Чому Ви вступили до ПЕДАГОГIЧНОГО унiверситету?
|
|
|
|
Vladyka | Дата: Четвер, 06.03.2008, 00:59 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 8
Статус: Offline
| Особисто я, будучи ще в класi п'ятому, знав, що буду навчатися в уманському педагогiчному тодi ще iнститутi. Нi, менi нiхто цього не нав'язував, я, просто, не змiг побачити себе кимось iншим. Це тому, що моя мати, двое братiв та сестер також обрали у свiй час цей тернистий шлях. Отже, на мiй вибiр вплинула династiя. А чи буду я працювати за фахом? Це покаже час...
Життя прекрасне!
|
|
| |
MASK | Дата: Четвер, 06.03.2008, 08:15 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Репутація: 6
| Особисто я навчаюся тут, якщо чесно то тому, що не вступив до КПІ на "Радіофізику", проте зараз я пішов по династії! Думаю це також не поганий вибір!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 15:41 | Повідомлення # 3 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Зазвичай, молоді люди, як на мою думку, ще не зовсім чітко усвідомлюють, чого вони конкретно хочуть досягнути в житті. Поступивши до вищого навчального закладу, молода людина або переконується в тому, що нарешті знайшла своє призвання або розчаровується... Особисто я вступала до Уманського державного педагогічного інституту через те, що він був найближчим вузом до моєї рідної домівки, а на фізико-математичний факультет поступила через те, що добре знала фізику, яку викладав у мене чудовий учитель фізики - Буртний Олександр Іванович.
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Неділя, 09.03.2008, 13:31 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Репутація: 10
| Я поступила в педагогічний університет по своєму власному бажанню (щоб в деякій мірі змінити ставлення учнів до навчання, щоб показати їм, що вчитель, в першу чергу, це друг і порадник). Поступила в Уманський ДПУ, оскільки в Києві навчання обходиться досить дорого (в розумінні побутових питань), а їхати до Києва мені 2 години, а до Умані 2,5. Тому різниця не така велика, хоча і дорога до Умані дорожча. А з іншої сторони, легше поступати в університет, про який уже знають і можуть розказати.
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
Vladyka | Дата: Четвер, 13.03.2008, 20:30 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Репутація: 8
| Я ще, мабуть, тому обрав Умань, що моi брати та одна сестра закiнчували саме наш унiверситет. Та й додому недалеко - всього 79 км...
Життя прекрасне!
|
|
| |
TV-S | Дата: Понеділок, 17.03.2008, 16:48 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Репутація: 0
| Вступати до педагогічного університету мені порадили батьки. В свої 16-17 років я ще не була здатна зробити такий важливий для майбутнього вибір. Зараз я не шкодую, що навчаюся на вчителя, вихователя. Хоча інколи мене переслідують сумніви, чи я впораюся, чи залишатиметься час для родини, чи зможу морально вистояти перед труднощами, які чекають під час роботи з різними за характером дітьми, їхніми батьками. Багато існує "але".Тому кожен повинен зважити всі "за" і "проти" перед тим, як переступити поріг школи.
Всі перемоги починаються з перемоги над собою
|
|
| |
Tiagai_Ivan | Дата: Неділя, 23.03.2008, 19:37 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
Репутація: 5
| А я обрав наш університет, бо мені просто навчатись, наприклад: мені сильно подобається математика і тут я вчусь прохожу відповідну практику, а взяти наш уманський Сіль-Хоз, то що за практика з косою в руках в саду яблунь обкошувать!!!
There is somesing behind the throne greater than the king himself. Sir William Pitt.:"House of lords", 1770
|
|
| |
hed | Дата: Неділя, 06.04.2008, 08:24 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Причина вступу - сімейна династія (мати,сестра)
B
|
|
| |
Ойра | Дата: Субота, 12.04.2008, 19:26 | Повідомлення # 9 |
Група: Видалені
| А я поступила, бо мені сподобалося, як старші дівчата з мого мікрорайону розказували про навчання і ще подобається спеціальність, я люблю психологію.
|
|
| |
Ananasik | Дата: Вівторок, 15.04.2008, 16:55 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
Репутація: 12
| Я вступила по пораді батьків,але не жалкую,бо в нас на фіз.маті дуже гороші і розумні викладачі
|
|
| |
svitlana | Дата: Середа, 16.04.2008, 17:36 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
Репутація: 1
| Я вступила до педагогічного вузу, тому, що ще з дитинства мріяла бути вчителем. Я маю всі якості справжнього вчителя. Тому вважаю, що своїм прикладом зможу надихати інших.
|
|
| |
шишкін | Дата: Четвер, 08.05.2008, 14:23 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вступаючи до педагогічного університету кожний учитель повинен добре володіти знаннями зі своєї спеціальності. В образотворчому мистецтві особливо важливо самому малювати, і знати елементарні основи образотворчої грамоти.
ка
|
|
| |
mayor_O_M | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 01:41 | Повідомлення # 13 |
Сержант
Репутація: 2
| А я поступаючи до педагогічного університету нікого не слухав. я знав, що хочу бути вчителем інформатики і я ним буду!!!
|
|
| |
Prue | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 05:01 | Повідомлення # 14 |
Підполковник
Репутація: 10
| Quote (mayor_O_M) А я поступаючи до педагогічного університету нікого не слухав. я знав, що хочу бути вчителем інформатики і я ним буду!!! Я поступаючи в університет хотіла більше дізнатися про точні науки, зокрема про астрономію. А крім Інформатики тебе ще щось цікавить? Наприклад астрономія, цікава наука. :bi:
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
Повідомлення відредагував Prue - Понеділок, 12.05.2008, 05:04 |
|
| |
Lukashuk | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 15:50 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Бути вчителем - це моя давня мрія!!!!!!!А саме в Уманському педуніверситеті я маю змогу її реалізувати!Тут найкращі викладачі !!!
|
|
| |