Афоризми, вислови відомих людей, фраза дня
|
|
admin | Дата: Середа, 30.01.2008, 20:02 | Повідомлення # 1 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
Статус: Offline
| Заговори, щоб я тебе побачив. (Сократ). Втрата почуття сорому є першою ознакою недоумкуватості. (Фрейд). Перед розумом треба схиляти голову, а перед добрим серцем – стати на коліна. (Гете)
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
galanet | Дата: Субота, 02.02.2008, 21:24 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
| Для того, щоб навчити іншого, потрібно більше розуму, ніж для того, щоб навчитись самому. М. Монтень
Повідомлення відредагував galanet - Субота, 02.02.2008, 21:25 |
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Субота, 09.02.2008, 17:25 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 10
| “Лише деякі учні отримують в школах ґрунтовну освіту, а більшість – лише поверхову або навіть лише натяк на освіту... Це відбувається з тієї причини, що в школах нехтують суттєвим, звертають увагу на нікчемне і пусте..., більша частина знань ковзає по поверхні розуму...” Я.А.Коменський Одне лише робить людину людиною: знання про соціальну нерівність. А.С. Макаренко Человеку свойственно рассуждать мудро, а поступать. Тот, кто много накопил, тот многого лишиться. Все життя вчитися на своїх помилках-неефективно. Добавлено (09.02.2008, 18:20) --------------------------------------------- еловеку свойственно рассуждать мудро, а поступать глупо. Добавлено (09.02.2008, 18:25) --------------------------------------------- "Життя -це нескінченне поле випробувань цього світу" Марія Савченко
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
Makar | Дата: Четвер, 21.02.2008, 00:04 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Репутація: 5
| Істинна самотність - це присутність людини, яка тебе не розуміє. (Элберт Г. Хаббард)
|
|
| |
MASK | Дата: Четвер, 21.02.2008, 12:31 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Репутація: 6
| Не ображай мале беззахисне дитя, бо воно може бути дитям сильного тигра. (Стародавня монгольська істина)
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 13:08 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Репутація: 10
| «Все має свій сенс, якщо існує». М.Руденко
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
MASK | Дата: Понеділок, 25.02.2008, 16:50 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Щоб переконливо брехати, потрібно гарно знати правду. Стас Янковський
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
MASK | Дата: Понеділок, 25.02.2008, 16:53 | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Люди - господарі своєї долі. Вільям Шекспір
|
|
| |
MASK | Дата: Вівторок, 26.02.2008, 14:58 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Ми не боїмося нікого на світі, крім Бога. (Бісмарк О.)
|
|
| |
Fantom | Дата: Середа, 27.02.2008, 10:09 | Повідомлення # 10 |
Сержант
Репутація: 3
| Не всі хто шукає находять, не всі хто уходить повертається. Добавлено (27.02.2008, 11:09) --------------------------------------------- "Заговори, щоб я тебе побачив" -- досить цікаве висловлювання. Тільки чи всі його розуміють? Багато хто його тільки використовує, але не замислюється над самою суттю. А суть досить цікава. Ця цитата має під собою досить багато пояснень. "Скажи" і "побачити" -- слова не одного походження але мають одне значення. Бачити можна не лише очима. Тут розуміється не лише зовнішність, а внутрішній світ людин. На скільки він багатий почуттям естетики. Можливо ви бачили фільм "Любов зла". Потрібно побачити людину із середини і лише тоді можна сказати хто вона і що з себе представляє. Зовнішніст це лише оболонка яку можна змінювати і вибирати під потрібну собі ситуацію. Я думаю нам всім це знайоме.
|
|
| |
MASK | Дата: Середа, 27.02.2008, 12:55 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Quote (Fantom) Не всі хто шукає находять, не всі хто уходить повертається. - досить гарний вислів! Fantom, напишіть будь-ласка хто власник вислову!
|
|
| |
Mayor | Дата: Середа, 27.02.2008, 16:29 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
Репутація: 5
| Найтяжча втрата, втрата часу. (Г. Сковорода) Добавлено (27.02.2008, 17:29) --------------------------------------------- Учітесь, научайтесь і свого не цурайтесь. (Т. Шевченко)
Потрібно вміти жити
|
|
| |
vishnia | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 14:48 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
Репутація: 0
| Істинна самотність - це присутність людини, яка тебе не розуміє... (Ельберт Г. Хаббард)
|
|
| |
MASK | Дата: Субота, 01.03.2008, 14:17 | Повідомлення # 14 |
Полковник
| Кохати –значить перестати порівнювати. Бернар Грассе
|
|
| |
chernis | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 15:41 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
Репутація: 0
| Ми хочемо додому - поставте залік!!!Будь ласка! Діти плачуть - хочуть їсти Добавлено (04.03.2008, 16:41) ---------------------------------------------
Ira
|
|
| |