Кого можна назвати "Справжнім другом"?
|
|
Tonkis | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 12:26 | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Серце вгамовують правильним диханням, а чорні думки - вірою в друзів!
|
|
| |
DEMON_JR | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:17 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Настоящий друг - это человек который готов прийти тебе на помощь в любое времья.
марафечусь
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - П'ятниця, 21.03.2008, 11:31 |
|
| |
vishnia | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:22 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Quote (DEMON_JR) Настоящий друг это человек который готов прийти тебе на помощь в любое времья. Справжній друг - це людина, котрій ти завжди готовий прийти на допомогу...
|
|
| |
Manjynka | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:59 | Повідомлення # 19 |
Сержант
Репутація: 2
| Друг - це людина, яка підтимає тебе у важку хвилину і ніколи не зрадить. Друзі пізнаються в біді! Не треба про це забувати.
|
|
| |
Vladyka | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 14:34 | Повідомлення # 20 |
Полковник
Репутація: 8
| Друг пiзнається не тiльки в бiдi, але й у щастi. Справжнiй друг буде поряд i в скрутну хвилину, i в хвилину щастя. Вiн не заздритиме, а радiтиме разом з тобою.
Життя прекрасне!
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - П'ятниця, 21.03.2008, 11:38 |
|
| |
Танечка | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:29 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Коли тебе забуде рідний брат, Махни рукою, плакати не варт. Коли тебе забуде друг - подумай, Що сталося, що він тобі не рад. ( Д.Павличко) В дружбі треба вчитися бути людиною. І хоч ніхто не застрахований від помилок, головне - уміти їх помічати в себе. Той хто прагне до самовдосконалення, до самоосвіти, приваблюватиме до себе інших людей, легко знайде друзів. Усім хочеться бачити своїм другом вірну і щиру, духовно багату, всебічно розвинену і красиву людину, гуманну, з відкритим серцем, вогником у душі, для якої головне - приносити людям щастя.
|
|
| |
Незнайка | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:58 | Повідомлення # 22 |
Лейтенант
| Є дружби різні. Тож одна Шампанським піниться в бокалі, Її випиваєш до дна Без радості і без печалі. А друга - без пустих прикрас, Ознаки маючи суворі, Духовно підіймає нас У добрій радості і в горі. (В. Михайлюк)
|
|
| |
Lacki | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 15:38 | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
Репутація: 1
| Quote (admin) Ціну майна узнають тоді, коли його придбали, а ціну друга - коли його втратили (Ж. Петі-Сан). Дуже доречне висловлювання, адже ціна втраченого оцінюється тоді, коли його вже не маєш!
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - П'ятниця, 21.03.2008, 11:40 |
|
| |
len | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 15:48 | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Quote Є дружби різні. Тож одна Шампанським піниться в бокалі. Її випиваєш до дна Без радості і без печалі. А друга - без пустих прикрас, Ознаки маючи суворі, Духовно підіймає нас У добрій радості і горі. (В. Михайлюк) Філософ, людина великої мудрості, Г.С. Сковорода навчав:"Друг вірний - захист міцний". Справді, як важливо, коли в горі чи радості поряд є той, хто розрадить чи розділить з тобою радість.
|
|
| |
Lacki | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 15:58 | Повідомлення # 25 |
Лейтенант
Репутація: 1
| Справжній друг підтримує свого друга в біді, піддержує, заступиться, допоможе чим зможе, і головне завжди підтримає морально!!!В мене особисто була подруга і мені, не подумайте, що це банальність, було цікаво, чим вона займається, чи не хворіє вона, тобто цим я хочу сказати, що мені було цікаво про неї все! Навіть чим вона займається кожної хвилини. А про все інше я взагалі мовчу!!! Та на превеликий жаль не всі це оцінюють!
Повідомлення відредагував zagadkova_dysha_liruka - П'ятниця, 21.03.2008, 11:42 |
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:22 | Повідомлення # 26 |
Група: Видалені
| Quote (DEMON_JR) Настоящий друг это человек который готов прийти тебе на помощь в любое времья. Говорит барану волк: "Ну какой от дружбы толк? Если мы с тобой друзья, значит съесть тебя нельзя?"
|
|
| |
subaru | Дата: Середа, 19.03.2008, 16:01 | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| На мою думку, справжніх друзів не буває. Бувають лише такі люди, з якими ти можеш поспілкуватись певний проміжок часу і все, або ти його підставиш, або він тебе і на цьому вся дружба закінчується. Р.S. Пересвідчився на своїй практиці. А можливо у вас по-іншому, але я все-таки додержуюсь своєї точки зору.
|
|
| |
Ivanna | Дата: Середа, 19.03.2008, 16:08 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Вибач SUBARU, але я мушу з тобою не погодитись, справжні друзі бувають, і якщо ти не маєш справжнього друга, це ще не означає, що друзів взагапі не буває!!!
|
|
| |
kovalchyk003 | Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 09:24 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Справжнім друг - це людина, яка підтримає не тільки в хвилини смутку, горя та розчарування, а й яка зможе порадіти твоїм досягненням, успіхам та коханню.
|
|
| |
Nautilus | Дата: Неділя, 23.03.2008, 13:31 | Повідомлення # 30 |
Лейтенант
| Справжній друг-це людина яка не зважаючи на будь що завжди прийде на допомогу. А інших друзів і немає, тільки знайомі.
|
|
| |