Яким повинен бути "ідеальний" хлопець?
|
|
studentka_yara | Дата: П'ятниця, 29.10.2010, 14:09 | Повідомлення # 61 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| У кожного із нас свої уявлення та вимого до хлопця, я не можу сказати, що якщо він стрибає з парашута чи не курить т.д. - то це "ідеальний" . "ідеальних" немає! Хоча нам постійно нав`язують цю думку...Хіба Ви не помічали, що ми самі не "ідеальні" (я не хочу нікого образити)!....Ми повинні сприймати нашого хлопця реально - такого, як він є! Не намагатись його "переробити" та підлаштувати на наш мотив (так адаптація і компромісси повинні бути, але це вже інше)! Цінити і поважати усе, що він для нас робить. Лише тоді ми будемо щасливі разом із з ним!!!
|
|
| |
Кораблик | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 09:18 | Повідомлення # 62 |
Лейтенант
Група: Модератори
| Quote (studentka_yara) Цінити і поважати усе, що він для нас робить Ну не знаю, а коли він мені капості всякі чинить, то теж цінити? Я не погоджуюсь.
|
|
| |
y@n@ | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 17:36 | Повідомлення # 63 |
Рядовий
| ЗГОДНА з вище написаним... але чому усі дівчата шукають ідеальних хлопців, і навпаки???? це питання давно цікавить усіх, та жодна людина не може дати на нього відповідь... Кожна людина ідеал уявляє по-різному. у когось ідеал характеризується зоанішністю, у когось характером, звичками, моральними цінностями і т.д. та мало хто звертає увагу на моральні якості... це пригнічує... адже на даний час усі шукають красиву другу половинку, а не добру, чуйну, вірну, ніжну і т.д. тому, сама теж не можу сказати яким повинен бути ідеальний хлопець... хоча мене це дуже цікавить... але, у будь - якому разі, усі хлопці (ну і дівчата) НЕ прагнуть бути ідеалами!!! це страшно, але що маємо, то маємо...
|
|
| |
Оце_так | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 21:28 | Повідомлення # 64 |
Майор
Репутація: 2
| Quote (y@n@) усі хлопці (ну і дівчата) НЕ прагнуть бути ідеалами!!! як то не прагнуть???? А я??? Щодня читаю підручники з педагогіки, психології, займаюся йогою, стою на бровах, та мало що ще таке роблю, щоб стати ідеальним А ти кажеш... ех!
|
|
| |
studentka_yara | Дата: Вівторок, 02.11.2010, 14:15 | Повідомлення # 65 |
Сержант
| [color=red]Кораблик (Ну не знаю, а коли він мені капості всякі чинить, то теж цінити? ) - тоді для чого бути з такою людиною?
|
|
| |
inna-95 | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 15:00 | Повідомлення # 66 |
Рядовий
| не знаю чому більшість форумчан не вірять у ідеальних хлопців...мені здається, що коли ти любиш і коли ти щасливий з людиною-то це і є твій ідеал
|
|
| |
modest | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 15:19 | Повідомлення # 67 |
Рядовий
| ідеальної людини не існує, є наближений до ідеалу. насамперед хлопець повинен бути щирим, вірним, добрим, і головне любити свою дівчину посправжньому.
|
|
| |
inna-95 | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 15:23 | Повідомлення # 68 |
Рядовий
| і все таки ідеальний той хлопець, якого ти по справжньому любиш і який може і робить тебе щасливою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
superklumenko | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 15:41 | Повідомлення # 69 |
Рядовий
| сильним вірним,сміливим.
|
|
| |
Tltkmdtqc | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 17:46 | Повідомлення # 70 |
Рядовий
| Ідеальний хлопець - це хлопець котрий задовольняє духовні, сексуальні і матеріальні потреби дівчини. У кожної дівчини дуже різні "за розміром" зазначені потреби і ці потреби ділять сектори в одному колі, тобто може бути духовна потреба вище за сексуальну або матеріальна вище за духовну залежно від внутрішнього світу дівчини. І той хлопець котрий зможе більш менш оптимально підібрати "ключ" до задоволення цих потреб, той і є ідеальним. Варто ще зазначити, що вживання слова "ідеальний" є проявом егоцентризму, тобто " ідеальний-це той, хто максимально задовольняє моє "Я"". І тут настає проблема: "Чи готовий я поступитись своїм "Я", щоб стати ідеальним для ідеального?"
|
|
| |
dankerk | Дата: Субота, 18.12.2010, 20:58 | Повідомлення # 71 |
Рядовий
| Ідеальних людей не існує. Головне зустрівши свою половину навчитися вживатися з його недоліками!!!)))
|
|
| |
Оболванчик | Дата: Понеділок, 20.12.2010, 21:34 | Повідомлення # 72 |
Лейтенант
| Quote (Tltkmdtqc) Ідеальний хлопець - це хлопець котрий задовольняє духовні, сексуальні і матеріальні потреби дівчини. Думаю, що сексуальних вистачить. Більше сучасним дівчатам нічого не треба!
|
|
| |
galitskaalla | Дата: Вівторок, 27.09.2011, 11:57 | Повідомлення # 73 |
Сержант
| Ідеальних не існує, все нездійненні мрії...
|
|
| |
Тигр | Дата: П'ятниця, 21.10.2011, 10:59 | Повідомлення # 74 |
Рядовий
| Я вважаю, що ідеали існують. Кожна людина має своє поняття ідеалу. Якщо людина вірить, то це обов"язково здійсниться. Для мене головним є людяність.
|
|
| |
lilia@17 | Дата: Понеділок, 28.11.2011, 13:23 | Повідомлення # 75 |
Рядовий
| Як кожній дівчині хлопці подобаються які не вживають алкоголь,не курять .Вміють залицятись до дівчат
|
|
| |