Чи має право справжній вчитель мати шкідливі звички?
|
|
liyda | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 11:55 | Повідомлення # 16 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| На мою думку,якщо ти вчитель маєш вибір на шкідливі звички.
Повідомлення відредагував liyda - Вівторок, 06.05.2008, 11:56 |
|
| |
януська | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 12:33 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Справжній вчитель неповинен мати шкідливі звички, бо інакше який приклад він подає учням.
|
|
| |
Сонячна | Дата: Середа, 14.05.2008, 10:16 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Вчитель - це втілення всього прекрасного і духовного, особливо в очах молодшого школяра. Вчитель може мати шкідливі звички, але не варто потім дивуватись, звідки вони беруться у дітей, і до чого "котиться" наше суспільство.
|
|
| |
Рибулька | Дата: Середа, 21.05.2008, 08:43 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Я вважаю, що справжній вчитель не має права на шкідливі звички,адже він є взірцем у всьому і діти завжди будуть наслідувати всі звички і дуже б не хотілося ,щоб вони ще з шкільного віку були шкідливими.
ку-ку
|
|
| |
Vladyka | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 00:05 | Повідомлення # 20 |
Полковник
Репутація: 8
| Чому всi вважають, що якщо учень починае курити - то це приклад з учителя. Я почав курити у 8 класi. I в цьому я не керувався прикладами з учителiв. Я просто змiнював iмiдж. Набридло менi тодi бути зразковим учнем... А учителя з шкiдливими звичками поважатимуть бiльше. Зразкових вчителiв учнi завжди недолюблювали. Цей висновок я зробив по своему класу i не стверджую, що це правило.
Життя прекрасне!
|
|
| |
natalia_oeaep | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 12:13 | Повідомлення # 21 |
Сержант
| Ви ж всі майбутні педагоги. І майже все погодились, що вчитель не повинен мати шкідливих звичок або хоча б їх приховувати у школі. А як на рахунок ваших звичок? Шкідливих не маєте взагалі? Всі ведете здоровий спосіб життя? Чи саме зараз почали боротьбу зі своїми слабкостями? Адже саме з вас братимуть приклад учні у школі і ваші діти вдома.
Все получится! http://evrodiplom.eu
|
|
| |
Яцентюк | Дата: Четвер, 12.06.2008, 14:06 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Якщо вчитель має шкідливі звички, він повинен їх позбуватися!!!
|
|
| |
natalia_oeaep | Дата: Середа, 18.06.2008, 12:39 | Повідомлення # 23 |
Сержант
| Quote (Яцентюк) Якщо вчитель має шкідливі звички, він повинен їх позбуватися!!! Повинен? Чому? Хто так вважає? Суспільство? Ваші педагоги в университеті? Чи Макаренко? Хіба він не людина?
|
|
| |
умка | Дата: Вівторок, 24.06.2008, 13:51 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Справжній учитель - це взірець наслідування для учнів, тому виховуючи і навчаючи учнів, він повинен відмовлятися від шкідливих звичок, а показувати приклад високоморальних норм.
|
|
| |
natalia_oeaep | Дата: Вівторок, 22.07.2008, 16:34 | Повідомлення # 25 |
Сержант
| Quote (умка) Справжній учитель - це взірець наслідування для учнів, тому виховуючи і навчаючи учнів, він повинен відмовлятися від шкідливих звичок, а показувати приклад високоморальних норм. Особисто для мене це позиція людини, ака ніколи не працювала в школі (практика не рахується).
