Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[
Нові повідомлення ·
Учасники ·
Пошук ·
RSS ] |
Яким повинен бути "ідеальний" хлопець?
| |
Lamnokia | Дата: П'ятниця, 01.01.2010, 17:06 | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
| Quote (Оце_так) По-перше, це не ідеальна дівчина. Шановні, Ви вже досить дорослі, а досі говорите про "ідеальних людей"... Це щось схоже на казку про Діда Мороза!!! Ну хіба ж можуть існувати ідеальні люди? Для того щоб знайти ідеальну людину, потрібно знайти того, з ким її можна порівняти. І що взагалі таке "ідеал"??? Навіть фізичні еталони, й ті змінюються з часом... А взагалі, чесно зізнатися, кожна людина говорить про те, чого їй не вистачає. Якщо я не помилився, то дам Вам одну пораду, яка виведе Вас з ВАЖКОГО душевного стану -- йдіть займіться чимось корисним!!!Додано (01.01.2010, 16:56) ---------------------------------------------
Quote (Оце_так) Ідеальний хлопець не п'є, не курить, не любить сидіти в кафе і ресторанах, не заглядається на дівчат, не сперечається і...не існує! Я не п', не курю, не люблю сидіти в кафе і ресторанах, не заглядаюся на дівчат, і не сперечаюся, Ти вважаєш, що я ідеальний??? Ти сильно помиляєшся!!! Є такі поняття як впертість, твердість, важкий характер, і це не повний перелік!!! Зупинися шукати "ідеального", і Ти побачиш, що серед "реальних" є дуже близьких Тобі людей! Не бачиш??? То зміни коло пошуку!!! Додано (01.01.2010, 17:06) ---------------------------------------------
Quote (savradim) Отже, буду виправлятись. Шановний, в Тебе статус "генерал-майор", і Ти хочеш бути ідеальним, Ти хочеш виправлятися??? Знай, Людина, яка хоче щось змінити в своєму житті, змінити на краще, ніколи в житті не буде витрачати свій дорогоцінний час на пусті розмови про "ідеальних людей" в інтернеті!!! А ящко дуже хочеш стати успішнішим в цьому житті, зайди на сайт www.koob.ru і поглянь на цікаві книжки, які повністю перевернуть Твоє світобачення, коли Ти їх прочитаєш!!! ПРАЦЮЙ!
|
|
| |
admin | Дата: Субота, 02.01.2010, 10:19 | Повідомлення # 32 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Quote (Lamnokia) Шановні, Ви вже досить дорослі, а досі говорите про "ідеальних людей"... Це щось схоже на казку про Діда Мороза!!! По-перше, дорослі люди - це ті ж самі діти, тільки втомлені. По-друге, кожен в душі - дитина. По-третє, всі ми хочемо чуда і чекаємо від Діда Мороза подарунків у Новорічну ніч. І це чудово, що в душі ще залишилося місце для романтики. Quote (Lamnokia) Я не п', не курю, не люблю сидіти в кафе і ресторанах, не заглядаюся на дівчат, і не сперечаюся, Ти вважаєш, що я ідеальний??? Це був жарт, невже Ви не зрозуміли? Дивно... Quote (Lamnokia) Знай, Людина, яка хоче щось змінити в своєму житті, змінити на краще, ніколи в житті не буде витрачати свій дорогоцінний час на пусті розмови про "ідеальних людей" в інтернеті!!! Цікаво, для чого Ви зайшли на цей сайт? Для того, щоб підтримати пусті розмови? Quote (Lamnokia) А ящко дуже хочеш стати успішнішим в цьому житті, зайди на сайт www.koob.ru і поглянь на цікаві книжки, які повністю перевернуть Твоє світобачення, коли Ти їх прочитаєш!!! ПРАЦЮ Ви істина в останній інстанції? Евангелие от Матфея (гл. 7, ст. 1-2) «Не судите, да не судимы будете, ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить».
