П'ятниця, 29.03.2024
Педагогіка
Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[ Нові повідомлення · Учасники · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Наш форум » Новини, оголошення » Інформаційна система "UNIS. Електронний журнал" (Портал "Моя школа")
Інформаційна система "UNIS. Електронний журнал"
FOP_ShevchukДата: Четвер, 12.05.2011, 11:01 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні читачі хочемо відповісти на питання які виникають у Вас, коли чуєте слова «UNIS. Електронний журнал».

Дехто з Вас уже знайомий з цим програмним продуктом, дехто тільки цікавиться такими інноваційними проектами. Слід зазначити, що хоча в Україні можна знайти різні пропозиції щодо шкільних електронних щоденників, та більшість з них є переробленими версіями «Дневник.ру» чи подібних закордонних аналогів.

«UNIS. Електронний журнал» розроблено в Україні у відповідності до наших реалій. Це унікальна авторська розробка, яка може бути налаштована за вимогами конкретного навчального закладу. До батьків не приходять смс повідомлення вночі про відвідування, успішність дитини. Наш програмний комплекс дозволяє батькам самим вибирати час і місце перегляду цікавої для них інформації. Потрібно просто в будь-який час і в будь-якому місці, чи це вдома, чи на роботі зайти на портал «Моя школа» ввести власний логін і пароль і переглянути дані про власну дитину, з нашою універсальною інноваційною системою Ви можете бути впевнені, що саме Ви будете мати доступ до оцінок своєї дитини, Ми гарантуємо конфіденційний доступ до всіх даних.

Отже, найперше питання яке у Вас виникає це - «Що це?»

«UNIS. Електронний журнал» - Універсальна Національна Інноваційна Система UNIS (свідоцтво № 29948 від 19.08.2009 р.), модуль «Електронний журнал» – інформаційна система локалізована в навчальному закладі з можливістю відображення даних на порталі «Моя школа» для фіксації, аналізу, та зберігання даних щодо успішності учнів, домашніх завдань, обміну повідомленнями між учнями, батьками, учителями, адміністрацією, фахівцями навчального закладу. Забезпечує окремий сайт для школи з конфіденційним доступом до персональних даних.

Наступне питання – «Для кого?»

Для дитини – це форуми для спілкування з однокласниками, групи по шкільним інтересам, on-line розклад та домашнє завдання, підвищення відповідальності за невисокий рівень успішності.

Для батьків - це активна участь у шкільному житті, контроль за навчальними досягненнями своєї дитини.

Для вчителів - це додатковий важіль впливу на успішності учнів та безпосереднє спілкування з батьками.

Для адміністрації навчального закладу - це моніторинг успішності учнів та контроль якості заповнення шкільного журналу вчителями.

Для адміністрації районних управлінь/відділів освіти – це моніторинг та аналіз навчальних досягнень в підпорядкованих навчальних закладах.

І мабуть найголовніше питання «Навіщо?»

Інформаційна система «UNIS. Електронний журнал» не тільки підвищує рівень навчальних досягнень учнів, але робить шкільне життя цікавим та насиченим. Проект дає можливість адміністрації навчального закладу використовувати сучасні технології в навчальному процесі, вчителям – постійно підтримувати інтерес до свого предмету, перебувати в постійному спілкуванні з батьками, а учням – контроль власних успіхів, можливість спілкуватися не тільки у навчальному закладі з однокласниками, вчителями, але й перебуваючи вдома.

Додано (12.05.2011, 11:01)
---------------------------------------------

МЕГА АКЦІЯ ВІД ТОВ «КОМПАНІЯ «ДІЄЗ-ПРОДУКТ»!
Шановні освітяни, компанія робить ВАМ неймовірну пропозицію!


Тільки з 10.05.2011 по 06.06.2011 року всі, хто підключиться до інформаційної системи «UNIS. Електронний журнал» на порталі http://www.moyashkola.com.ua отримають у безкоштовне користування програму «Контроль документообігу», яка забезпечить ефективний облік всієї вхідної/вихідної документації установи і контроль за вчасним виконанням документів.
Дану програму Ви можете отримати перейшовши на посилання http://www.diez-product.com.ua

На всі питання щодо умов акції можуть відповісти наші менеджери. Звертайтесь за більш детальною інформацією за контактними телефонами: (044)248 28 30; (067)693 32 20, або напишіть нам на електронну адресу diez94@mail.ru .

 
Форум » Наш форум » Новини, оголошення » Інформаційна система "UNIS. Електронний журнал" (Портал "Моя школа")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • admin
  • savradim
  • Провідник
  • red
  • galanet
  • zagadkova_dysha_liruka
  • lena
  • MASK
  • Vladyka
  • Tiagai_Ivan
  • Сьогодні на форумі були:
    Copyright Стеценко Н.М. © 2024
    Сайт управляється системою uCoz