Бажання
|
|
Андріанна | Дата: Четвер, 13.03.2008, 13:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| привіт, моя чарівна і неповторна публіка!!!!!! отже пропоную вам поговорити про все, що ви бажаєте, але або не дозволяєте собі, або заливаєтесь рум'янцем при думці про свої мрії або ж все ж таки живете на повну і ні в чому собі не відмовляєте!))))
__Киска__
|
|
| |
Меля | Дата: Четвер, 13.03.2008, 15:34 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Репутація: 1
| Ну-у-у-у!!! По-перше - морозиво... По-друге - віллу на Мальдівах... А якщо серйозно, то для мене найголовнішим бажанням є бажання прожити це життя так, щоб не жаліти ні за жоден день. А ще хочу на пенсії вирушити в навколосвітню подорож. Тоді, надіюсь, буде вдосталь часу і коштів.
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 13.03.2008, 23:32 | Повідомлення # 3 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Будь-які бажання з часом зникають, навіть коли вони не реалізовуються. Якщо бажання не зникає, а тільки посилюється, то воно стає манією. Найбільш поширена манія у людей - стати багатими і нічого не робити... Інколи людина так пристрасно хоче проснутися одного дня знаменитою і багатою, що втрачає сон
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
Lacki | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 12:52 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Репутація: 1
| Піддержую admin .Але хочу ще сказати,що якщо у людини є мрія,то вона прагне її здійснити.В неї є тоді ціль у житті. Ну і звичайно не потрібно мрію, свої бажання перетворювати у манію, це, в якійсь мірі, вже залежність від чогось: "Мені це потрібно! Я це хочу! Я без цього не можу жити!"
|
|
| |
DEMON_JR | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:33 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Главное, наверное, человеческое желание это бить счастливым с любимим человеком , имет все средства что бы прожить свою, краткую жизнь.
марафечусь
|
|
| |
Manjynka | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:34 | Повідомлення # 6 |
Сержант
Репутація: 2
| А я бажаю бути просто щасливою. Чого и хочу побажати усім людям.
|
|
| |
vishnia | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:41 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Quote (DEMON_JR) Главное, наверное, человеческое желание это бить счастливым с любимим человеком demon!!! Тебе не зрозуміти!!! Там ти пишеш, що найкращий варіант - не кохати, але бути коханим... Звідки раптом така романтика???
|
|
| |
DEMON_JR | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:43 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Это человеческое желание. Ко мне это не относится SORYYYYYYY
марафечусь
|
|
| |
vishnia | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:48 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Quote (DEMON_JR) Это человеческое желание. Ко мне это не относится SORYYYYYYY А шкода... Мені просто тебе шкода!!! Як так можна жити???
|
|
| |
Tonkis | Дата: П'ятниця, 14.03.2008, 13:57 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Quote (Manjynka) А я бажаю бути просто щасливою. Звичайно, це прекрасне бажання. Але слово "щастя" кожна людина розуміє по своєму, для мене це - бути коханою, кохати, щоб мені довіряли і в мене вірили. Здається, в тебе такі ж синтементальні бажання! Шкода лише, що не всі люди такі. Дехто занадто зациклюється на матеріальних благах.
Повідомлення відредагував Tonkis - П'ятниця, 14.03.2008, 14:06 |
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Субота, 15.03.2008, 17:47 | Повідомлення # 11 |
Полковник
Репутація: 10
| Я маю бажання - видати свою збірку віршів!
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
len | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 13:56 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| У кожної людини є свої бажання, але їх виповнення багато в чому залежить від самої людини. Якщо людина буде робити все, щоб виповнилось її бажання, то це обов'язково станеться. ("робити все" в нормальних межах)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:26 | Повідомлення # 13 |
Група: Видалені
| Quote (Manjynka) А я бажаю бути просто щасливою А хто ж не хоче бути щасливим? Всі хочуть, але одному для щастя потрібно мати автомат , а іншому посмішку друга! Через те ми тут і говоримо про бажання! Я, наприклад, хочу дуже багато, але розумію, що ще не маю права на багато чого претендувати, бо спочатку треба щось комусь дати, щоб потім сподіватися на віддачу!
|
|
| |
galanet | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 22:08 | Повідомлення # 14 |
Полковник
Група: Адміністратори
Репутація: 11
| Quote (Ойра) Всі хочуть, але одному для щастя потрібно мати автомат Новий вид автоматів? Вибачте, не втрималась А я бажаю, щоб мої рідні, друзі, моя мамуся і татусь були здорові! Я дуже хочу, щоб у всіх був гарний настрій, щоб ніхто нікого ніколи не ображав і не ображався, не дувся... Знаю, Утопія... Але хочу, це моє бажання.
|
|
| |
Ойра | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 23:10 | Повідомлення # 15 |
Група: Видалені
| Quote (galanet) Новий вид автоматів? Так нема ж автоматів у смайликах, то що мені робити? А бажання мати автомат є! Хіба ж я могла здогадатися, що Ви така уважна?
|
|
| |