П'ятниця, 29.03.2024
Педагогіка
Шановні форумчани! Просимо створювати інформативні та змістовні повідомлення. Кожне повідомлення, яке не відповідає тематиці, містить лише смайл або два-три слова, розцінюється як флуд (пустослів'я) і підлягає видаленню. Недотримання цих правил і правил форуму та ігнорування зауважень адміністрації може призвести до бану, який передбачає заборону учаснику спілкуватись на форумі.
[ Нові повідомлення · Учасники · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: red  
Форум » Спілкування на різні теми » "Я Вам пишу..." » Танець кохання... (Розкажи свою історію)
Танець кохання...
JasterminaДата: Четвер, 21.04.2011, 17:32 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 58
Репутація: 1
Статус: Offline
Танець кохання


Ще з першого знайомства в вона зрозуміла, це – Він…
Звичайний хлопець, але в ньому є щось особливе, щось таке, що притягує, як магнітом. Спілкувалися доволі мило. Він міг контролювати кожен її крок, хоча вони жодного разу не зустрічалися особисто. Це було щось більше ніж дружба…
Перша зустріч… Пять годин разом.
Кохання? Можливо… Він був занадто стриманий, а Вона – навпаки, не могла контролювати свої почуття…торкнулась його губ. Поцілунки і його «…подобається твій запах…» ці слова Вона ніколи не забуде… Хотілося танцювати під зоряним небом… Тільки що саме? Вальс? Танго? Ча-ча-ча? Чи можливо вуличні танці? Яка різниця…головне – танцювати від щастя.
Три години ночі… Сидять замріяні і усміхнені десь у різних кутках міста, кожен у своїй кімнаті, водночас так далеко і так близько. По її щоках текли сльози, сльози радості!
Кожен прокручує в голові моменти їхньої зустрічі.
Вона. Він торкнувся моєї руки. Такий ніжний, але сором’язливий. Можливо хоче поцілувати? Наврядчи… Мабуть не подобаюсь.
Він слухає цікаву музику. Запитав чи холодно. Замерзла, але стерплю, хоча…ні, не буду терпіти, можливо це спроба мене обійняти? Міцні обійми… Поруч з ним так спокійно…Як хочеться подивитися в його прекрасні оченята… Ну поцілуй! Мої губи за декілька міліметрів від твоїх. Найніжніший поцілунок в моєму житті. Не жалкую, що зробила перший крок. Серце зараз вилетить з грудей. Невже це Він, той, на кого я так довго чекала?
Він. Які в неї маленькі рученята і холодні. Скромна і така тендітна. А посмішка…чудова, а головне – щира. Губи…так і хочеться поцілувати… Таке відчуття, ніби вона мене боїться. А замерзла, аж зубки цокотять. Пропозиція – згода. Вона вже в моїх обіймах. Як чудово пахне її волосся. А очі, якогось незрозумілого кольору. А губи…довгожданий, приємний поцілунок… Смілива. А серце б’ється… тепер тільки для тебе…
Знову зустріч. Зірки…якось по-особливому освічують їхні силуети . Кожна секунда, хвилина, година проведена разом – найщасливіша.
Що може бути кращим, ніж поцілунок коханої людини? Та ніжність в їх дотиках, розмовах, поглядах. Закохані…
Він знову їде на навчання.
Їх перша розлука.
Витримали.
Знову щасливі сиділи на тій же лавці, в тому ж парку. Він дарував їй бузок, а Вона просто усміхалася. Це був один із тих моментів, коли слова були не потрібні. Вони поринули у свій світ, світ щирості, ніжності, щастя.
Знову розлука на дві неділі. Але доля давно все вирішила за них.
За день до його приїзду Вона поїхала на роботу, за 800 км від нього… Тоді лиш зрозуміла, якщо збувається одна мрія – з іншою доведеться попрощатися.
Вона. Написала смс «Ти вільний. Я знаю, що ти повернешся до неї. Тої, яку так кохав раніше. Я більше не тримаю тебе. Будь щасливий». А боляче як… Я ж кохаю його. За що мені таке? А може дочекається? А може?...
Безсонні ночі, думки, які не дають спокою, смс «Кохаю», «Дочекаюсь»…
Пройшло три дні… Смс «Вибач. Ти була права. Мені жаль»
Сльози…
Вона. Ненавиджу!!! Як ти міг? Так швидко? Чому??? Невже ті емоції, що відчували, коли були поруч, були фальшиві??? Хто я для тебе? Іграшка?
Сльози лились з її незвично красивих очей. Багато питань і жодної відповіді. Нестерпний біль і думки, які не дають заснути. Вона була наодинці зі своїми проблемами, так далеко від батьків, друзів, саме тих, чию підтримку вона так потребувала. Робота…єдине, що відволікало.
Вони знову спілкувалися, але вже все було по-іншому. Він – зустрічався з іншою. А Вона, залишалась наодинці з почуттями. Чекала…А може?...
Вона. Знову просять повернутися на роботу. Це означає, що я буду знаходитись поруч з ним. Зустрітись?
Півтори години, щоб побути разом. Не було вже тих почуттів. Привокзальне кафе…чашка міцної кави і…його рука торкнулася її долоні… Менше ніж на годину вони стали знову найріднішими…
Автобус. Знову розлука. Думки не дають зосередитись. Вона не могла стримати сліз. А Він пішов додому, так і не зрозумівши, що змусило торкнутися її уст.
Вона. Ти… Чому не даєш мені спокою? Чому я думаю про тебе так часто? Кожного дня згадую ті прекрасні моменти, коли ми були разом. На жаль, ми так і потанцювали… А я так мріяла закружляти з тобою, але боялася, що ти танцюєш краще ніж я. Мрії, пов’язані з тобою стають тепер нездійсненними.
Літо закінчилось… Знову студентське життя вирувало на повну силу. Не вистачало тільки його поруч. Розмовляючи по телефону вони все більше і більше нагадували друзів. В кожного своє життя, свої переживання.
Кожна зустріч для них була важливою, але після години щастя вони знову розлучалися на довго. Знову друзі, знову інше життя. Інколи їй так хотілося заснути в його обіймах. Він також згадував минуле. «Друзі…і не більше…» і знову все стає на свої місця.
Вони не боролися за своє щастя. Минуле не змінити, а майбутнє не хочуть будувати разом. На стільки рідні, на стільки чужі… На стільки дурні…
Можливо через 10 років, згадавши один одного, вони зрозуміють, що зробили помилку, але буде вже пізно…занадто пізно…
Свій танець кохання вони відмовились танцювати…


