Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Спробуйте визначити, як часто Ви помічаєте власні помилки?
| |
Форт | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 15:35 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Все більшої актуальності набуває також проблема виявлення, збереження та розвитку духовного потенціалу країни - дітей та молоді з високим рівнем свідомості! І ця тема може принести деяку користь у визначенні цієї проблеми
Один терапевт - это 1024 гигапевта, или 1048576 мегапевтов!
Повідомлення відредагував Форт - Понеділок, 03.03.2008, 15:36 |
|
| |
MASK | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 16:13 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Репутація: 6
| Вибач Форт, але я трохи не зрозумів твого питання!!! Але як я думаю то дітей треба більше залучати до інтелектуальної праці!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
galanet | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 16:45 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
| Як на мене, то назва теми і її зміст не зовсім відповідають одне одному. Але спробую дати відповідь на запитання, яке прозвучало в назві теми: "Спробуйте визначити, як часто Ви помічаєте власні помилки? (Зробивши помилку,ми її не помічаємо! Чому? Чи це так?)". Дивлячись якого масштабу була зроблена помилка. Якщо з нашої вини комусь праска впаде на голову, то, мабуть, цю помилку важко буде не помітити. Звісно, є помилки, яких ми не помічаємо, наприклад, розмови під час пари (на думку деяких студентів вони не винні в тому, що їм хочеться говорити), які є виявленням неповаги до викладача або грубе відношення до іншої людини (грубіян і не подумає про те, що він робить помилку). Отже, не всі помилки можуть бути помічені, а якщо й помічені, то не кожен намагається їх виправити. Щодо себе, то дуже часто помічаю свої помилки, деякі з них можу виправити, а деякі так і залишаються невиправними. Ще раз переконуюсь, що життя, як зошит, по новій не перепишеш, тому потрібно намагатись писати без помилок.
|
|
| |
Mayor | Дата: Середа, 05.03.2008, 15:03 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
Репутація: 5
| Я, наприклад, помічаю свої помилки не часто, кожна людина любить себе і не хоче визнавати свої помилки, але так важко жити. Я над питанням своїх помилок частенько думаю перед сном і намагаюсь їх анлізувати і робити для себе висновки. А коли випадково образив людину, зробивши помилку, стараюсь виправити становище, або вибачитися, або зробити їй приємне. Потрібно відноситися до людей так, як ти хочеш, щоб відносилися до тебе.
Потрібно вміти жити
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Середа, 05.03.2008, 15:18 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Репутація: 10
| Я свої помилки аналізую кожного дня. Проте користь це приносить лише тоді, коли на наступний день я виправля їх. Є такі помилки, які не можна виправити все життя. На помилках ми учимось, проте часто потрапляємо в них знову. Краще взагалі уникати їх, проте, якби все було б просто життя стало б нецікавим. "Если не было б исключений - правила стали бы невыносимы " (автора цих слів напишу пізніше)
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
Oleksandr | Дата: Середа, 05.03.2008, 15:25 | Повідомлення # 6 |
Сержант
Репутація: 2
| Робити собі зауваження,визнати що ти не правий - це все добре,я вважаю, що кожен повинен вчитися лише на своїх помилках, а не на помилках інших!!!
|
|
| |
MASK | Дата: Середа, 05.03.2008, 15:28 | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Quote (zagadkova_dysha_liruka) Я свої помилки аналізую кожного дня. Проте користь це приносить лише тоді, коли на наступний день я виправля їх.Є такі помилки, які не можна виправити все життя. На помилках ми учимось, проте часто потрапляємо в них знову. Краще взагалі уникати їх, проте, якби все було б просто життя стало б нецікавим. Досить гарні ці слова, а особливо приємно якщо саме так все і проходить(стосовно аналізу) Особисто я роблю БЕЗЛІЧ помилок, і гірко сказати, що не все виправляю! Проте життя складне і на своїх помилках потрібно точно вчитись(якщо не на помилках інших)
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
admin | Дата: Середа, 05.03.2008, 20:10 | Повідомлення # 8 |
Генералісімус
Репутація: 42
| На жаль, більшість людей вважає, що ті якості, якими вони володіють, і є найкращими якостями, але дуже навіть бувають засмучені з того, що помічають аналогічні якості в інших людях
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
galanet | Дата: Середа, 05.03.2008, 20:52 | Повідомлення # 9 |
Полковник
Репутація: 11
| Quote (admin) На жаль, більшість людей вважає, що ті якості, якими вони володіють, і є найкращими якостями Погоджуюсь. Але це відбувається тоді, коли людина не задумується про свої якості! А варто лише задуматись... Спробуйте серйозно дати відповіді на запитання: "Я ідеальний(а)?" або "В мене є погані якості?" або "Скільки помилок я зробив(ла)?" або "Скількох людей я засмутив(ла)?". Рефлексія все виправить. Quote (admin) але дуже навіть бувають засмучені з того, що помічають аналогічні якості в інших людях З цим погоджуюсь повністю. Ех... Ніхто не ідеальний.
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 21:08 | Повідомлення # 10 |
Полковник
Репутація: 10
| Якби всі були ідеальні - в світі панував би хаос.
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
MASK | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 11:19 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Quote (zagadkova_dysha_liruka) Якби всі були ідеальні - в світі панував би хаос. Хаосу не було!!! Можливо ти бачила досить цікавий фільм на цю тему "The asigment", якщо ні то подивися, саме він торкає цю тему, тобі буде цікаво!!!
|
|
| |
admin | Дата: Вівторок, 11.03.2008, 21:42 | Повідомлення # 12 |
Генералісімус
| Quote (Oleksandr) Робити собі зауваження,визнати що ти не правий - це все добре,я вважаю, що кожен повинен вчитися лише на своїх помилках, а не на помилках інших!!! Когда грозит беда, корда бывает туго, мудрец винит себя, глупец ругает друга (Східна приказка). Гадаю, що Oleksandr чинить вірно, але все ж таки краще вчитися на помилках інших і користуватися досвідом попередників; хоча, наступаючи двічі на одині і ті ж граблі, здобуваєш дорогоцінній досвід
|
|
| |
Vladyka | Дата: Середа, 12.03.2008, 21:59 | Повідомлення # 13 |
Полковник
Репутація: 8
| Я завжди помiчаю своi помилки, але тодi, коли виправляти iх уже пiзно...
Життя прекрасне!
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 13.03.2008, 21:46 | Повідомлення # 14 |
Генералісімус
| Quote (Vladyka) Я завжди помiчаю своi помилки, але тодi, коли виправляти iх уже пiзно... А я тільки і помічаю, коли виправити не можна уже! Особливо це стосується помилок, які я допускаю, коли вчу студентів. Часто помічаю, що не так треба було учити!
|
|
| |
minus | Дата: Четвер, 13.03.2008, 22:41 | Повідомлення # 15 |
Підполковник
Репутація: 7
| А я просто живу і намагаюся жити так, щоб не було соромно. В тому ж, щоб припускатися помилок немає нічого страшного. І не обовязково завжди намагатися виправляти помилки, іноді краще залишити усе, як є. Також не вважаю доцільним намагатися зовсім не допускати помилок, адже перфекціонізм веде до божевілля.
93! 93 93/93!
|
|
| |
|