Справедливість, чи є вона?
|
|
МАГИСТР52 | Дата: Середа, 18.03.2009, 13:16 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Наивно думал добрый вол, За труд свой я оценен, Но миром правит произвол, А справедливость лишь на сцене!!!
|
|
| |
katja | Дата: Середа, 18.03.2009, 13:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Репутація: 0
| на даний час справедливості в світі не існує, оскільки різко змінився менталітет кожного народу, і дане поняття набуло іншого значення
|
|
| |
kergydy | Дата: Четвер, 26.11.2009, 12:28 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
Репутація: 2
| Як це не існує? Так кожний із Вас вважає себе найсправедливішою людиною в світі! Я теж.
Жить хорошо... а ХОРОШО жить - еще лучше!
|
|
| |
Prue | Дата: Субота, 28.11.2009, 18:43 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
Репутація: 10
| Справедливість..... Кожен розуміє це по-своєму! Вона є, але з кожним днем ми все менше звертаємо на неї увагу.
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
red | Дата: Субота, 28.11.2009, 18:49 | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| Quote (kergydy) Як це не існує? Так кожний із Вас вважає себе найсправедливішою людиною в світі! Я теж. А мені здається, що найсправедливішої немає людини.
|
|
| |
Prue | Дата: Субота, 28.11.2009, 19:11 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Quote (red) А мені здається, що найсправедливішої немає людини. Я теж так думаю! Найсправедливішим може вважати себе, вибач, заядлий хвалько!!!
Все что не делается, делается к лучшему! Если только жизнь прожита для других, тогда её можно назвать полной.
|
|
| |
RodionShestopalko | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 05:18 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
Репутація: 3
| Дівчата не сваріться це все не справедливо Да спраедливість є тільки ми часто забуваємо де вона знаходиться
Стабільність - запорука успіху!
|
|
| |
Prue | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 08:35 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Може ти підкажеш де її можна знайти??? Бо я думаю, що поняття справедливість залежить від самої людини. А що робити коли люна далека від цього поняття????
|
|
| |
Один | Дата: Четвер, 10.12.2009, 10:14 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Quote (Prue) А що робити коли люна далека від цього поняття???? Людина далека від багатьох понять. Що ж з нею вже зробиш? Краще обходити десятою дорогою. Якщо людина без поняття справедливості, честі і совісті, то її вже не перевиховаєш. Погано, коли така людина формує громадську думку або є начальником. Тоді справедливість треба шукати в іншому місці.
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 10.12.2009, 17:43 | Повідомлення # 10 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Спочатку шукаєш справедливість, а потім роботу.
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
savradim | Дата: Четвер, 10.12.2009, 22:59 | Повідомлення # 11 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Quote (Один) Якщо людина без поняття справедливості, честі і совісті, то її вже не перевиховаєш. Для того ми й обрали професію вчителя, щоб виховувати ще з малечку в людиниі вище перелічені цінності. А якщо людина вже сформувалася як особистість і не має совісті, честі і поняття справедливості, то її перевиховати все ж таки можна, але треба знати, які методи застосувати для кожної людини індивідуально. І взагалі таким людям дуже важко жити.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
Svetik | Дата: П'ятниця, 11.12.2009, 15:33 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Quote (savradim) А якщо людина вже сформувалася як особистість і не має совісті, честі і поняття справедливості, то її перевиховати все ж таки можна, але треба знати, які методи застосувати для кожної людини індивідуально. Олександре, ГЕНИ - велика сила. Переховуй, не перевиховуй, а вони (гени) все одно дадуть про себе знати. Перевиховання - складна річ, рідко воно дає результат.
|
|
| |
Оце_так | Дата: П'ятниця, 11.12.2009, 19:13 | Повідомлення # 13 |
Майор
| Quote (Svetik) Перевиховання - складна річ, рідко воно дає результат. Горбатого й могила не виправить. А справедливість таки є, тільки в кожного в різних пропорціях і в різних місцях зосереджена
|
|
| |
red | Дата: Субота, 12.12.2009, 13:02 | Повідомлення # 14 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| Quote (RodionShestopalko) Да спраедливість є тільки ми часто забуваємо де вона знаходиться А якщо ми часто не можемо її знайти?
|
|
| |
Svetik | Дата: Вівторок, 15.12.2009, 13:46 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Quote (red) А якщо ми часто не можемо її знайти? Шукати справедливість в сучасному суспільстві - те саме, що шукати голку в копиці сіна. Та шанси є, хоч і маленькі...
|
|
| |