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
Оце_так | Дата: Субота, 02.01.2010, 10:31 | Повідомлення # 33 |
Майор
Репутація: 2
| Lamnokia, ну тебе і ковбасить! Хлопець ти явно не ідеальний, а педагог (якщо не обманюєш) взагалі нікудишній. З почуттям гумору справи кепські
|
|
| |
Lamnokia | Дата: Неділя, 03.01.2010, 10:56 | Повідомлення # 34 |
Рядовий
| Quote (Оце_так) ну тебе і ковбасить! Слова справжнього педагога!!!Додано (03.01.2010, 10:42) ---------------------------------------------
Quote (admin) Це був жарт, невже Ви не зрозуміли? Дивно... Надія Миколаївна, Ви так написали слово "Дивно", що я починаю сумніватися, чи правильно я чиню. А я насправді такий!!!Додано (03.01.2010, 10:45) ---------------------------------------------
Quote (admin) Цікаво, для чого Ви зайшли на цей сайт? Для того, щоб підтримати пусті розмови? Я люблю вивчати людей.Додано (03.01.2010, 10:56) ---------------------------------------------
Quote (admin) Евангелие от Матфея (гл. 7, ст. 1-2) «Не судите, да не судимы будете, ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить». Я просто даю пораду.
|
|
| |
admin | Дата: Неділя, 03.01.2010, 14:42 | Повідомлення # 35 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Quote (Lamnokia) Ви так написали слово "Дивно", що я починаю сумніватися, чи правильно я чиню. И на сомнения нужно решиться. (Станислав Ежи Лец)
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
Lamnokia | Дата: Неділя, 03.01.2010, 15:15 | Повідомлення # 36 |
Рядовий
| Quote (admin) И на сомнения нужно решиться. Цікаво Ви проаргументували...
|
|
| |
Оце_так | Дата: Неділя, 03.01.2010, 17:00 | Повідомлення # 37 |
Майор
| Quote (Lamnokia) Слова справжнього педагога!!! Трохи далекувато від ідеала, але може це ідеал далеко від мене?
|
|
| |
Lamnokia | Дата: Неділя, 03.01.2010, 17:13 | Повідомлення # 38 |
Рядовий
| Quote (Оце_так) Трохи далекувато від ідеала, але може це ідеал далеко від мене? Завищена самооцінка -- "залог большого успеха"
|
|
| |
Оце_так | Дата: Неділя, 03.01.2010, 17:25 | Повідомлення # 39 |
Майор
| Quote (Lamnokia) Завищена самооцінка -- "залог большого успеха" Щоб оцінити яку-небудь якість, потрібно мати деяку долю цієї якості і в самому собі
|
|
| |
Lamnokia | Дата: Неділя, 03.01.2010, 18:04 | Повідомлення # 40 |
Рядовий
| Quote (Оце_так) Щоб оцінити яку-небудь якість, потрібно мати деяку долю цієї якості і в самому собі Тобто якщо я ніколи не стрибав з парашутом, то я абсолютно не можу здогадуватися настільки це страшно???
|
|
| |
Оце_так | Дата: Неділя, 03.01.2010, 19:54 | Повідомлення # 41 |
Майор
| Quote (Lamnokia) Тобто якщо я ніколи не стрибав з парашутом, то я абсолютно не можу здогадуватися настільки це страшно??? Ідеальний хлопець повинен стрибати з парашута або принаймні зі стільця, щоб відчути смак до стрибків
|
|
| |
брат | Дата: Вівторок, 05.01.2010, 17:14 | Повідомлення # 42 |
Рядовий
| Кожна дівчина мріє про "ідеального" хлопця, про красивого зовні,але це все мрії. Насамперед треба людину сприймати такою, яка вона є. І вміти бачити більше позитивного, розуміти його душу, його погляди, тоді цей хлопець буде ідеальним.
Повідомлення відредагував брат - Вівторок, 05.01.2010, 17:15 |
|
| |
Lamnokia | Дата: Середа, 06.01.2010, 18:03 | Повідомлення # 43 |
Рядовий
| Quote (Оце_так) Ідеальний хлопець повинен стрибати з парашута або принаймні зі стільця, щоб відчути смак до стрибків Це порівняння абсолютно тотожне!!!
|
|
| |
Оце_так | Дата: Четвер, 07.01.2010, 15:29 | Повідомлення # 44 |
Майор
| Quote (Lamnokia) Це порівняння абсолютно тотожне!!! Не зовсім, бо ти можеш стрибати зі стільця з парашутом, а можеш - без парашута. Можна поекспериментувати з іншим вантажем. Все залежить від того, яку частину м"язів ти хочеш наростити, щоб стати ідеальним хлопцем.
|
|
| |
Svetik | Дата: Понеділок, 11.01.2010, 15:30 | Повідомлення # 45 |
Лейтенант
Репутація: 3
| Quote (Lamnokia) Все залежить від того, яку частину м"язів ти хочеш наростити, щоб стати ідеальним хлопцем. Скільки б хлопець не намагався наростити мя"зи, вони будуть ні до чого, якщо в нього бридкий внутрішній світ. Адже, на мою думку, ідеального хлопця красить не зовнішня, а внутрішня краса!
|
|
| |
|