Вiра
|
|
Vladyka | Дата: Четвер, 06.03.2008, 21:00 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 8
Статус: Offline
| Мене давно хвилюе питання iснування бога. Я спiлкувався з рiзними людьми, якi так чи iнакше причетнi до церкви, проте нiхто з них не змiг менi довести його iснування. Я читав рiзну лiтературу: i християнську, i атеiстичну, навiть сатанинську бiблiю читав. Нiщо мене не переконало нi в iснуваннi тих чи iнших богiв, нi в iснуванi "того" свiту...Чи варто вiрити в те, в iснуваннi чого сумнiваешся? Мабуть, варто вiрити лише в своi сили. До речi, я зустрiв таке поняття як "християнський атеiст" (це людина, яка не вiрить нi в яких богiв, але живе за моральними принципами християнства). Мабуть, я належу саме до них. До кого належите ви? У що ви вiрите?
Життя прекрасне!
|
|
| |
Dakota | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 23:10 | Повідомлення # 76 |
Підполковник
Репутація: 5
| Quote (Tiagai_Ivan) Потрібно вірити у все! А саме найбільше у свої власні сили. Вірячи в щось ми стаємо схожі на наших предків, які були язичниками! Вірячи в бога і в потойбічні сили - це ж язичниство!!!!!!! ЯКЕ ЦЕ ЯЗИЧНИЦТВО?
Мстят только слабые... Сильные умеют прощать...
|
|
| |
kuchma | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 23:19 | Повідомлення # 77 |
Підполковник
Репутація: 7
| Dakota, Tiagai_Ivan, СХОДІТЬ В ЦЕРКВУ,ВАС ТАМ НАВЧАТЬ
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:16 | Повідомлення # 78 |
Підполковник
| Quote (kuchma) Dakota, Tiagai_Ivan, СХОДІТЬ В ЦЕРКВУ,ВАС ТАМ НАВЧАТЬ ШАНОВНИЙ kuchma, НЕ ЗНАЮ ЯК Tiagai_Ivan, А Я НА ЩАСТЯ, ВІРУЮЧА ЛЮДИНА, ЯКА ХОДИТЬ В ЦЕРКВУ ПОЗА СВ"ЯТА. ТАК ЩО НЕ ТОБІ РОЗПОВІДАТИ МЕНІ ПРО ЦЕРКВУ Й ВІРУ, ДЛЯ ПОЧАТКУ БІБЛІЮ ХОТЬ ПРОДИВИСЬ, Я ВЖЕ НЕ ГОВОРЮ, ЩОБ ТИ ЇЇ ЧИТАВ
|
|
| |
kuchma | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:18 | Повідомлення # 79 |
Підполковник
| я атеїст,я читав біблію(вона мені здалася простою сказочкою)
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:25 | Повідомлення # 80 |
Підполковник
| Quote (kuchma) я атеїст,я читав біблію(вона мені здалася простою сказочкою) ТОДІ НЕ ПОТРІБНО ВЧИТИ МЕНЕ. МИ РІЗНИХ НАПРЯМКІВ І ПОГЛЯДІВ З ТОБОЮ. САМЫЙ ХУДШИЙ МОМЕНТ У АТЕИСТА - КОГДА ОН ПРЕИСПОЛНЕН БЛАГОДАРНОСТИ, А ПОБЛАГОДАРИТЬ НЕКОГО
|
|
| |
kuchma | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:28 | Повідомлення # 81 |
Підполковник
| Quote (Dakota) САМЫЙ ХУДШИЙ МОМЕНТ У АТЕИСТА - КОГДА ОН ПРЕИСПОЛНЕН БЛАГОДАРНОСТИ, А ПОБЛАГОДАРИТЬ НЕКОГО благодарить всегда есть кого, ибо люди делают,то за что нужно благодарить п.с.А чому вине відвідуєте ті теми,в яких ми до цього спілкувались???
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:34 | Повідомлення # 82 |
Підполковник
| Quote (kuchma) благодарить всегда есть кого, ибо люди делают,то за что нужно благодарить ошибки людей в их расчетах на благодарность за оказанные ими услуги происходят оттого, что гордость дающего и гордость принимающего не могут сговориться о цене благодарения
|
|
| |
kuchma | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:38 | Повідомлення # 83 |
Підполковник
| Quote (Dakota) ошибки людей в их расчетах на благодарность за оказанные ими услуги происходят оттого, что гордость дающего и гордость принимающего не могут сговориться о цене благодарения Человек не должен расчитівать на благодарность от кого-то но біть благодарнім тем,кто делает добро не буду з тобою спорити, ти сильно довго відписуєш,а то ще за компом засну
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:43 | Повідомлення # 84 |
Підполковник
| Quote (kuchma) Человек не должен расчитівать на благодарность от кого-то но біть благодарнім тем,кто делает добро оказывая благодеяния, мы не всегда приобретаем друга, но непременно наживаем несколько врагов
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:49 | Повідомлення # 85 |
Підполковник
| Quote (kuchma) це нісенітниця Говориш про віру, розмірковуєш про Бога- май уяву про зміст Біблії
|
|
| |
kuchma | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:52 | Повідомлення # 86 |
Підполковник
| Quote (Dakota) Говориш про віру, розмірковуєш про Бога- май уяву про зміст Біблії Якщо ти знаєш всю біблію,я тебе поважаю, я тіки начав читати.... оказывая благодеяния, мы не всегда приобретаем друга, но непременно наживаем несколько врагов це моя точка зору,що це нісенітниця!
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 02:00 | Повідомлення # 87 |
Підполковник
| Quote (kuchma) Якщо ти знаєш всю біблію,я тебе поважаю, я тіки начав читати.... оказывая благодеяния, мы не всегда приобретаем друга, но непременно наживаем несколько врагов це моя точка зору,що це нісенітниця! щодо першої частини: всієї Біблії я не знаю, а читати-читаю, доречі для себе щодо другої- твоя точка зору. Доказувати людині те, що їй не дано зрозуміти, або те, що вона не хоче це поняти-марна трата часу
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 14:33 | Повідомлення # 88 |
Підполковник
| Quote (kuchma) ти права. я упертий осел, мені щось доказувати марно)) спорити з цим я не буду, але говорити про віру і доказувати, що саме "твоє" вірне, а не "моє", не має ніякого смислу, бо ми люди різних напрямків та позицій, погляди на віру, в нас розбігаються, тому ми не зайдем хто з нас правий-це не можливо
|
|
| |
Dakota | Дата: Субота, 03.05.2008, 20:52 | Повідомлення # 89 |
Підполковник
| Quote (kuchma) а всеодно бога не існує Для тебе, але не для мене
|
|
| |
kuchma | Дата: Неділя, 04.05.2008, 14:16 | Повідомлення # 90 |
Підполковник
| Quote (Dakota) Для тебе, але не для мене ти ще скажи, що він тобі допомагає :D :D
|
|
| |