Вівторок, 16.04.2024
Педагогіка
Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[ Нові повідомлення · Учасники · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Спілкування на різні теми » Суспільство і Я » Звідки беруться «неформали»?
Звідки беруться «неформали»?
navanamДата: Четвер, 04.12.2008, 19:44 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Дедалі частіше на вулиці зустрічаю так званих неформалів ca , всі вони різні, такі прикольні: то з чорними очима, то люди в чорному, то в різних мультяжних героях на одязі. Чому їх дедалі більше серед підлітків? Невже підліткам так важко увійти у доросле життя? Чому вони не хочуть приймати дорослі правила життя, а починають виступати проти них так пасивно і демонстративно? Однак, можливо, вони і праві, і не можна приймати все доросле життя як годиться, і жити сірими буднями…
 
levenyatkooДата: Четвер, 11.12.2008, 16:16 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
неформали-це правильно, бо й справді не можна жити сірими буднями. потрібно розворушувати сірі маси людей новим бачення на світ. крім того дорослі повинні помічати молодь і ставитися до них, як до особистостей.
 
VladykaДата: Середа, 04.02.2009, 00:43 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 150
Репутація: 8
Статус: Offline
А що, краще стандартам пiдкорятись?! Бути таким, як усi?! Як з iнкубатора?))))
Зрештою, кожна людина мае своi погляди на життя i мае право iх вiдстоювати! Я в деякiй мiрi теж нефор, тому що не визнаю багатьох догматiв сучасного суспiльства, проте я не вiдношу себе до якихось субкультур, тому що iдеологiя жодноi з них не може повнiстю задовольнити моi духовнi потреби.
Поспiлкуйтесь з нефорами вiдверто, i, я впевнений, ви змiните свою думку про них.
А, iще одне... Забудьте про стереотипи, у вас е власна думка.


Життя прекрасне!
 
irina-gurzanДата: Четвер, 05.02.2009, 13:46 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 30
Репутація: 2
Статус: Offline
кожна людина бажає чимось виділитись,не бути як усі. одні записуються в гуртки, розвивають свої таланти, здібності, а інші просто змінюють свій спосіб життя, змінюють себе.Вони ніби бунтують проти звичайних звичаїв, вони стають неформалами. Але виділитись із сірої маси-це одне, а різати вени і вбивати людей-інше! Треба мати межу!!!

Життя чудове!!!
 
AnnДата: Четвер, 12.02.2009, 12:12 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 15
Репутація: 0
Статус: Offline
На мою думку, кожен тінейджер хоче виокремитись від основної маси. Прагнуть звернути на себе увагу будь-якими методами. Але прояв "неформалізму" притаманний не лише молоді, але й дорослим, це страшно... ah
 
minusДата: Вівторок, 17.02.2009, 07:31 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 98
Репутація: 7
Статус: Offline
на мою думку, насправді вони мало чим відрізняються від "звичайних" підлітків і точно так само не знають, куди себе подіти, тільки вибирають чомусь саме такий чудернацький шлях. у них своя тусовка, свої вподобання в моді та мистецтві, але в іншому вони точно такі ж, як і інші однолітки. серед них є розумні та не дуже, виховані і хамуваті, музиканти та художники, відмінники і малолітні алкоголіки ab а різати вени і вбивати людей - може хто завгодно, не треба тут цих дурних стереотипів.

93! 93 93/93!
 
VladykaДата: Середа, 25.02.2009, 08:42 | Повідомлення # 7
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 150
Репутація: 8
Статус: Offline
Стереотипи - головна проблема нашого суспiльства. Люди звикли до того, що iм хтось нав'язуе свою думку. I цю думку вони вважають за свою

Життя прекрасне!
 
myskyДата: Понеділок, 11.05.2009, 20:10 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
краще бути ЕМО і при першій же можливості різати собі вени чи стрибати з даху...!?!? Адже Емо також неформали...
 
galanetДата: Понеділок, 22.06.2009, 15:52 | Повідомлення # 9
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 211
Репутація: 11
Статус: Offline
"Підкорення" стандартам інколи йде на користь.
"Підкоріться" стандартам - побрийтесь, підстрижіться, змийте фарбу з обличчя, зніміть сережку з пупка, брів, носа і інших оглядових нестандартних місць, коротше кажучи - прийдіть на залік нормальною людиною і 30% його отримання гарантовано.
Нехай у нефорів буде своя думка, але не кожен з нею далеко зайде, оскільки в суспільстві є правила, називайте їх стандартами чи стереотипами, - все одно, але їх потрібно дотримуватись, якщо хочеш нормально жити в цьому "стандартному" суспільстві.
 
VladykaДата: Четвер, 23.07.2009, 00:49 | Повідомлення # 10
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 150
Репутація: 8
Статус: Offline
"Не стоит прогибаться под измнечивый мир, пусть лучше он прогнется под нас."
Машина времени

Я не думаю, що варто змiнювати стиль життя заради якогось нiкчемного залiка. I, взагалi, суспiльство можна змiнити. Жити за всiма "загальноприйнятими" правилами - це дурнуватий стереотип людей Радянського Союзу. Боiтеся щось змiнити? Тодi не заважайте iншим!
Питання: цiкаво бути таким, як усi?


Життя прекрасне!
 
