Великий і зрозумілий
|
|
admin | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 16:51 | Повідомлення # 1 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
Статус: Offline
| Історична притча Ейнштейн одного разу написав Чарлі Чапліну: - Ваш фільм «Золота лихоманка» зрозумілий у всьому світі і Ви неодмінно станете великою людиною. На що Чаплін відповів: Я Вами захоплююся ще більше. Вашу теорію відносності ніхто в світі не розуміє, а Ви все-таки стали великою людиною...
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 16:55 | Повідомлення # 2 |
Генералісімус
Репутація: 42
| Лікування (історична притча) Одного разу Бернард Шоу подзвонив своєму лікарю і заявив: - Мені дуже погано. Серце, здається, зовсім здає. Приходьте швидше! Лікар прибіг. Йому довелося пробігти три сходові прольоти, і він важко дихав. Лікар ввійшов і, не кажучи ні слова, звалився в крісло і закрив очі. Бернард Шоу вискочив з ліжка і перелякано запитав: - Що з вами? - Нічого, нічого, - відповів лікар. - Схоже, я вмираю. Серцевий напад. Бернард Шоу кинувся допомагати йому: він приніс стакан води, декілька пігулок, зробив все, що міг. Через півгодини його лікар прийшов в себе. І раптом заявив: - Тепер мені пора йти, видайте мені мій гонорар. - Ось це так! - вигукнув Шоу. - Це ви повинні б заплатити мені! Я півгодини бігав навколо вас, а ви навіть не запитали нічого про моє самопочуття. - Я вилікував вас, - заперечив йому лікар. - Це і є лікування, і вам доведеться мені заплатити...
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
galanet | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 11:28 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 11
| А лікар той ще хитрунець.
|
|
| |
Tatjana | Дата: Вівторок, 25.03.2008, 11:01 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 1
| Такі лікарі ще й досі є і їх стає все більше!
|
|
| |
Tiagai_Ivan | Дата: Середа, 26.03.2008, 20:03 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
Репутація: 5
| Та зараз є такі лікарі, що їм допоможеш, а вони навіть спасибі не скажуть, а лікують самі не зная що. Діагноз по 10 раз змінюють, і толку ніякого. Ждуть поки їм матеріально не допоможеш, або не почнеш вище жалуватись, а вже потім починається лікування. Вони давли клятву Гіпократа, хіба вони зараз її дотримуються???
There is somesing behind the throne greater than the king himself. Sir William Pitt.:"House of lords", 1770
|
|
| |
empyrean-martyr | Дата: П'ятниця, 28.03.2008, 22:04 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
Репутація: 5
| А я вважаю, що не тíльки лíкарí такí... Таких працíвникíв "повно" в наш час... Люди звíльнившись вíд íншого режиму í, посмакувавши "свобод" вíд безвíдповíдальностí не можуть змíнити свíй свíтогляд на краще, от í вся тому причина!.. А щоб цього не було, потрíбно, щоб кожен з НАС насамперед для себе сказав я звíльняю себе вíд цí€ï "свободи", не потрíбна вона менí! Í лише тодí кожен з нас буде сам собí справдí "великою" людиною!!!
|
|
| |
uliana | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 18:26 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Репутація: 2
| Нам не вистачає довіри . В наш час важко зустріти лікаря , якому можна довіріти своє здоров"я , а тим більше життя. Я не знаю, яким ви бачите нинішній стан України, я вважаю, що це економічна розруха , яка веде за собою всі наші біди , включаючи той факт , що кожен (вибачте за слово) "гребе під себе" вбиваючи в собі всяку мораль, що вже казати про гідність . Чи може хворий мати надію на те , що він відкриє очі після операційного столу ?!!! Можливо нам вдасться витіснити цих поганців . Ми молоді і нас більше.
"Человека сотворила любознательность."
|
|
| |
Nautilus | Дата: Четвер, 17.04.2008, 18:59 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
Репутація: 0
| Quote (uliana) Можливо нам вдасться витіснити цих поганців . Ми молоді і нас більше. Можливо вдасться але для цього потрібно згуртованість та довіра!
|
|
| |
uliana | Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 16:50 | Повідомлення # 9 |
Сержант
Репутація: 2
| А ще потрібно вчитись на помилках таких поганців. Адже поки молоді й енергійні ми впевнені , що можемо змінити світ і це правда . Але деякі молоді люди подорослівши починають шукати легких шляхів , типу "як швидше заробити особливо не напрягаючись" і самі себе гноблять " А що всі ж так роблять , а чому мені не можна". Так й вони стають на місце тих аморальних людей. Не вистачає сталості принципів чи можливо переконань , бо боротись важко , а стати на бік більшості лекше.
"Человека сотворила любознательность."
Повідомлення відредагував uliana - П'ятниця, 18.04.2008, 17:01 |
|
| |
Sergiy | Дата: Вівторок, 22.04.2008, 11:04 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Для досягнення певних результатів потрібні неординарні рішення, проте на мою думку лікар просто знайшов найкращу відповідь на поставлене запитання та гідно вийшов із ситуації.
|
|
| |
Рущак | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 10:36 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Він вилікував його психологічно. Людина отримуючи стрес, забуває про хворобу і цьогшо буває достатньо для одужання. Всі хвороби від нервів.
|
|
| |
Hummerh325771 | Дата: Четвер, 13.11.2008, 15:15 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ne potribno butь wsim zrozumilim щоб statь wиdatnиm
|
|
| |
Jastermina | Дата: Четвер, 04.06.2009, 14:18 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
Репутація: 1
| Деякі хвороби з'являються саме через наш емоціональний стан! Треба налаштовувати себе, що ти здоровий і в тебе нічого не болить, тоді все так і буде. А якщо людина чогось боїться, то це може з нею статися. Якщо я не помиляюся, то 80 % жінок,які боялися, що їх згвалтують, всетаки від цього страждали. Невтішні цифри, але - -факт!
Посміхнись! Життя - прекрасне!!!
|
|
| |
RodionShestopalko | Дата: Четвер, 01.10.2009, 16:04 | Повідомлення # 14 |
Підполковник
Репутація: 3
| Є лікарі - лікують Є врачі - "вруть"
Стабільність - запорука успіху!
|
|
| |
savradim | Дата: Четвер, 01.10.2009, 19:37 | Повідомлення # 15 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Можливо нам вдасться витіснити цих поганців . Ми молоді і нас більше. uliana, Для цього нам молодим треба діяти, а не чекати поки настане критична ситуація з яка принесе погані наслідки. Чомусь за кордоном такого немає, там люди діють, мітингують, свтрайкують і добиваються результату, і мітингують, до речі, не за гроші як в Україні 2006-го. ЛЮДИ!!! МИ МОЛОДІ, МИ СТУДЕНТИ, ІНТЕІГЕНЦІЯ! САМЕ НАМ І САМЕ ЗАРАЗ ТРЕБА ДІЯТИ!!!
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |