П'ятниця, 19.04.2024
Педагогіка
Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[ Нові повідомлення · Учасники · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Навчання » Творчі роботи студентів » Мій улюблений вчитель
Мій улюблений вчитель
LenaLisnichenkoloveДата: Понеділок, 05.12.2011, 22:34 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Схиляюсь перед іменем твоїм, учителю
І возвеличую твою красу.
І так, як ти, дітей в житті навчатиму
Цінити розуміння й доброту!!!
Учитель,яка благородна професія!Не кожен може отримати цю професію,адже вчитель це той,який любить дітей,виховує як своїх рідних,довіряє і підтримує в складну хвилину. Так і робила моя перша вчителька-Кравець Наталя Григорівна. Вона присвятила нам чотири роки свого життя,навчила нас бути людьми,бути добрими,чесними,вихованими. Навчила нас всього,чого сама вміла і знала. Кожного дня,як зараз це пам’ятаю,приходила в клас і розповідала нам цікаві та повчальні історії,з нею ми могли розмовляти на будь-які теми,адже вона нам була як друга мама. Я дуже люблю і поважаю свою першу вчительку. І дуже їй вдячна за те, що вона завжди була з нами, за те, що прищепила нам найкращі людські риси такі як: доброта, чесність, вірність, любов, турбота. А головне – своїм прикладом і словом учила нас найважчої в світі науки – бути людиною. Я вважаю себе найщасливішою людиною,адже мене навчали найкращі,найдобріші,найрозумніші вчителі на світі,і я вдячна їм за це,адже без них не було б людей щирих,добрих,працьовитих. Уклін вам до землі мої вчителі,дякую вам,що ви в мене є. Цей вірш присв’ячується моїм учителям:
Учителю, прийми уклін доземний
За щире серце і любов святу,
За людяність і чесний труд щоденний,
За відданість, а ще за доброту.
За те, що ти даруєш дітям крила,
Щоб їм летіти у широкий світ.
За мрії світлі, знайдені вітрила
І за щасливий, радісний політ.
За кожен день і кожне щире слово,
За ніжність й ласку в радості й журбі.
За те, що в школі нам було чудово,
Спасибі, рідний вчителю, тобі!
 
adminДата: Вівторок, 06.12.2011, 11:51 | Повідомлення # 2
Генералісімус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1319
Репутація: 42
Статус: Offline
LenaLisnichenkolove, вірші не Ви самі написали, тому необхідно давати на них посилання. Наприклад: "Вірш Надіїї Красоткіної: "Учитель"

Пункт 1. Аdmin завжди правий!
Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
 
Adevil2008Дата: П'ятниця, 09.12.2011, 13:03 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
Дуже гарний вірш,як на мене так мені сподобався)
 
ANDRIHUK23Дата: Вівторок, 13.12.2011, 12:33 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
Мій улюблений учитель

Учитель!!! Скільки у цьому слові тепла і ласки. Адже учитель – це і наставник, і товариш. Кожен раз, коли ми звертаємось за порадою, нам ніколи не відкаже його добре серце. Адже учитель як мати чи батько. Ми приходимо до школи малими, не обізнаними бешкетниками, кожен з своїм характером і своїми примхами. Проходить час, минає школа, випуск і ось стоять перед учителем дорослі, красиві та розумні юнаки і дівчата.
« А скільки зусиль доклали учителі, щоб виховати з отих бешкетників вихованих людей.»
Ось і у мене була така вчителька. Я вже давно закінчила навчання у школі, але свою першу вчительку Ліду Савівну завжди згадую з теплом на серці. Вперше вона зустріла мене з ласкавою посмішкою та щирим серцем. Насправді було дивно і страшно у новому середовищі, але Ліда Савівна має свій власний підхід до дітей. Спочатку це були уроки у вигляді гри, а потім поступово здійснювався перехід до справжнього навчання. Вона знає в яку мить похвалити, а в яку ніжно і турботливо посварити. У старших класах вона завжди вислуховувала і допомагала у важку хвилину. І тепер я вдячна їй за ту ласку і тепло, за поради і справедливе сваріння.
Дехто каже, що учитель – це важка і невдячна професія. Що важка – це так, а що невдячна – я не згодна. Хіба це не подяка бачити своїх учнів не тільки вченими, артистами, знаменитостями, а насамперед людьми.
Тетяна Андрійчук – студентка фізико математичного факультету.
 
irinka18pДата: Понеділок, 12.03.2012, 15:08 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
дуже гарно

123
 
IansonДата: Вівторок, 13.03.2012, 14:58 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
На мою думку, найкращий вчитель той, який вкладає душу в учня, змушує навчатися, виконувати домашні завдання. Оскільки учень, ще можливо, не розуміють важливість навчання. Учень зрозуміє це пізніше, а коли це зрозміє учень щедро скаже дякую.=)

QAZWSX
 
AlmanaheДата: Понеділок, 03.12.2012, 20:32 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (Ianson)

Повністю підтримую вашу думку=)
 
ksyshka001Дата: Вівторок, 04.12.2012, 00:04 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Кожен вчитель по своєму хороший.
 