VladykaДата: Четвер, 23.07.2009, 01:04 | Повідомлення # 11
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 150
Репутація: 8
Статус: Offline
Забув... galanet, судячи з вашого посту, нефорiв ви вважаете ненормальними. Мало цього, ви вважаете ненормальними всiх, у кого е сережка в "оглядовому" мiсцi, борiдка, чи трохи довшi, нiж у всiх, коси. Не думаю, що таке вiдношення е адекватним для педагога. Раджу бiльше такого не допускати такого, тому що написане вами кожен, хто мае щось iз вище наведеного перелiку, може сприйняти за особисту образу чи навiть дискримiнацiю. Подумайте про це.

Життя прекрасне!
 
galanetДата: Понеділок, 03.08.2009, 19:12 | Повідомлення # 12
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 211
Репутація: 11
Статус: Offline
Vladyka, звинувачення безпідставні, оскільки моє повідомлення не містить особистих образ чи дискримінації.
Перш ніж щось радити, варто помітити в своєму оці колоду, адже обзивати погляди людей радянської закалки "дурнуватими" - значить вважати їх розумово-відсталими.
 
VladykaДата: Вівторок, 04.08.2009, 00:59 | Повідомлення # 13
Полковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 150
Репутація: 8
Статус: Offline
Ха-ха-ха! (iстеричний смiх)
Galanet, вiдповiдайте по сутi i не придирайтся до слiв! Чи вам бiльше нiчого сказати??? Все ж таки, яке ваше вiдношення до неформалiзму? Що ви знаете про неформалiв? Чому ви не вiдповiли на мое запитання в 10 постi? Як ви вважаете, на кому тримаеться сучасне мистецтво (та й взагалi мистецтво): на людях, якi живуть за правилами, що iм нав'язуе суспiльство, i чия творчiсть спрямована лише на пiдтримку цих самих правил; чи на людях, якi живуть у власному мiкросвiтi та, пропускаючи через призму своеi свiдомостi вищезгаданi правила, вигадують щось нове, цiкаве, креативне (так, це слово зараз в модi)? Ви говорите, що неформали зi своiми власними думками далеко не заiдуть... А я вам скажу трохи iнакше: якщо людина житиме за правилами, то заiде далеко, по прямiй; якщо iх порушуватиме - скотиться вниз, можливо й дуже далеко; але тiльки та людина, яка намагатиметься хоч трiшки змiнити цi правила, - обов'язково пiднiметься вверх, i чим сильнiше буде це намагання, тим вище вона пiднiметься.


Життя прекрасне!
 
galanetДата: Вівторок, 04.08.2009, 08:51 | Повідомлення # 14
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 211
Репутація: 11
Статус: Offline
Vladyka, наявність істеричного сміху лише підтверджує ваше зневажливе ставлення до поглядів інших людей, в той же час хочете, щоб поважали вашу думку.
В повідомленні 10 запитання звучало до всієї аудиторії, а не конкретно до мене. Якщо вас цікавить моя думка, доцільно було б звернутись прямо та і приват ніхто не відміняв, оскільки дискусія відхиляється від теми форуму.
Моє ставлення до неформалізму як нової парадигми суспільства не є позитивним, оскільки вона не має досить глибоких переконань, поглядів, міцної ідеології, в деякій мірі може сприяти деградації. Про це може свідчити хоча б те, що більшість молоді акцентує свою неформальність на зовнішньому вигляді, а не на розвитку розумових здібностей. Неформальність це добре? Маєте глибокі переконання??? Наведіть їх! Що значить «змінювати»??? Чи не замислювались про палку двох кінців і яка сторона цих змін – позитивна чи негативна?
Бути таким як усі? Це ж коли таке буває?!! Кожна людина унікальна за своєю суттю і ніколи не буде такою як усі!!! Чого не скажеш про сучасну молодь, яка перетворюється на той же інкубатор. Візьмемо для прикладу емо, які виділяють себе з «сірої маси» характериним рожевим одягом (чому не зеленим?) чи підводять очі чорними стрілами (чому не голубі кружечки на лобі?). Сама справжня попса! Таке враження, що люди нарешті відірвались від довгого радянського застою і дірвались до чогось «екзотичного», начіплюють все на себе, як мавпенята і намагаються всіх переконати, що це неформально.
Бути самим собою, прагнути вдосконалити свої знання, вивчати досвід інших, читати більше книжок, аналізувати, розмірковувати, нестандартно мислити – ось що достойне уваги і поваги, а не панічне розмахування розцяцькованим тілом в знак протесту загальноприйнятим правилам. Що від цього зміниться???
 
adminДата: Вівторок, 04.08.2009, 10:19 | Повідомлення # 15
Генералісімус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1319
Репутація: 42
Статус: Offline
Quote (Vladyka)
Що ви знаете про неформалiв?

Я теж нічого про них не знаю, крім того, що вони виділяються зовнішністю і б"ють вітрини магазинів після чергового концерту, ріжуть вени і намагаються щось довести, тільки я не знаю що саме.
Хоча розмовляла з деякими неформалами, але так не зрозуміла, що вони хочуть і хто їм заважає реалізувати свої таланти, якщо вони в них є.


Пункт 1. Аdmin завжди правий!
Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
 
Форум » Спілкування на різні теми » Суспільство і Я » Звідки беруться «неформали»?
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • admin
  • savradim
  • Провідник
  • red
  • galanet
  • zagadkova_dysha_liruka
  • lena
  • MASK
  • Vladyka
  • Tiagai_Ivan
  • Сьогодні на форумі були:
    Copyright Стеценко Н.М. © 2024
    Сайт управляється системою uCoz