|
|
| |
ГОЛУБ | Дата: Неділя, 27.07.2008, 12:18 | Повідомлення # 26 |
Сержант
| Додано (27.07.2008, 11:13) --------------------------------------------- ЗАСУДЖУВАТИ-ТО ТУТ ТАК "не судіть і несудимі будете" А ОСОБИСТЕ ВІДНОШЕННЯ ЗВИЧАЙНО Ж НЕ ПОВИНЕН МАТИ, ТАК ЯК ДІТИ ПОЛЮБОМУ БЕРУТЬ (ЧИ ТО НАМАГАЮТЬСЯ БРАТИ) ПРИКЛАД ІЗ ДОРОСЛИХ. Я ДУМАЮ КОЖНОМУ ІЗ НАС ПРИЄМНО БУЛО Б БАЧИТИ РЕЗУЛЬТАТИ СВОЄЇ РОБОТИ (НАВЧАННЯ+ВИХОВАННЯ) :beta: А ТОМУ ХТО ІЗ ДІТЕЙ ПОВІРИТЬ ЩО КУРІННЯ ШКІДЛИВЕ, ЧИ АЛКОГОЛЬ, ЧИ ТО ПАК ВІЧНЕ КОХАННЯ КОЛИ ДІТИ БАЧИТИМУТЬ ВЧИТЕЛЯ ЩО ВІН ВСЕ ТЕ РОБИТЬ САМ? Я ДУМАЮ ЩО ДОСТАТНЬО БУДЕ ВИПИТИ ЧИ ЗАКУРИТИ НА ВИПУСКНОМУ ВЕЧЕРІ ВЧИТЕЛЕВІ І ВСЕ ЩО ВІН ЦІЛИЙ РІК А ТО І ВСІ 10 ПРОБУВАВ ДОНЕСТИ ДО ДИТЯЧОЇ СВІДОМОСТІ МОЖЕ САМ БРАТИ І ПЕРЕКРЕСЛЮВАТИ. ОСОБИСТИЙ ПРИКЛАД МАЄ ДУЖЕ ВЕЛИКИЙ ВПЛИВ НА ДИТЯЧУ СВІДОМІСТЬ. ПРИЧОМУ В НЕГАТИВНУ СТОРОНУ, МАБУТЬ, У ДЕКІЛЬКА РАЗІВ ДІЄ СИЛЬНІШЕ . Додано (27.07.2008, 12:18) --------------------------------------------- Quote (Vladyka) Чому всi вважають, що якщо учень починае курити - то це приклад з учителя. Я почав курити у 8 класi. I в цьому я не керувався прикладами з учителiв. Я просто змiнював iмiдж. Набридло менi тодi бути зразковим учнем... А учителя з шкiдливими звичками поважатимуть бiльше. Зразкових вчителiв учнi завжди недолюблювали. Цей висновок я зробив по своему класу i не стверджую, що це правило. Vladyka А У МЕНЕ ПОВАГИ БІЛЬШЕ ВИКЛИКАЛИ ЗРАЗКОВІ ВЧИТЕЛІ. ЧЕРЕЗ 20 РОКІВ ВІДНОШЕННЯ НЕ ЗМІНИЛОСЬ
IN GOD WE TRUST!
Повідомлення відредагував ГОЛУБ - Неділя, 27.07.2008, 12:20 |
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 02.08.2008, 20:46 | Повідомлення # 27 |
Група: Видалені
| Quote (ГОЛУБ) А У МЕНЕ ПОВАГИ БІЛЬШЕ ВИКЛИКАЛИ ЗРАЗКОВІ ВЧИТЕЛІ. Цілком і повністю підтримую! Як це, щоб учитель курив і пив, а може ще б і матюгався, то на думку Vladyka, він достойний поваги? Та гнати таких учителів зі школи треба поганою мітлою! Я своїх дітей буду віддавати вчитися тільки до найкращих учителів! От так от!
|
|
| |
Tiagai_Ivan | Дата: Вівторок, 05.08.2008, 11:03 | Повідомлення # 28 |
Підполковник
Репутація: 5
| Quote (Ойра) Я своїх дітей буду віддавати вчитися тільки до найкращих учителів! От так от! А де ти в наш час знайдеш таких вчителів? Їх одиниці! Ти ж не зможеш дитину 1 урок в одній школі інший в іншій. Не всі бездоганні, у кожного є свої недостатки. Погоджуюсь, що якщо це часто у нього(неї) nо їм не місце в школі. Але таких вчителів на роботі не тримають, хоч якими вони спеціалістами не були!!! Додано (05.08.2008, 11:03) ---------------------------------------------
Quote (ГОЛУБ) У МЕНЕ ПОВАГИ БІЛЬШЕ ВИКЛИКАЛИ ЗРАЗКОВІ ВЧИТЕЛІ. А що той вчитель, у якого є погані звички не заслуговує на повагу, як до людини???
There is somesing behind the throne greater than the king himself. Sir William Pitt.:"House of lords", 1770
|
|
| |
ГОЛУБ | Дата: Четвер, 07.08.2008, 12:15 | Повідомлення # 29 |
Сержант
| Quote (Tiagai_Ivan) А що той вчитель, у якого є погані звички не заслуговує на повагу, як до людини??? я ж сказав БІЛЬШЕ, значить десь там є і трішки.
IN GOD WE TRUST!
|
|
| |
Мислитель | Дата: Понеділок, 25.08.2008, 22:15 | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Давайте вдумаємося в саме слово: "Вчитель".... То така професія, яка інструментом своїм має власну особистість. Звички, стиль одягу, манера спілкування педагога... все це і формує стереотип "правильності" в дитини. Бо і сьогодні, ми ще не позбулися сприйняття педагога як втілення моральності. І дай Боже, щоб так і зосталося на нашій землі. Педагог за покликанням - життя як приклад. Тоді ось і замислюєшся, що тепер на деякі речі ти просто не маєш права. Набагато важливіші речі стоять на кону.....
"Життя цілком, у всіх його аспектах, є одна єдина музика; і реальне духовне досягнення - налаштування самого себе на гармонію цієї досконалої музики." Хазрат Хан
|
|
| |