Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Не про освітян, але смішно!
| |
galanet | Дата: Неділя, 24.02.2008, 21:29 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
Статус: Offline
| Зібралися якось ФБР, Скотланд ярд та Беркут. Було в них завдання знайти в лісочку зайця. Першими пішли ФБР. Годину облазили лісок вийшли: - Зайців в цьому лісочку нема. Другими пішли Скотланд ярд. Дві години облазили вийшли: - Зайців нема. Третіми пішов Беркут. Через півгодини виводять ведмедя. Всі дивуються: - Так це ж не заєць!!!!??? - Та заєць я, заєць - каже ведмідь, - тільки не бийте!
|
|
| |
MASK | Дата: Субота, 01.03.2008, 14:35 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 6
| Всі динозаври були однакові, просто різні археологи по-різному їх збирали!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
MASK | Дата: Субота, 01.03.2008, 14:40 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 6
| Діалог між програмістом і його дружиною ввечері, після роботи. Чоловік прийшов додому: Good evening dear, І'm now logged in. Дружина: Ти купив хліба? Чоловік: Bad command or filename. Дружина: Але я тебе попросила ще вранці. Чоловік: Erroneous syntax. Abort? Дружина: Як щодо нового телевізора? Чоловік: Variable not found... Дружина: Принаймні, дай мені свою кредитку, я хочу сходити в магазин. Чоловік: Sharing Violation. Access denied... Дружина: Ти мене любиш чи любиш тільки комп'ютери чи ти просто знущаєшся з мене? Чоловік: Too many parameters... Дружина: Даремно я вийшла за тебе заміж. Чоловік: Data type mismatch. Дружина: Ти взагалі безтолковий... Чоловік: Іt's by Default. Дружина: Як щодо твоєї зарплати? Чоловік: File in use... Try after some time. Дружина: Яке в мене положення в нашій родині? Чоловік: Unknown Virus
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
Форт | Дата: Середа, 05.03.2008, 14:38 | Повідомлення # 4 |
Майор
Репутація: 0
| Путешествуя по Греции, Юлий Цезарь как-то зашел в местный цирк и увидел там номер, в котором фокусник распиливал женщину-ассистентку на части. Именно тогда и родился в его голове знаменитый афоризм, который до сих пор используют все умные политики: «разделяй и властвуй»!Добавлено (05.03.2008, 15:38) --------------------------------------------- - Сколько тебе потребуется, чтобы научиться летать? - Точно не знаю, примерно семь-восемь. - Месяцев? - Самолетов.
Один терапевт - это 1024 гигапевта, или 1048576 мегапевтов!
|
|
| |
galanet | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 21:49 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Маленький хлопчик дивиться по телевізору виступ модного естрадного співака і каже так задумливо: - А коли ми в садочку так гарлапанимо - нас лають... Молода матуся розказує своїй подрузі: - Ти знаєш, мені здається, що я занадто суворо виховую свого Сергійка. Уявляєш, вчора ми пішли з ним записуватись в дитячий садочок і він сказав виховательці, що його звати Сергійко Перестань... В купе поїзду заходить жінка з 4 дітьми. Вони кричать, штовхаються, й хвилини на місці не всидять. Один з пасажирів купе роздратовано каже: - Відправляючись в мандрівку, потрібно, в крайному випадку, половину дітей залишати вдома. - Що я і зробила, - зітхаючи відповідла жінка.
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Неділя, 09.03.2008, 04:23 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Репутація: 10
| У районі Чорнобиля знайдений комп’ютер з двома мишками. *************** Пограміст закінчує роботу. На моніторі перед виключенням комп’ютера з’являється повідомлення: “Вашу дружину звуть Наталя, дітей - Маша, Оля і Коля. Ви все ще хочете вийти з Windows?” *************** Маленький хлопчик підходить до батька і питає: - Слово адреса пишеться з однією буквою «с» чи з двома? Батько, задумавшись... - знаєш синок, напиши краще URL і лягай спати!
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
Аврорушка | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 00:52 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
Репутація: 3
| Мауглі пустує в кущах:... - Хочеться співати, танцювати, стрибати, легко дихати. . . Це весна, Балу?!. - Це гриби, Мауглі
Шанси є завжди, навіть коли їх дійсно немає.
|
|
| |
galanet | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 01:31 | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Сидить зять і дивиться телевізор, в кімнату заходить теща з віником в руках: - Мамо, ви підмітати будете чи кудись летіти зібрались? - У вас пиріжки свіжі? - Свіжі, свіжі, вони в нас давно свіжі... Гадаю по лістингам програм. Знімаю глюки. Наговорюю трояни. Адмін зі стажем. Розмовляють двоє користувачів Інтернету: - Ну, як справи? - Та як тобі сказати... Все ніби нормально, але ось тільки пальці болять. - З якого дива? - Та вчора з друзями в чаті зустрілись, так всю ніч пісні співали...
|
|
| |
Одна_вчителька | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 23:38 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
Репутація: 2
| А знаете, чому в метро внизу ескалатора бабуся сидить в будці? Вона там педалі крутить.