Посміхнись! Життя - прекрасне!!!
 
Світлана60Дата: Понеділок, 26.09.2011, 12:02 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Здорово ax

Тільки вперед
 
ВасиленкоДата: Вівторок, 18.10.2011, 12:15 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Можливо вони і будуть згадувати про минуле, але дівчина сама за себе вирішила, адже кого люблять - не відпускають!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 cy
 
ОдинДата: Вівторок, 18.10.2011, 20:26 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Користувачі
Повідомлень: 94
Репутація: 2
Статус: Offline
Щось занадто заплутана історія... be
 
kiiissДата: Середа, 19.10.2011, 09:06 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Обожнюю історії кохання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ax
 
ГойяДата: Середа, 19.10.2011, 21:40 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 22
Репутація: 0
Статус: Offline
Один, я також щось недорозібрала в цій історії.
Quote (Jastermina)
Вона поїхала на роботу, за 800 км від нього…

А це ще куди її запрошують? назад?
Quote (Jastermina)
Вона. Знову просять повернутися на роботу. Це означає, що я буду знаходитись поруч з ним. Зустрітись?


а потім куди вона приїхала?

Quote (Jastermina)
Літо закінчилось… Знову студентське життя вирувало на повну силу. Не вистачало тільки його поруч.


be be be be be


Я знаю, що я нічого не знаю, але ж уроки вчити так не хочеться...
 
irina-gurzanДата: Середа, 09.11.2011, 20:41 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Користувачі
Повідомлень: 30
Репутація: 2
Статус: Offline
щось і справді все занадто запутано))) кого люблять - не відпускають, якщо повернувся до колишньої - значить про яке кохання йде мова? вона його покинула заради роботи.... кожен зробив свій вибір, а ті почуття - можливо захоплення, можливо пристрасть, та ніяк не кохання...
а моя історія більш реальніша, познайомилися в інтернеті, літом. зустрілися вже восени... зрозуміли,що це все буде не так,як до цього,мабуть ще з першої телефонної розмови, але зрозуміла,що це любов лише через місяць... ми дуже багато часу проводимо разом і підтримуємо один одного... дуже класно,коли в одній людині коханий і друг,і порадник)))) і всім того бажаю!!! і не шукайте казку в житті, коли прийде момент,вона сама вас знайде))))


Життя чудове!!!
 
Форум » Спілкування на різні теми » "Я Вам пишу..." » Танець кохання... (Розкажи свою історію)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Найактивніші користувачі форуму:
  • admin
  • savradim
  • Провідник
  • red
  • galanet
  • zagadkova_dysha_liruka
  • lena
  • MASK
  • Vladyka
  • Tiagai_Ivan
  • Сьогодні на форумі були:
    Copyright Стеценко Н.М. © 2024
    Сайт управляється системою uCoz