PavlenkoAnnaДата: Четвер, 20.12.2012, 12:11 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Учитель – це покликання! У кожної дитини, уже дорослої людини є такий вчитель, якому він все життя вдячний, який його добре навчав, ставився з повагою, допомагав у важкі хвилини життя та навчання, який міг дати хорошу пораду.
Така людина є і у моєму житті. ЇЇ звати Квашук Людмила Євтихіївна. Вона завжди слідкує за своїм зовнішнім виглядом. У неї коротке темно-каштанове волосся, яке дуже красиво переливається під променями сонця. ЇЇ усмішка щира і привітна. От, ідеш по коридорі рідної школи і зустрічаєш її, вона до тебе посміхається, і одразу ж у тебе підіймається настрій. У її очах ти можеш помітити глибину знань. Моя улюблена учителька невеликого зросту, але це їй дуже пасує. Вона постійно приходить до школи гарно одягнена і завжди на невеликих підборах, що робить її величною і стрункою.
Людмила Євтихіївна – це людина з великою душею і щирим серцем. Завжди вислухає, підкаже, допоможе. Я завдячую її багато в чому. Адже вона є для мене ідеалом, який хочеться наслідувати. У нас у школі вона викладає математику. Мені завжди подобались її уроки, те як вона пояснювала нам новий матеріали, як ми разом з нею розв‘язували задачі. Я завдячую їй у виборі моєї професії. Сподіваюсь, що у майбутньому я стану такою самою вчителькою, як вона. Я дуже сумую за тими часами. Хочу знову повернутись до школи, на її уроки.
Я дуже вдячна їй за все, що вона зробила для мене. Вона завжди для мене буде найкращою вчителькою!
 
tanДата: Понеділок, 24.12.2012, 12:22 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Мій улюблений вчитель
Учителька моя – це друга мати
Вона дала всі якості життя.
Навчила жити і усіх навчати
Сміливо йти в доросле не легке життя…
Професія вчителя - найважливіша у нашому суспільстві. Не кожний може стати справжнім учителем. Адже, це дуже важка і відповідальна робота. Вчитель втілює в дитину найгрунтовніші знання своєї практики. Саме вчительку називають другою мамою. Я вважаю, що батьки дають життя, а вчителі наповнюють його змістом. Головною ознакою педагога, перш за все, має бути любов до дітей, розуміння їх проблем.
На мою думку, кожний вчитель гідний любові й поваги. Усі вчителі, які мене навчають є для мене улюбленими. Адже, кожний з них, дає мені певні знання. У будь-яку хвилину вчитель стає кращим порадником, другом, близькою людиною.
У свої шкільні роки справжнім взірцем вчителя для мене стала моя перша вчителька Дробаха Раїса Афонівна. Вона є доброю жінкою, завжди приділяла усім багато уваги.
Добра, справедлива, уважна, красива, знавець своєї справи - такою завжди бачу Раїсу Афонівну. Вона є жінкою, з великим значенням цього слова. Вона дала мені гарні якості, поради, які значно допомагають мені у різних життєвих ситуаціях. А також Раїса Афонівна мені подобається тим, що має виражене почуття гумору, але іноді вона буває суворою.
На завершення, хочу сказати, що саме від учителя залежить, який життєвий шлях обере учень, чи принесе він користь суспільству. Учителі відкривають двері в майбутнє, які завжди ведуть у правильний шлях своїх вихованців. Не зачиняйте їх, і не зупиняйтесь! Вчитель - найвище звання кожної людини.


тетяна куленко
 
kolodna-13fmfДата: Четвер, 27.12.2012, 17:32 | Повідомлення # 11
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Учитель це одна із самих творчих професій. Робота справжнього вчителя не закінчується дзвоником з уроку. Те, що одержують учні в спілкуванні з ним, стає частиною їхньої особистості.
На мою думку, професія вчителя – дуже важка і відповідальна. Адже вчитель, формує світобачення дітей. За роки шкільного життя найкращими вчителями для мене стали всі, але я хочу відзначити сого учителя з зарубіжної літератури ,Раісу Семенівну, яка стала для мене другою мамою, вона була і є висококваліфікованим педагогом що добре розуміється у літературі світу і в психології дітей. Завдяки їй я навчилася пізнавати життя. На уроках, з Раісою Семенівною, нам було цікаво, вона вражала нас емоційністю, інтересом та ентузіазмом. Раіса Семенівна ,пояснювала все, що мені було незрозуміло,вона формувала в мені інтерес до професії вчителя. Тому, завдяки Раісі Семенівні, в мене не було жодних сумнівів щодо обрання професії.
Закінчити твір-роздум хочу словами Василя Сухомлинського - : «Учитель готується до хорошого уроку все життя. Така духовна й філософська основа професії і технології нашої праці: щоб дати учням іскорку знань, учителю потрібно увібрати ціле море світла».
 
Форум » Навчання » Творчі роботи студентів » Мій улюблений вчитель
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • admin
  • savradim
  • Провідник
  • red
  • galanet
  • zagadkova_dysha_liruka
  • lena
  • MASK
  • Vladyka
  • Tiagai_Ivan
  • Сьогодні на форумі були:
    Copyright Стеценко Н.М. © 2024
    Сайт управляється системою uCoz