Довіряйте коханим
|
|
Prue | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 08:46 | Повідомлення # 61 |
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 10
Статус: Offline
| І що???? Можливо дружба...... Довіряти потрібно!!! Навіть якщо одна людина зрадила тебе! Довіряй! Люди різні!
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
Svetik | Дата: Неділя, 06.12.2009, 10:04 | Повідомлення # 62 |
Лейтенант
Репутація: 3
| Quote (Ойра) Якщо по-справжньому кохають, то від коханого нічого не вимагають! Погоджуюсь з тобою, Ойро. Коханню радієш, ним живеш А вимагати чогось від коханого - це розрахунок, вигода чи примхи, каприз - це вже не любов.
|
|
| |
Один | Дата: Четвер, 10.12.2009, 10:08 | Повідомлення # 63 |
Майор
Репутація: 2
| Дівчатам довіряти не можна! Особливо тим, які забули що таке дівоча честь.
|
|
| |
Prue | Дата: Четвер, 10.12.2009, 11:58 | Повідомлення # 64 |
Підполковник
Репутація: 10
| Ти знову за своє?????????
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
savradim | Дата: Четвер, 10.12.2009, 23:11 | Повідомлення # 65 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Quote (Один) Дівчатам довіряти не можна! Особливо тим, які забули що таке дівоча честь. Один, А кому ж тоді довіряти, як не коханим дівчаткам? Довіра у відносинах відіграє дужеважливу роль. Довіра - це запорука благополуччя.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
Ириска | Дата: Четвер, 17.12.2009, 11:57 | Повідомлення # 66 |
Рядовий
Репутація: 0
| Хочу висловити свою думку: Довіряти коханій людині потрібно обов'язково!!! Навіть якщо маєш попередній негативний досвід!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cg: Оскільки на довірі будуються всі почутя!!! Наприклад,мій чоловік перебуває за кордоном і я повністю впевнена,що він як і я не зраджує нашому великому почутті-КОХАННЮ!!!!!!!!!!! Адже скільки ми пережили для того, щоб бути разом!!!! :ch::db: Любіть один одного і довіряйте чого б це не коштувало!!!
|
|
| |
olga-tychonenko12 | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 14:30 | Повідомлення # 67 |
Лейтенант
| Quote (Один) Дівчатам довіряти не можна! Особливо тим, які забули що таке дівоча честь. Якщо дівчина зробила це з коханою людиною, то чому ж не можна їй довіряти? Можливо довіряти непотрібно хлопцям, які просто користуються справжнім коханням до себе з боку дівчини?
Ольга
Повідомлення відредагував olga-tychonenko12 - П'ятниця, 18.12.2009, 14:31 |
|
| |
Один | Дата: П'ятниця, 18.12.2009, 16:27 | Повідомлення # 68 |
Майор
| Quote (olga-tychonenko12) Якщо дівчина зробила це з коханою людиною, то чому ж не можна їй довіряти? Така "дівчина" - не дівчина. Просто безголова істота або з головою, набитою опилками, яка не думає за майбутнє. "Такій" довіряти не можна. "Природа сказала женщине: будь прекрасной, если можешь, мудрой, если хочешь, но благоразумной ты должна быть непременно ..."
|
|
| |
Svetik | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 18:08 | Повідомлення # 69 |
Лейтенант
Репутація: 3
| Quote (Один) Така "дівчина" - не дівчина. Один, а якби ти зустрічався з "дівчиною" кілька років, дуже кохав її, але з одруженням не поспішав (припустимо, цьому були б вагомі причини), ти б зумів зберегти "честь" коханої до весілля?
|
|
| |
Оце_так | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 22:17 | Повідомлення # 70 |
Майор
| Quote (Один) Дівчатам довіряти не можна! Особливо тим, які забули що таке дівоча честь. Значить довіряй тим, які не забули, а не знають, що це таке
|
|
| |
Один | Дата: Середа, 23.12.2009, 14:56 | Повідомлення # 71 |
Майор
| Quote (Svetik) Один, а якби ти зустрічався з "дівчиною" кілька років, дуже кохав її, але з одруженням не поспішав (припустимо, цьому були б вагомі причини), ти б зумів зберегти "честь" коханої до весілля? Значить як одружуватися, то для того є причини, щоб не одружуватися, а як ...( прохання не банити) , причин немає! Цікава філрософія! Якби я дійсно щиро кохав дівчину, я б ніколи не заплямував її честь, тому що я думав би, в першу чергу, за неї, а не за задоволення своїх фізіологічних потреб.
|
|
| |
kergydy | Дата: Середа, 23.12.2009, 15:34 | Повідомлення # 72 |
Лейтенант
| Quote (savradim) А кому ж тоді довіряти, як не коханим дівчаткам? В точку! І скільки таких коханих дівчаток у тебе?
Жить хорошо... а ХОРОШО жить - еще лучше!
|
|
| |
studentka_yara | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 19:42 | Повідомлення # 73 |
Сержант
| Так, коли люблять одне одного, то на таке не йдуть, але у нашому житті завжди хтось любить більше . Декому дійсно потрібні докази, але отримавши їх - ми можемо втратити і лише, тоді зрозуміти, що значила для нас та людина!!!
|
|
| |
Гойя | Дата: П'ятниця, 25.03.2011, 18:06 | Повідомлення # 74 |
Сержант
| Quote (studentka_yara) Так, коли люблять одне одного, то на таке не йдуть, але у нашому житті завжди хтось любить більше Я теж хочу, щоб мене більше любили. А вареники і обід можна разом готувати
Я знаю, що я нічого не знаю, але ж уроки вчити так не хочеться...
|
|
| |
lerysya@))) | Дата: Четвер, 21.04.2011, 12:58 | Повідомлення # 75 |
Рядовий
| Я думаю что без доверия неможет бить крепких отношений.)))
|
|
| |