Чи є кохання на все життя???
|
|
Svettikru | Дата: Понеділок, 03.10.2011, 13:45 | Повідомлення # 61 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я вважаю, що кохання це просто почуття! Так само як і дружба Додано (03.10.2011, 13:41) --------------------------------------------- Я вважаю, що кохання це просто почуття! Так само як і дружба Додано (03.10.2011, 13:45) --------------------------------------------- вичайно мені як дівчині дуже хотілося б щоб кожна людина кохала один раз! Але здебільшого так не виходить
Світлана
|
|
| |
Stepanenko | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:20 | Повідомлення # 62 |
Рядовий
| Привіт,друзі.Я думаю що кохання на всу життя існує,але це поодинокі випадки.
Я студент Уманського Педагогічного Універсетету Імені Павла Тичини,Бажаю нових знайомств.
|
|
| |
Nurico | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:25 | Повідомлення # 63 |
Рядовий
| Коханя існує на все життя,Батьки наші живутьже все життя разом? Ну більшість з них. І я віру що в мене буде коханя на все життя. АЛФАВІТ КОХАНЯ А пам’ятаєш той осінній холодний день, коли ми вперше помітили один одного? Барвисте листя падало непомітно з дерев і ніжно шурхотіло під ногами. Втратила спокій… “Гризла” себе думками: “Як привернути твою увагу, як сподобатись?!” Душа повнилась невідомими доти почуттями. Еге ж! Важко мені було тримати ті всі почуття в собі. Єдина причина, чому ми не разом, – це ти!!! Життя без тебе здавалось несправжнім… Змирилася…Але все одно кохаю всім серцем, безмежно кохаю!!! І як тепер забути? А чи треба? Її, своєї любові, я нікому не можу віддати, тільки тобі. Й ніхто тут не допоможе! Кохаю, що ще тут сказати??? Літо. Воно було мокре від моїх сліз. Майже забула. А здавалось, що не зможу. Не згадувала, не писала, не телефонувала… Обманювала себе, що вже не люблю. Приснився чарівний сон. Бо ньому був ти. Обіймав, цілував, були щасливі… Робила все навпаки. І в результаті програла. Сумувала за майбутнім, яке сама собі придумала. Танець. Той танець я не забуду ніколи в житті. І ту ніжну усмішку, яку ти дарував мені того вечора. Шкода, що з нього не почнеться вічність… Усвідомив, що втратив мене… Фокус долі. Фарби, якими я малюю нашу казку, ніколи не змиються і ніхто їх не зітре… Хочеш бути зі мною? Ще не пізно!!! Цього не розуміє ніхто, тільки ти… Час не лікує!!! Шепіт вітру. Тільки він заспокоює мене. Ще трішечки – і я знову зможу жити!!! Юрський період настав. Усі почуття вимерли, як динозаври. Залишився тільки ти, і я тебе збережу!!! Я буду твоєю завжди (хоча ти про це ніколи не здогадаєшся!!!). Юля Білецька, літстудія “На горищі”
Я студент Уманського Педагогічного Універсетету Імені Павла Тичини , Хочу нових знайомств,та спілкуваня.
PARKOUR
Повідомлення відредагував Nurico - Понеділок, 17.10.2011, 10:28 |
|
| |
Roma | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 10:50 | Повідомлення # 64 |
Рядовий
| Спочатку люди думають що вони кохають один-одного але потім розуміють що це лише звичка((
|
|
| |
koval180694 | Дата: Вівторок, 18.10.2011, 11:32 | Повідомлення # 65 |
Рядовий
| На мою думку кохання на все життя існує!є такі люди які з підліткового віку зустрічаються, тоді вони ідуть в самостійне життя двоє! я надіюсь що скоро все буде не так як у всіх,а так як у деяких!)
|
|
| |
Nellichka | Дата: Середа, 16.05.2012, 18:12 | Повідомлення # 66 |
Рядовий
Репутація: 1
| Я також думаю що таке кохання дійсно є. Я бачила один раз такий випадок і маю надію що мій шлюб також збереже це почуття на все життя!!!!
Найважча втрата - втрата часу.
|
|
| |
Один | Дата: Середа, 16.05.2012, 19:24 | Повідомлення # 67 |
Майор
Репутація: 2
| Quote (Roma) Спочатку люди думають що вони кохають один-одного але потім розуміють що це лише звичка(( я нічого не маю проти такої звички, щоб все життя думати, що кохаєш і кохати
|
|
| |
Оболванчик | Дата: Четвер, 31.05.2012, 16:13 | Повідомлення # 68 |
Лейтенант
| Маю пропозицію: нехай тут на форумі напишуть ті, хто одружений більше 30 років і скажуть, чи існує кохання на все життя або нехай форумчани запитають таке подружжя і тоді все буде ясно
|
|
| |
Forostyana1994 | Дата: Понеділок, 24.09.2012, 13:53 | Повідомлення # 69 |
Рядовий
| Я вважаю що існує кохання на все життя воно на скільки є сильним що живе вічно....
|
|
| |
Kolya666 | Дата: Вівторок, 25.09.2012, 06:19 | Повідомлення # 70 |
Рядовий
| Відповідь на це питання вам дають люди які прожили разом велику кількість років і досі щасливі!
ФФВ
|
|
| |
Ivan-Samoylenko | Дата: Четвер, 27.09.2012, 08:53 | Повідомлення # 71 |
Рядовий
| Я вважаю що є кохання на все життя ) Додано (27.09.2012, 08:53) --------------------------------------------- так є
|
|
| |
andreyo | Дата: Четвер, 27.09.2012, 09:17 | Повідомлення # 72 |
Рядовий
| Взагалі є любов та закоханість.
Pik
|
|
| |
M-JoY | Дата: Вівторок, 06.11.2012, 15:10 | Повідомлення # 73 |
Рядовий
| Я вважаю,що кохання на все життя існує!Тому що люди які кохають одне одного можуть прожити довго і щасливо!
|
|
| |
maxcovtaniuk | Дата: Неділя, 11.11.2012, 02:07 | Повідомлення # 74 |
Рядовий
| Студентка, Вічно існувати.. хмм.. думаю хібащо в підсвідомості залишаються спогади про ту першу кохану людину.. а так, то з часом все проходить, емоції стихають і все стає на свої місця, аж до наступного разу ))
|
|
| |
143 | Дата: Четвер, 13.04.2017, 09:46 | Повідомлення # 75 |
Рядовий
| ЛЮБВИ НЕТ!!!!!!!!!!!!:ct:
|
|
| |