Про дидактичні умови індивідуальної роботи...
|
|
admin | Дата: Вівторок, 10.05.2011, 20:22 | Повідомлення # 1 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
Статус: Offline
| Таір Ібрагімов Тема: Про дидактичні умови індивідуальної роботи студента-заочника
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
RUSLAN0000 | Дата: Понеділок, 10.12.2012, 10:58 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Я вважаю що робота студента-заочника вся построєна на індивідуальній роботі. Студенти денної форми ходят на лекцію вчать лекційний матеріал, а в студентів заочників тільки один тиждень начитки лекцій і одразу сесія. Якщо брати педагогічні вузи то ,на мою думку, з студента денної форми буде кращий педагог ніж з студента заочної форми навчання.
|
|
| |
ruban1993 | Дата: Понеділок, 10.12.2012, 11:11 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| RUSLAN0000, я так недумаю,тому що багато студентів денної форми не хочуть навчатися,багато пропускають не виконують завдання,який же з нього вийде педагог?Що він навчить дітей?Якщо людина дійсно бажає навчатися,і йому подобається його майбутня професія,він буде вчится,і можливо досягне більших успіхів,чим студенти денної форми(якщо вони так відвідують)
|
|
| |
RUSLAN0000 | Дата: Понеділок, 10.12.2012, 11:20 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| ruban1993, якщо взяти студента денної форми то в нього набагато більше практики, він зможе використати свій досвід на роботі який він здобув у ВУЗі, а в студента заочної форми нема такої практики він володіє більше теоритичними знаннями. І тому коли в нього діти попросят пояснити чи запитають щось то в нього є шанс і незнати відповідь на те питання чи інше питання.
|
|
| |
ruban1993 | Дата: Понеділок, 10.12.2012, 11:27 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| RUSLAN0000, яка там практика, якщо студент( як я вище писала) не відвідує університет,або ж коли відвідує не виконує завдання,тобто у нього не має бажання вчитися,коли ж не має бажання навчатися,на мою думку йому не подобається його професія,майбутньому педагогу буде нецікаво розповідати матеріал,а дітям нецікаво слухати і запамятовувати
|
|
| |