Чому Ви вступили до ПЕДАГОГIЧНОГО унiверситету?
|
|
|
|
natalia_oeaep | Дата: Середа, 28.05.2008, 11:22 | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Читаю всек вище сказане, і душа радується! Як все-таки пощастило моєму рідному педагогічному університету із студентами! Всі такі чемні, розумні, патріоти своєї справи, гідні продовжувачі своїх династій. Побільше б таких студентів! Але мені цікаво: скільки з вас дійсно піде працювати у школи, навіть не міські (бо в Умані своїх вчителів вистачає), а у сільські? Скільки людей повернеться у свої рідні села, щоб доносити довче, вічне до ніжних душ наступних поколінь! З особистого досвіду млжу сказати, що не більше 10%. Ось такі справи!
Все получится! http://evrodiplom.eu
|
|
| |
Vladyka | Дата: Четвер, 29.05.2008, 23:53 | Повідомлення # 17 |
Полковник
Репутація: 8
| В свою рiдну школу нiзащо не пiду працювати. Не всi вчителi були менi приемними. Та й дiтей з кожним роком стае все менше...
Життя прекрасне!
|
|
| |
natalia_oeaep | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 17:16 | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Quote (Vladyka) В свою рiдну школу нiзащо не пiду працювати. Не всi вчителi були менi приемними. Та й дiтей з кожним роком стае все менше... Ото ж бо і воно! Всі так гарно розповідають про своє покликання, про педагогічні ідеали і нестримне бажання жертвувати усім заради майбутніх поколінь. А на практиці все виходить зовсім інакше. У мене також не виникло у свій час бажання працювати у рідній школі, хоча вона одна із найкращих в Умані.
Все получится! http://evrodiplom.eu
|
|
| |
SAO1992 | Дата: Вівторок, 30.09.2008, 10:36 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Особисто я поступила до університету тому,що я люблю маленьких дітей і хочу в подальшому працювати за своєю спеціальністю. На мою думку ця професія цікава і вона кожного дня приносить щось нове. Я сподіваюсь, що моя мрія реалізується.
|
|
| |
serhiym | Дата: Середа, 19.11.2008, 14:32 | Повідомлення # 20 |
Сержант
Репутація: 4
| Я вступив до пдагогічного вузу бо мені дуже подобається професія вчителя. Симпатія до цієї професії в мене від мами - вчителя. А Уманський вуз я обрав, тому що він знаходиться недалеко від мого дому (3 км).
serhiy
|
|
| |
Katrin | Дата: Середа, 19.11.2008, 15:00 | Повідомлення # 21 |
Сержант
Репутація: 1
| Мій шлях до педагогічного університету був досить довгим. В мене є два дипломи програміста і бухгалтера, але при цьому коли їх отримувала не відчувала задоволення (хоча в житті ці спеціальносіт знадобилися). В мене мама педагог, і якось в моєму житті викладання завжди було поруч. Тому не стала йти проти долі і вступила в педагогічний і мені здається що нарешті найшла своє.
|
|
| |
фк | Дата: Четвер, 20.11.2008, 11:31 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
Репутація: 2
| Особисто я зрозумів,що це одна з найголовніших професій у світі через те,що УЧИТЕЛЬ дає початок всім остальним професіям.
депутат
|
|
| |
Prue | Дата: Субота, 31.10.2009, 20:18 | Повідомлення # 23 |
Підполковник
Репутація: 10
| Quote (фк) Особисто я зрозумів,що це одна з найголовніших професій у світі через те,що УЧИТЕЛЬ дає початок всім остальним професіям. А професія вчителя фізики взагалі головна. Якось один викладач нам сказав, що вчитель фізики може викладати будь-який предмет в школі: мову, історію, літературу і т.д.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
red | Дата: Середа, 18.11.2009, 17:55 | Повідомлення # 24 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| Я хотіла стати вчителем ще у школі. Мені дуже подобались ті дні, коли у школі проводились дні самоврядування і ми проводили уроки у інших класах. Саме від тоді я дуже хотіла стати вчителем. Мої батьки ніколи не хотіли, щоб я була кимось іншим . Вони мене завжди підтримували.
|
|
| |
savradim | Дата: Четвер, 19.11.2009, 15:21 | Повідомлення # 25 |
Генерал-майор
| Я хотів стати програмістом, або вчителем історії. Та так склалося, що вступив на фізико-математичний факультет. Хоч я, навчаючись в школі, найбільше не любив математику, та здаватись не збираюся, а прибажанні можна вивчити все. Тому я не шкодую, що зробив такий вибір.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
red | Дата: Субота, 21.11.2009, 13:54 | Повідомлення # 26 |
Генерал-майор
| Quote (savradim) навчаючись в школі, найбільше не любив математику То чому ж ти пішов на вчителя математики міг би піти на вчителя мови чи іншого предмета?
|
|
| |
savradim | Дата: Субота, 21.11.2009, 16:34 | Повідомлення # 27 |
Генерал-майор
| Quote (red) То чому ж ти пішов на вчителя математики міг би піти на вчителя мови чи іншого предмета? Вирішив випробувати свої сили, однак, не знаю що з цього вийде.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
red | Дата: Субота, 21.11.2009, 18:14 | Повідомлення # 28 |
Генерал-майор
| Потрібно тільки хотіти і все вийде.
|
|
| |
savradim | Дата: Субота, 21.11.2009, 18:21 | Повідомлення # 29 |
Генерал-майор
| Quote (red) Потрібно тільки хотіти і все вийде. Дякую за підтрирмку. Я теж так вважаю.
|
|
| |
ulia-lanovska | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 21:51 | Повідомлення # 30 |
Сержант
| Я обрала УДПУ, тому що не було особливого бажання їхати кудись в інше місто.
|
|
| |