Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Афоризми, вислови відомих людей, фраза дня
| |
galanet | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 18:59 | Повідомлення # 16 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
Статус: Offline
| Quote (chernis) Ми хочемо додому - поставте залік!!!Будь ласка! Діти плачуть - хочуть їсти Це якісь нові афоризми?
Повідомлення відредагував galanet - Вівторок, 04.03.2008, 19:01 |
|
| |
admin | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 21:54 | Повідомлення # 17 |
Генералісімус
Репутація: 42
| Quote (galanet) Це якісь нові афоризми? "Щоб правильно задати питання, потрібно знати більшу частину відповіді" (Р.Шеклі), а оскільки студенти тільки вчаться працювати на форумі, то їм, на перший раз, із Вашої згоди, пробачимо ..))). Я буду не проти, якщо Ви візьметеся модерувати цю тему
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
Alexey | Дата: Середа, 05.03.2008, 11:41 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Той, хто не любить своєї країни, не може любити нічого (Дж. Байрон). Найбільшу владу має той, хто має владу над собою (Сенека). Справжній учений - не той, хто здатний займатись своєю наукою, а той, хто зовсім не здатний займатись чимось іншим (В. Державин). Даремне навчання без думки, небезпечна думка без навчання (Конфуцій).
|
|
| |
admin | Дата: Середа, 05.03.2008, 21:29 | Повідомлення # 19 |
Генералісімус
| Quote (Kozij) Поставте нам залік, будь ласка! - фраза дня Не робіть з мене ідіота, я сам справлюся! (Михайло Мамчин)
|
|
| |
Hanna_Hrabova | Дата: Середа, 05.03.2008, 22:01 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Попав хоть однажды в колонку слухов и сплетен, ты из неё уже не выберешься. ( Мик Джаггер) Жизнь всё время отвлекает наше внимание; и мы даже не успеваем заметить, от чего именно. ( Франц Кафка) Кто не знает, в какую гавань плыть, для того нет попутного ветра.
|
|
| | |
galanet | Дата: Четвер, 06.03.2008, 14:39 | Повідомлення # 22 |
Полковник
| Quote (admin) Я буду не проти, якщо Ви візьметеся модерувати цю тему Дякую за проявлену довіру, але гадаю, що цю роль я не зможу достойно зіграти Quote (admin) Не робіть з мене ідіота, я сам справлюся! (Михайло Мамчин) Впевнена, що той, хто це сказав і не підозрював про всю трагічність сказаного Теж віддаю свій голос за цю фразу!
|
|
| |
Inspektor007 | Дата: Четвер, 06.03.2008, 17:37 | Повідомлення # 23 |
Сержант
Репутація: 3
| Самое верное средство завоевать любовь других - подарить им свою любовь. Жан Жак Руссо Доверие рождает доверие. Мориц Фердинанд Шмальц Самая большая ложь - это неверно понятая правда. Уильям Джеймс Если вы начнете судить людей, у вас не хватит времени на то, чтобы любить их. Мать Тереза Нельзя любить ни того, кого боишься, ни того, кто боится тебя. Цицерон Нежными словами и добротой можно на волоске вести слона. М. Саади Ну и на последок Возможно, в этом мире ты всего лишь человек, но для кого-то ты - весь мир. Маркес
0_o
|
|
| |
filosof | Дата: Четвер, 06.03.2008, 18:08 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
Репутація: 1
| Тот, кто не знает своего прошлого, не достоен своего будущего... Автора, к сожалению, не помню
Жизнь - игра, и люди в ней - актеры...
|
|
| |
tronna | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 10:24 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
Репутація: 1
| "Никогда и ничего не просите. Никогда и ничего. Особенно у тех, кто сильнее вас. Сами попросят и сами все дадут." Булгаков "Масер и Маргарита"
іти назустріч змінам...
|
|
| |
galanet | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 12:57 | Повідомлення # 26 |
Полковник
| Чистота в кімнаті явна ознака несправності комп'ютера.
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 21:39 | Повідомлення # 27 |
Полковник
Репутація: 10
| Не вважай себе великою людиною по величині твоєї тіні при заході сонця. Не скаржтеся на долю. Їй, можливо, з вами теж не дуже приємно. Добавлено (07.03.2008, 22:39) --------------------------------------------- Нуль — це не просте ніщо. Це ніщо, що усвідомлює, що без нього не обійтися. Важко сказати, хто дурніший, - чи той, хто говорить всю правду до кінця, чи той, від кого взагалі ніколи не почути правди. Філіп Честерфілд Врешті-решт, що таке брехня? Замаскована правда. Джордж Гордон Байрон
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
Hanna_Hrabova | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 19:04 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Умный человек не делает сам все ошибки - он дает шанс и другим. Дипломат - это человек, который дважды подумает, прежде чем ничего не сказать. Уинстон Черчилль Люди могут быть счастливы лишь при условии, что они не считают счастье своей целью жизни. Жизнь - довольно рискованное занятие. Гарольд Макмиллан По-настоящему высоко может зайти лишь тот, кто не знает, куда он идет. Оливер Кромвель На мою думку ці влучні вислови можуть стати справжнім життєвим кредо кожного з нас!!!!
|
|
| |
Nautilus | Дата: Четвер, 13.03.2008, 14:33 | Повідомлення # 29 |
Лейтенант
| На мою думку це всьго навсьго крилаті вислови, практичні знання набагато важливіші...............
Повідомлення відредагував Nautilus - Четвер, 13.03.2008, 14:37 |
|
| |
admin | Дата: Четвер, 13.03.2008, 23:12 | Повідомлення # 30 |
Генералісімус
| Quote (Nautilus) На мою думку це всьго навсьго крилаті вислови,практичні знання набагато важливіші Досвід - це серія невдач, кожна з яких чогось та навчить, наприклад, як уникнути невдачі в наступний раз, от крилаті вислови цьому і навчають Три шляхи є у людини, щоб розумно діяти: перший, найбільш благородний - думати; другий, найлегший - наслідувати; третій, найгіркіший - досвід...
|
|
| |
|