Довіряйте коханим
|
|
mala64 | Дата: Середа, 22.10.2008, 14:07 | Повідомлення # 46 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| На нашу думку коли любиш то нічого не потрібно доказува коханій людині.Адже коли людина кохає по справжньому то буде довіряти без усіляких доказів.Отоді то справжнє кохання,а якщо не так,то те,не є справжнім коханям,а просто захопленя.
|
|
| |
Djuice | Дата: Неділя, 23.11.2008, 15:28 | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| Десь я почув (можливо навіть на цьому форумі) таку приказку: "З двох закоханих любить лише один, а інший лише доволяє це робити" Невже це не правда?
Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими....
|
|
| |
irina-gurzan | Дата: П'ятниця, 30.01.2009, 20:06 | Повідомлення # 48 |
Сержант
Репутація: 2
| Ось так завжди,прочитаєш сумну історію,подивишся трагічну мелодраму і відразу починаєш думати про кохану людину...пройде час і все заново... А кохання-це світле почуття,яке потрібно цінувати,як і кохану людину! Коли справді кохаєш-не потрібно ніяких доказів!!! Ти просто віриш,кожному слову,ця людина стає невід'ємною частинкою твого життя, і ти не уявляєш його без НЬОГО,єдиного! А різні підозри,недовіра призводить до непорозумінь, вияснення стосунків, зіпсування нервів і часто до розриву... Воно вам треба?! Краще вірити,інакше і вам не віритимуть й постійно провірятимуть,а це зовсім неприємно!...
Життя чудове!!!
|
|
| |
oksanavolodimirovna | Дата: Середа, 18.03.2009, 14:51 | Повідомлення # 49 |
Рядовий
| звичайно що потрібно довіряти один одному. на довірі будуються відносини,коли не має довіри відносини стають ніякими.Це дуже погано коли тебе постійно у чомусь звинувачують,підозрюють. Я довіряю своєму чоловікові,а він мені ні тому що у нього душевна травма ще з молодості. Його образила якась дівчина і він всих рівняє по нійQuote (старостиха) Ця риса дана кожній людині, але не всі вміють її проявляти. Якщо ти не можеш її проявити, то потрібно з часом цього вчитися! Я намагаюся свого чоловіка цього навчити
|
|
| |
viktoria-zhuk2009 | Дата: Четвер, 19.03.2009, 11:57 | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| Без довіри не може бути й мова про відносини між чоловіком та жінкою. Адже саме на ній базуються всі відносини.
|
|
| |
julia_korol | Дата: Четвер, 26.03.2009, 11:56 | Повідомлення # 51 |
Рядовий
| Лиш той – людина, кажуть, хто кохає. Кохання свiтло, наче сонце, л’є, Нiчого вiд людей не вимагає, А тiльки щедро радiсть роздає.
Privit!
|
|
| |
batman | Дата: Четвер, 09.04.2009, 12:31 | Повідомлення # 52 |
Рядовий
| Довіряйте!!!!!!!!Тому що на довірі будуються відносини.
|
|
| |
RodionShestopalko | Дата: Субота, 25.07.2009, 10:09 | Повідомлення # 53 |
Підполковник
Репутація: 3
| довiра це основа а якщо кохання без довiри Яке ж це кохання???
Стабільність - запорука успіху!
|
|
| |
Провідник | Дата: Четвер, 06.08.2009, 00:29 | Повідомлення # 54 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Це все красиво, но інколи все получається навпаки. Ніщо невічне навіть кохання......... Кінець це лише початок.
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
kergydy | Дата: Вівторок, 20.10.2009, 12:20 | Повідомлення # 55 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Дивуюся, про що ви сперечаєтеся? Найкращою перевіркою кохання було б не те, щоб зірку з неба дістав, а запропонувати йому одружитися. Часто це найкращий спосіб перевірити справжнє кохання.
Жить хорошо... а ХОРОШО жить - еще лучше!
|
|
| |
Провідник | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 02:53 | Повідомлення # 56 |
Генерал-майор
| Невже ти всю тему прочитав, тут більша половина видалена... Нелюблять голосливих хлопців!!!! Довіра інколи краще про неї просто забутися і просто знати, от і весь фокус...))))))))))))
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
Prue | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 11:01 | Повідомлення # 57 |
Підполковник
Репутація: 10
| Довіра в стосунках на першому місці. Наведу простий приклад. ви сядете в авто до людини якій не довіряєте? Особисто я не сяду. Так само і в стосунках. З довірою можна далеко заїхати. Довіряйте близиким людям.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
Провідник | Дата: Середа, 18.11.2009, 01:00 | Повідомлення # 58 |
Генерал-майор
| Та я краже сяду до водія якому недовіряю і буду весь час на сторожі (зрештою це не довго триватиме), чим буду винен все життя за ту саму "довіру". Найгірше тоді коли ніжем в спину б'ють люди яким ми довіряєм понад усе.
|
|
| |
Prue | Дата: Середа, 18.11.2009, 21:51 | Повідомлення # 59 |
Підполковник
Репутація: 10
| Так не можна жити. Бути весь час на сторожі - можна стати параноїком. Тим більше, що при довірі з обох сторін люди легко знаходять спільну мову. Постійно боятися за завтрішній день не треба. Треба жити тут і сьогодні. Тільки якщо життя прожито для інших його можна назвати повним.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
RodionShestopalko | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 05:44 | Повідомлення # 60 |
Підполковник
Репутація: 3
| довіра зникає і з нею руйнується шлях до кохання пропадає щастя любов і ...
Стабільність - запорука успіху!
|
|
| |