Чому Ви обрали професію вчителя?
|
|
natalia_oeaep | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 17:11 | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (Ira_kurylo) учитель - це не професія, а поклакання. Абсолютно згідна. Бо лише люди, які дійсно є фанатами, можуть працювати в сучасних умовах у школі. Але скільки таких людей? Одиниці. Особисто я мала лише 1 такого вчителя. І думаю, що двоє моїх одногрупників також знайшли себе у цій царині. Додано (02.06.2008, 17:11) ---------------------------------------------
Quote (Ira_kurylo) учитель - це не професія, а поклакання. Так, за яке б було не погано отримувати достойну оплату!
Все получится! http://evrodiplom.eu
|
|
| |
LudaC | Дата: Вівторок, 30.09.2008, 10:47 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Я обрала професію вчителя, тому що я дуже люблю дітей. І вважаю ця професія принесе радість і вона дасть, щось нове і цікаве. Любіть і поважайте вчителя! Вчитель дає ласку і тепло кожній дитячій душі! Вчитель - це не професія, це покликання!
Повідомлення відредагував LudaC - Вівторок, 30.09.2008, 10:56 |
|
| |
irka1991 | Дата: П'ятниця, 03.10.2008, 09:19 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Тому що мені прийнятні такі слова "вік живи,вік навчайся".Навчаючи когось,ми й самі беремо певний урок для себе.
|
|
| |
kviki | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 12:40 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Я обрала професію вчителя тому що мені подобаеться працювати з дітьми.
|
|
| |
Julia | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 14:40 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Я обрала професію вчителя , тому що обожнюю дітей , люблю працювати з ними , навчати їх та формувати в них особистість
|
|
| |
banderolka | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 15:16 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Люблю працювати з дітьми.Люблю когось про щось нове повідоьляти
Повідомлення відредагував banderolka - Понеділок, 06.10.2008, 15:21 |
|
| |
ashvaria | Дата: Понеділок, 06.10.2008, 15:39 | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Як на мене, професія вчителя є дуже важливою у нашому сучасному житті для того щоб допомагати дітям пізнавати світ у всіх його вимірах. Бути вчителем означає бути, по-перше хорошою людиною, по-друге знати свою спеціальність
|
|
| |
Katrin | Дата: Середа, 22.10.2008, 12:24 | Повідомлення # 23 |
Сержант
Репутація: 1
| Я обрала цю професію, тому що вважаю її надзвичайно потрібною в сучасному житті! Я люблю дітей і мені легко знаходити з ними мову (хоча маю зазначити що з старшокласниками важче)! Ця професія є спадковую!
|
|
| |
Vitalink2009 | Дата: Середа, 22.10.2008, 13:55 | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Я обрала профусію вчителя тому,що я дуже люблю маленьки дітей. На мою думку вчитель це найкраща професія.
|
|
| |
Hraevska3 | Дата: Середа, 22.10.2008, 13:56 | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| На мою думку я обрала цю професію за покликом своєї душі.Я дуже люблю дітей і хочу своє життя присвятити саме дітям.
|
|
| |
sambyka | Дата: Четвер, 13.11.2008, 16:37 | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| Тому що на сьогоднішній день професія вчителя є досить актуальною та потрібною!
|
|
| |
rak12 | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 12:32 | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Я обрала цю професію тому, що ще з шкільних років мрію повязати своє майбутнє з школою та дітьми. для мене це не професія, а покликання душі.
|
|
| |
fizichka | Дата: Четвер, 04.12.2008, 20:55 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Школа, діти... Ні! В моєму виборі найбільшу роль відіграла симпатія і бажання наслідувати в усьому: дивлячись на вчителя за столом, я мріяла бути на його місці. Пройшли роки і все так сталося. Ось уже 14 років сиджу на його місці, користуюсь приладами, що Він використовував - копіюю чи, втілюю в життя свою мрію? Не жалію, що все так склалося, хоч важко, та "вогник" у душі досі гріє. Пасєка Федір Степанович - мій Вчитель!
|
|
| |
Svetik-kissy | Дата: Неділя, 07.12.2008, 16:01 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| Тому що на сьогоднішній день професія вчителя є досить актуальною та потрібною! - Хто сказав? Ви пробували влаштуватися на роботу вчителем одразу після інституту? якби пробували , то неказали б так! Потрібно учням? Можливо, але не державі, не відділові освіти, не директорам шкіл! Вчителів повно(хоча багато з них пенсійного віку), кажуть державі потрібні спеціалісти, вчителі, а робочих місць немає! Я сама стикнулася з цим! Тому мене не переконати!!!
Svetik-kissy
|
|
| |
admin | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 20:26 | Повідомлення # 30 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Svetik-kissy, багато що залежить від того, в якому місці Ви пробували влаштуватися на роботу. Якщо це місто, то звісно, що місць немає. На сьогоднішній день вакантними залишаються більше 3-х тисяч учительських посад по Україні. В основному це сільська місцевість, куди випускники не квапляться їхати на роботу, навіть якщо вони з цієї ж місцевості родом...
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |