлива звичка: нецензурно висловлюватися. Так для нього краще підтримувати дисципліну в класі. Давайте йому дозволимо?
|
|
| |
lilia2414 | Дата: Понеділок, 10.10.2011, 22:01 | Повідомлення # 77 |
Рядовий
| Учитель-це звичайна людина яка має право на свій особистий простір.Тим більше, що більшість з студентів педагогічного інституту мають шкідливі звички але це не заважає їм стати майбутніми вчитилями.Що ж особисто до мене я важаю що всеж таки учитель повинен бути прикладом.
|
|
| |
oleksandr_savchenko | Дата: П'ятниця, 14.10.2011, 12:04 | Повідомлення # 78 |
Рядовий
| вчителі теж люди!!
|
|
| |
Kolisnik | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:50 | Повідомлення # 79 |
Рядовий
| Вчитиль не має право на щкідливі звички тому,що вчитель подає приклад.
Oleg
|
|
| |
olychka | Дата: Вівторок, 18.10.2011, 11:34 | Повідомлення # 80 |
Рядовий
| На мою думку, справжній учитель не повинен мати шкідливих звичок! Але у кожної людини є свої погляди на особисте життя! Принаймні вчитель, якщо має ці звички не повинен показувати їх дітям! Адже для багатьох учитель- це еталон, зразок, приклад, з якого беруть приклад діти!
|
|
| |
yana_tkachenko_ | Дата: Середа, 01.02.2012, 21:47 | Повідомлення # 81 |
Сержант
| вчитель повинен перш за все показувати гарний приклад дитинi. Адже, як кажуть ''школа-це другий дiм'',а вчитель,я вважаю,повинен замiнити пiд час навчання батькiв. Я весь час згадую свою вчительку в школi,яка вчила нас перш за все бути ЛЮДИНОЮ, i завдяки iiй учнi з мого класу здобули хорошi професiii,а головне, дiйсно вихованi. Тому вдома робiть що хочете,але з дiтьми пам'ятайте,ви велика людина,ви - ВЧИТЕЛЬ!!!
|
|
| |
lantuhkolya | Дата: Понеділок, 27.02.2012, 18:58 | Повідомлення # 82 |
Рядовий
| Я вважаю що справжній вчитель не повинен мати негативних звичок, так як він дає поганий приклад дітям яких він навчає.
|
|
| |
Гойя | Дата: Понеділок, 27.02.2012, 19:18 | Повідомлення # 83 |
Сержант
| Ха-ха-ха! Покажіть мені вчителя, який не має шкідливих звичок? Таких учителів нема! Особливо коли вчителі молоді. У нас у школі навіть деякі молоді вчительки курять, то якщо їх усіх вигнати зі школи то не буде кому дітей учити
Я знаю, що я нічого не знаю, але ж уроки вчити так не хочеться...
|
|
| |
natashashudra | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 14:48 | Повідомлення # 84 |
Рядовий
| На мою думку, вчитель це взірець для дитини!
|
|
| |
lilyaosipchuk | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 14:59 | Повідомлення # 85 |
Рядовий
| Мені здається, що це вже його особиста справа))))
|
|
| |
rushylya | Дата: Четвер, 29.03.2012, 15:39 | Повідомлення # 86 |
Сержант
Репутація: 1
| на мою думку, вчитель має право на особисте життя, але перш за все він є прикладом, хай не для всіх учнів, і повинен дотримуватися певних правил поведінки.
|
|
| |
maxcovtaniuk | Дата: Неділя, 11.11.2012, 01:56 | Повідомлення # 87 |
Рядовий
| Quote (Sveta1986) Чи має право справжній вчитель мати шкідливі звички? людина без шкідливих звичок - це робот якийсь. у кожного вони є.
|
|
| |
Ivan_Nenov | Дата: Субота, 17.11.2012, 15:57 | Повідомлення # 88 |
Рядовий
| Я гадаю, що вчитель може мати шкідливі звички, але поза школою, та щоб це не впливало на учнів! Але якщо так подумати! У справжнього вчителя на шкідливі звички просто не вистачає часу, так як кожен вчитель на уроці віддається по мамсимому, та старається більше знань дати учням! Але після 6 та більш уроків вчителям просто не до шкідливих звичок!!!
|
|
| |
red | Дата: Понеділок, 28.01.2013, 20:43 | Повідомлення # 89 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 2
| Якщо у вчителя є шкідливі звички, учні про це не повинні знати. Вчитель, якщо він справжній вчитель, повинен досягти порозуміння з дітьми не розкриваючи усіх карт.
|
|
| |