Вірші (Жартівник)
|
|
Жартівник | Дата: П'ятниця, 21.03.2008, 11:53 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Тобі признався у коханні, А ти відмовила мені. І серце б'ється у стражданні, Й немилими стають ці дні. Ти кинула слова на вітер, Хоч вони впали до душі, Всі почуття свої тепер Висловлюю я у вірші. А я не знав, як це кохати, До поки не з'явилась ти. Цю перешкоду мушу я здолати, Щоб цю любов у серці зберегти. Любов на світі є, я бачу, Коли пишу такі вірші, то ледь не плачу. І ледве стримую себе. Я знаю, ця любов мине. Гриб А.В. Додано (21.03.2008, 11:53) --------------------------------------------- Хтось музу полонив мою, Якій я говорив: -"Люблю!" Хтось розірвав наше кохання, Серденько плаче від страждання. Я пам'ятаю усе те, Що пахне вранці і цвіте, Коли ти біля мене йшла, Яка прекрасна ти була. Ти ще прекрасніша зробилась, Я рад за тебе - ти влюбилась, А серце радощів незнає, Воно любові щас бажає. І може хтось таки буде, І зцілить серденько моє. Мені лишається ли ждати, А серце хоче покохати. Гриб А.В.
Я хочу бути прославленим і водночас невідомим
Повідомлення відредагував Жартівник - П'ятниця, 21.03.2008, 11:37 |
|
| |
|
Ananasik | Дата: Субота, 19.04.2008, 23:28 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
Репутація: 12
| Так насправді дуже красиво пишеш
|
|
| |
Жартівник | Дата: Вівторок, 22.04.2008, 13:03 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дякую, ці вірші я пишу не тільки для себе, я пишу їх і для вас. В них я передаю все те, що відбувається в мені.
|
|
| |
|
альона2 | Дата: Середа, 14.05.2008, 10:09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Репутація: 0
| Заздрість, як гриб У червоній маніжці, Я як засипаю, Думаю, кому б це підставити ніжку!
|
|
| |
СИВКА-БУРКА | Дата: П'ятниця, 26.09.2008, 15:23 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я ДУМАЮ НЕ ВАРТО БУТИ НЕВІДОМИМ ЧИГИРИНЕ ЧИГИРИНЕ... ВСЕ НА СВІТІ ГИНЕ. ТВОЯ СЛАВА КОЗАЦЬКАЯ ПОВІК НЕ ЗАГИНЕ
Повідомлення відредагував СИВКА-БУРКА - П'ятниця, 26.09.2008, 15:32 |
|
| |
red | Дата: Субота, 19.12.2009, 19:54 | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
Група: Модератори
Репутація: 2
| Quote (Жартівник) Дякую, ці вірші я пишу не тільки для себе, я пишу їх і для вас. В них я передаю все те, що відбувається в мені. Вірші справді чудові.
|
|
| |
savradim | Дата: Неділя, 20.12.2009, 10:43 | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
Репутація: 8
| Жартівник, Чудові вірші.
Войско баранов, возглавляемое львом всегда одержит победу над войском львов, возглавляемых бараном. Каждый человекспособен на многое, но не каждый знает на что онспособен!!!
|
|
| |
red | Дата: Субота, 26.12.2009, 16:43 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
| Quote (savradim) Жартівник, Чудові вірші. Ти ж повторив те ж що і я?!
|
|
| |
Жартівник | Дата: Середа, 27.01.2010, 11:12 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| На колінах до тебе я приліз, На обличчі моїм текло море сліз, Я щиро пробачення у тебе просив, Мабуть я для тебе в душі не красив. Почув я від тебе один лише холод, Кохання в мені побачило голод, Все ніби звалилось як гілка із неба, Такого кохання мені вже не треба... Мабуть у цей час мене розлюбила, Своїми словами любов ту убила, Любов ту украла, що була так рання, Для мене мабудь вона не остання. Не знаю чому тепер не страждаю, Напевно тебе я уже не кохаю. Але знаю точно, що буду любити. І буду на світі з коханою жити... А.В. Гриб Цей вірш я написав 6.11.2009 року..
|
|
| |
vitos | Дата: Четвер, 28.01.2010, 22:57 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Для Гриба Кохання звичне, Знає до дівчат підхід. Не одну таку кохану Зажимав біля воріт . Це звичайно жарт, а вірші загалом чудові.
|
|
| |
red | Дата: Понеділок, 01.02.2010, 16:38 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
| Але знаю точно, що буду любити. І буду на світі з коханою жити... Це саме краще!!!
|
|
| |
Жартівник | Дата: Неділя, 07.02.2010, 11:14 | Повідомлення # 14 |
Сержант
| vitos, вийщло дуже смішно )))))) мені навіть сподобалось )))) дякую ))))
|
|
| |
|