Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
Я закінчила фізико-математичний факультет. До цього часу не шкодую, що вступила саме на цей факультет, незважаючи на те, що викладаю педагогіку. Я завдячую рідному факультету тим, що мене вчили прекрасні викладачі, які спонукали думати, міркувати, піддавати сумніву кожне тверження, задумуватися над вирішенням різних життєвих ситуацій, а не лише доводити теореми та використовувати формули для розв"язання задач. З теплотою і вдячністю згадую викладачів, які вчили мене життєвій мудрості... Сьогоднішнім студентам я бажаю реалізувати своє покликання саме на тому шляху, який вони вибрали... Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
Ми працюємо не задля нагород і звань. Наша мета - всебічний розвиток особистості.
А в мене склалося інше враження, бо про нагороди і звання Ви говорите майже в кожному розділі. Заздрите, чи що? Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!