Працювала з Макаренком!
|
|
| |
anna_23gr | Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 12:35 | Повідомлення # 10 |
Сержант
Репутація: 2
| Одна_вчителька, Кумедне фото... ******************************************* Шановні студенти, припаркуйте щільніше свої джипи, бо викладачам немає куди припаркувати свої велосипеди!!! ******************************************* Студент-двієчник до викладача: -Андрію Івановичу, в мене буде автомат? -Так, буде тобі "автомат", і кирзові чоботи тобі будуть!.. ******************************************* Закон української підлості: "Бутерброд з маслом завжди падає маргарином донизу"!!!! ******************************************* :dy: 
Всім привіт!
|
|
| |
lena | Дата: Четвер, 27.03.2008, 12:59 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Смотрите на нашем канале: - По реке плывет топор. Началась навигация. - Романтики с большой дороги. Почему люди, мечтавшие в детстве стать космонавтами, идут работать в ГИБДД. - Нового дня глоток. Еще раз о похмельном синдроме. - Не место красит человека, а человек - место. Маляры. Кто они? - Косари. Проблема призыва в ряды Вооруженных сил России по-прежнему актуальна. - Копай, Емеля, твоя неделя. Емельян - человек редкой профессии. Он могильщик. - Время собирать камни? Вновь ограблен ювелирный магазин. - Загнал двух коней. И шахматисты берут взятки. - Летят утки. Интервью со свидетелями взрыва в больнице. Майк Тайсон выходит на ринг снова. Против него поставили самого сильного боксера, но в последний момент выясняется, что тому стало страшно и он на ринг не выйдет. Что делать? Публика ждет, нужен соперник. Смотрят, а возле рынка стоит местный мясник. Говорят ему: - Отстоишь один раунд, получишь 500 тысяч зелени. Тот согласился. Начинается бой. Тайсон бьет с правой, аперкот и т.д. Мужик стоит весь раунд. Все в шоке. Ему говорят: - Отстоишь еще раунд - получишь лимон.... Отстоял. Все в ужасе. Предлагают: - Отстоишь еще один - 3 лимона баксов. Мужик: - Нет, больше не могу, сейчас я его буду бить!!! Слепой стоит на перекрестке. Обращается к прохожему: - Скажите, пожалуйста, какой сейчас горит свет?! - Зеленый. - Извините, а вы не могли бы перевести?! - Green... Вчера, по многочисленным просьбам отдыхающих, организовали праздник с конкурсами. Сначала хотели соревноваться без дураков, но потом передумали. Два конкурса. Кто выпьет больше водки, и кто состроит страшнее рожу. Первый конкурс из-за исхода инвентаря выиграл электромонтер Коляныч, который по недосмотру администрации ухитрился выступить первым. Второй конкурс безоговорочно выиграл водопроводчик Митрич, когда ему сказали, что он опоздал на первый конкурс.
Повідомлення відредагував lena - Четвер, 27.03.2008, 13:02 |
|
| |
S@sha | Дата: Четвер, 27.03.2008, 13:39 | Повідомлення # 12 |
Майор
Репутація: 1
| В Інтернеті з'явився новий вірус під назвою "Бомж". Систему не зачіпає, тільки портпається в смітнику. ************************* Один хакер - іншому: - Мені тут одна дівчинка роман Достоєвського на «мило» прислала, вчора читати почав. - Ну і як? - Цікаво, тільки похмурий він якийсь. Прикинь: п'ять з гаком мегів тексту, і жодного смайліка! *************************** "Розумний вчиться на чужих помилках..." Продукти Microsoft – вік живи, вік учися!
жартівник
|
|
| |
lena | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 21:27 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Послала жінка чоловіка-програміста до магазину: - Купиш палку ковбаси, а як будуть яйця, то візьми десять! Приходить той у магазин: - У Вас яйця є? - Є! - Ну, то дайте десять палок ковбаси… ЗАГАДКА: - Які переваги в грубки під керівництвом ОС Linux? - Дров не треба Іде бабулька вулицею, бачить четверо хлопаків гамселять одну людину. Вона до них: — Хлопці, хіба ж так можна? Четверо на одного, і не соромно вам? — Бабцю! Та це ж СПАМЕР! — Тоді ногами його, ногами!!! Що ж ви так слабо? — Хм... А де ж soft? — А soft - навколо! Брєжнєв дивиться на себе у дзеркало: — Я стар... Я стар... — Я суперстар!
|
|
| |
Доцент | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 12:22 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
Репутація: 0
| Терористи захопили автобус. -Вродливі на ліво, розумні на право! Мавпа почала метушитися. -Чого тобі? - Я не знаю куди себе віднести!
|
|
| |
lena | Дата: Вівторок, 01.04.2008, 13:39 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| *** От создателей журнала "Отдохни" - новинка: журнал "Напрягись". Самые сложные кроссворды - без ответов на последней страничке, анекдоты на японском, в оригинале, а также - для самых маленьких - картинка-загадка: "Найди 8 тысяч отличий". *** Табличка в отделе компьютерной поддержки: Теория - это когда вы знаете все, но ничего не работает. Практика - это когда все работает, но никто не знает почему. В этом месте мы совмещаем теорию и практику - ничего не работает и никто не знает почему! *** Одного нашего гражданина, когда он напился в Лондоне, товарищи положили спящим на переднее пассажирское сиденье машины, чтобы отвезти в гостиницу. Он вспоминает: - Когда проснулся - было три шока: 1) я еду пьяный за рулем; 2) еду по встречной полосе, 3) нет руля! *** Толстая пациентка у врача. Врач: - Таблетки для похудения пьете? - Пью. - А сколько? - Сколько, сколько... Пока не наемся! *** - У меня жена беременная. - Какой месяц? - Ноябрь! *** Сидит компания, скучает... - Че-то как-то скучно, да? - Да... - Может сыграем во что-нибудь? - Ну можно... - Давайте в молчанку? - Ну давай уж... Все замолчали, сидят уже два часа... Голос проигравшего: - повеселело... ***
|
|
| |
|