Зауваження до роботи та оформлення форуму
|
|
MASK | Дата: Четвер, 21.02.2008, 12:36 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 6
Статус: Offline
| Прохання до адміна: Змінити аватари які використовуються під час реєстрації, на мою думку не всі вони відповідають тематиці цього сайту, а саме "+18"
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 21.02.2008, 16:18 | Повідомлення # 2 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Дякую за зауваження! Це дійсно серйозне упущення. Найближчим часом воно буде виправлене.
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
Makar | Дата: Четвер, 21.02.2008, 23:22 | Повідомлення # 3 |
Сержант
Репутація: 5
| Невеличка пропозиція: було б добре, якби у фотоальбомі можна було знайти фотографії працівників університету, а також коротку інформацію про них. Вирішувати вам.
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 09:56 | Повідомлення # 4 |
Генералісімус
| Quote (Makar) Невеличка пропозиція:було б добре, якби у фотоальбомі можна було знайти фотографії працівників університету, а також коротку інформацію про них. Вирішувати вам. Пропозиція гарна, але цей сайт розташований на безкоштовному хостингу і для нього виділений невеликий об'єм (200 Мб). Фотографії викладачів та працівників університету можна побачити на офіційному сайті УДПУ www.udpu.org.ua, а мені хотілося б, щоб тут були фотографії студентів. До речі, ці фотографії студенти можуть розміщувати власноруч, після активації адміністратором сайту їх можна буде побачити у фотоальбомі.
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 22.02.2008, 14:34 | Повідомлення # 5 |
Генералісімус
| Quote (MASK) Прохання до адміна:Змінити аватари які використовуються під час реєстрації, на мою думку не всі вони відповідають тематиці цього сайту, а саме "+18" Нові аватари завантажені.
|
|
| |
MASK | Дата: Четвер, 28.02.2008, 15:28 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Особисте проханя до admin, , щоб Ви намагались трохи активніше вступати в семе обговорення проблеми! З повагою MASK!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 15:59 | Повідомлення # 7 |
Генералісімус
| Шановний MASK! Дякую за зауваження. Проте я намагаюся потроху працювати в кожному розділі, а тема, яку модереєте Ви, досить гарно розвиваеться і функціонує...))); гадаю, що завдяки Вашій активності...
|
|
| |
Vladyka | Дата: Четвер, 06.03.2008, 08:33 | Повідомлення # 8 |
Полковник
Репутація: 8
| Шановна admin!В аватарах, здеться в колекцii 3, розмiщена конопляна куля. Це, звичайно, прикольно, але не для пед. унiверситету.
Життя прекрасне!
|
|
| |
Vladyka | Дата: Четвер, 06.03.2008, 09:00 | Повідомлення # 9 |
Полковник
| До речi, в описi цiеi теми допущена маленька помилка. У словi "написатЕ"
Життя прекрасне!
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 06.03.2008, 09:30 | Повідомлення # 10 |
Генералісімус
| Quote (Vladyka) До речi, в описi цiеi теми допущена маленька помилка. У словi "написатЕ" Дякую за зауваження...
|
|
| |
MASK | Дата: Четвер, 06.03.2008, 12:19 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Дякую admin, за нові приколні смайли!!! Саме смайли є однією із головних окрас форуму!!!
|
|
| |
Vladyka | Дата: Середа, 19.03.2008, 11:53 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Шановна admin! Я пропоную розмiстити в шапцi головноi сторiнки форуму прохання до користувачiв не флудити. Можливо, це допоможе запобiгти поширенню цього явища. Обов'язково треба пояснити, що таке флуд, тому що бiльшiсть дивитимуться на це слово, як я на китайськi iероглiфи...
Життя прекрасне!
|
|
| |
mayor_O_M | Дата: Середа, 21.05.2008, 02:08 | Повідомлення # 13 |
Сержант
Репутація: 2
| Quote (Vladyka) До речi, в описi цiеi теми допущена маленька помилка. У словi "написатЕ" ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ НАДІЯ МИКОЛАЇВНА НАВЧІТЬ ЦЕЙ 2 КУРС ПРАВИЛЬНО ПИСАТИ!!!!!!!!!!!!!!!! БО ДАЛІ НЕ БУДЕ ДІЛА. А, ТО НАЧЕ ЛЮДИ РОЗУМНІ В ГОЛОВІ МИСЛЯ Є, А ПИСАТИ НЕВМІЮТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Vladyka | Дата: Середа, 28.05.2008, 00:42 | Повідомлення # 14 |
Полковник
| mayor_O_M, у тому повiдомленнi я вказував на помилку, а саме на те, що замiсть "И" було написано "Е"! Треба читати ВСЕ повiдомлення, а не лише слова з помилками! Ти б краще сам почитав граматику украiнськоi мови. Зокрема теми про кому (,) та про "не" з дiесловами. "Невмiють" пишеться окремо: "не вмiють". Наче ж розумний хлопець...
Життя прекрасне!
|
|
| |
Kseniya | Дата: Середа, 25.04.2012, 16:51 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
Репутація: 0
| Доброго дня, Надія Миколаївна! В мене є невеличка пропозиція. Зараз багато старшокурсників це 5 і 4- знаходяться на фінішному етапі навчання, тому перед ними відкриваються двері вакансій))) Іноді студенти навіть на 3 курсі переводяться на ін.план і шукають роботу, можна було б створити форум який би допомагав студентам в пошуку роботи, розміщувати там ряд вакансій які надходять в університет, щоб студенти мали змогу обговорити і порадитись щодо того чи іншого питання .
|
|
| |