Подружне життя в студенські роки.
|
|
MASK | Дата: Неділя, 11.05.2008, 22:59 | Повідомлення # 16 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 6
Статус: Offline
| Як було сказано раніше це досить важливий крок у житті! Усе потрібно гарно продумувати у житті, адже за поспішні вчинки люди досить гірко платяться! Поєднувати потрібно, але це дуже важко!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
lena | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 15:27 | Повідомлення # 17 |
Полковник
Репутація: 3
| А, що по коханню вже вона не має права вийти заміж!!! в таких ситуаціях не сильно про навчання думаєш!!! чи не так???
|
|
| |
студент | Дата: П'ятниця, 16.05.2008, 18:28 | Повідомлення # 18 |
Рядовий
Репутація: 2
| В первую очередь нужно выучится! а потом женится и заводить семью!!!! сначала нужно пожить гражданским браком
|
|
| |
старостиха | Дата: Четвер, 29.05.2008, 04:03 | Повідомлення # 19 |
Підполковник
| Quote (liyda) Моя подруга вийшла заміж, тепер не встигає в навчанні.Що їй робити7 Коли були впевненні в своїх почуттях тоді і одружилися Просто потрібно щоб чоловік допомагав дружині, спираючись на те, що вона навчається, допомагати в хатніх справах і, саме головне, піддержувати її морально. І тоді разом вони будуть все встигати, і все буде в них добре.
Йди вперед, і не оглядайся!
|
|
| |
Sokol85 | Дата: Неділя, 01.06.2008, 09:11 | Повідомлення # 20 |
Підполковник
| Quote (старостиха) Quote (liyda) Моя подруга вийшла заміж, тепер не встигає в навчанні.Що їй робити7 Коли були впевненні в своїх почуттях тоді і одружилися Просто потрібно щоб чоловік допомагав дружині, спираючись на те, що вона навчається, допомагати в хатніх справах і, саме головне, піддержувати її морально. І тоді разом вони будуть все встигати, і все буде в них добре. Что делать учится. Если поступила в университет значит должна учится, а всё остальное не проблема, можно успеть если постаратся.
Пока живу - надеюсь
|
|
| |
Ойра | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 13:07 | Повідомлення # 21 |
Група: Видалені
| Quote (студент) сначала нужно пожить гражданским браком Тоді встигатиме у навчанні? У мене враження, що всі зациклені на такому шлюбі, як узаконеній розпусті. Якраз студентські роки і показують наскільки міцна сім"я.
|
|
| |
старостиха | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 00:59 | Повідомлення # 22 |
Підполковник
| громадянський шлюб(для мене) - це той самий шлюб, тільки без штампу в паспорті і в якому можна перейти на інший ступінь, з штампом в паспорті. В мене одногрупниця живе громадянським шлюбом і вона встигає все і по дому і в навчанні, звісно хлопець їй допомагає, і я надіюсь, що через деякий час в них все буде офіційно. Головне бажання!
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 01:25 | Повідомлення # 23 |
Генерал-майор
Репутація: 1
| Quote (старостиха) Головне бажання Головне щоб це бажання поширювалося на обидві сторони...
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
старостиха | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 01:29 | Повідомлення # 24 |
Підполковник
| То якщо жити разом, то це вже дійсно поширюється на обидві сторони.
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 01:36 | Повідомлення # 25 |
Генерал-майор
| Ні мене цікавить зовсім інший фактор..... Жити разом це саме менше що вони можуть...
Каждый человек, подобно луне, имеет свою неосвещенную сторону, которою он никому не показывает.
|
|
| |
старостиха | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 01:50 | Повідомлення # 26 |
Підполковник
| А що ти ще хочеш? Все і зразу!!!!!!!!!!
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 01:58 | Повідомлення # 27 |
Генерал-майор
| Все і зразу хочить лише одна людина... Нехай хочить... Просто щоб жити разом то потрібно і почуття непорості мати...
|
|
| |
старостиха | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 02:06 | Повідомлення # 28 |
Підполковник
| Ну ти смішний, ти будеш жити з людиною до якої в тебе немає почуттів, засинати і прокидатись бачивши її лице? як на мене я б так не змогла.
|
|
| |
Провідник | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 02:09 | Повідомлення # 29 |
Генерал-майор
| Quote (старостиха) ти будеш жити з людиною до якої в тебе немає почуттів, засинати і прокидатись бачивши її лице? Ні я так би нежив зразу спустив з 7-го етажа.... Просто я багато набачився і наслухався, чула про таке явище " по ращоту...", НО В МЕНЕ БУДЕ ЛИШЕ "ПО ЛЮБВИ!",,,
|
|
| |
старостиха | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 02:14 | Повідомлення # 30 |
Підполковник
| Ти можеш по коханню, а вона може "ПО РАЩОТУ", ми дівчата і жінки буваємо дуже підлими, якщо ще не стикався особисто, то повір мені як дівчині.
|
|
| |