Мої перші вірші, прошу не судити дуже строго
|
|
Inspektor007 | Дата: Четвер, 06.03.2008, 18:49 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| "Мысли в слух" И снова грусть И снова боль Я так устал от этой боли. Устал ходить Устал лежать Устал я быть самим собою. Хочу к тебе Хочу с тобою Я быть любим ... любим тобою. Я этот стих писал как мог Быть может что-то я не смог Не было рифмы не сошлись слова Я от тебя схожу с ума! Но этот стих мой первый в жизни Писал тебе я от души Зачем не знаю просто мысли Покоя не давали мне. Быть может не совсем я умный И может не красив совсем Но сердце у меня большое Оно принадлежит тебе... "Чувство" Я тебя люблю С тобою быть всегда хочу Всегда любить тебя я буду И не за что я не забуду Твои глаза, улибку, губы... Твой нежный голос, сладкий вкус, Твоих прекрасних нежных уст. Никак тебя не позабыть И без тебя так сложно жить Так сложно быть вдали от вас Прекрасных и любимых глаз Некого сравнить с тобой Ты моя радость, грусть, покой. Мой мир наполнен лиш тобой. Мое желанье бить с тобой Всю жизнь прожить с тобой Тебя любить и рядом быть Лиш для тебя любимым быть Никак тебя не позабыть...
0_o
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 20:15 | Повідомлення # 2 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Quote (Inspektor007) Мої перші вірші, прошу не судити дуже строго Сонечко! Твої вірші просто чудові, тому що в них вкладена частинка твоєї душі
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: П'ятниця, 07.03.2008, 20:39 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 10
| Слова, які линуть з глибини душі не заслуговують на негативний осуд тих, хто не відчував цього хоч раз в житті. Молодець, вітаю тебе з тим, що зумів відкрити в собі цей талант. Повір, іноді вірші, що виливаються на папір дають змогу душі врятуватись від болісного тягаря. Успіхів у творчості. Коли надрукуєш свою збірку - дай знати...
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
Inspektor007 | Дата: Понеділок, 10.03.2008, 17:50 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дякую за таку позитивну оцінку zagadkova_dysha_liruka, коли надрукую свою збікру, обовязково дам знати.
0_o
|
|
| |
minus | Дата: Середа, 12.03.2008, 20:46 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
Репутація: 7
| Якщо оцінювати, як порив душі, то вірші просто чудові...
93! 93 93/93!
|
|
| |
Сашік | Дата: Четвер, 13.03.2008, 13:33 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Репутація: 0
| Вірші прекрасні! Відчувається, що вкладено всю душу і життя. Також видно, що пише закоханий. Хочу попросити лише про одне: пиши будь-ласка веселіше, щоб душа раділа.
|
|
| |
Юльчиня | Дата: Четвер, 13.03.2008, 13:49 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Це прекрасні вірші.
|
|
| |
Кицюнічка | Дата: Середа, 26.03.2008, 09:08 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| В твоїх віршах відчувається справжнє, щире почуття.Читаючи їх, у мене сльози на очах.Можливо ти зандто критикуєш себе в першому вірші про свій розум та зовнішність, якщо вона тебе не цінує, то вона просто не для тебе.
|
|
| |
allasereda | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 20:25 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Толя в тебе чудовий талант.Я надіюсь скоро получити в подарок твою збірку. Але в мене є одне питання:чому всі твої вірші сумні,я хочу прочитати твій вірш на веселу тему!!!
CCA
|
|
| |
Ananasik | Дата: Понеділок, 14.04.2008, 20:41 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
Репутація: 12
| Так звісно дуже чудові в тебе вірші,продовжуй в такому дусі
|
|
| |
Dakota | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 22:34 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
Репутація: 5
| ПРЕКРАСНІ, ЧУДОВІ, ЩИРІ РЯДКИ, А ЧОМУ? БО ЛЮДИНА КОХАЛА, БО ЛЮДИНА КОХАЄ, БО В ЛЮДИНІ СВІТЛО І ЦЕ СВІТЛО ПОРОДИЛО КОХАННЯ!
Мстят только слабые... Сильные умеют прощать...
|
|
| |
Ксения | Дата: Четвер, 11.12.2008, 18:15 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я також памятаю свій перший (і останній) вірш, який написала 7 років назад. А памятаю. Осінній день. Сум і тривога. Пориви вітру роздягають сад, Пожовклим листям вкрита у селі дорога, Останній вальс танцює листопад. Литять у вирій журавлі, І чути як вони курличуть, Вони ж летять із рідної землі, здається і мене з зобою кличуть...
|
|
| |
Ros | Дата: Четвер, 11.12.2008, 20:48 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Міркування Для мене все чуже навколо: І гамір, і невпинний сміх, Хтось галасує, хтось співає, А я ж міркую, все й про всіх. Думки все плинуть, наче хвилі, Бо я одна на самоті, Неначе чайка, залишилась, Що хвилі лічить в висоті . Думки мої – то тихе море, Яке пливе собі навгад, Та раптом вітер зірве хвилю І я хвилююся не раз. Думки вирують, б"ються, плинуть ... Їм треба значення надать, Мені вже висловитись треба, А я боюся, що не так ... Ros@
Ros@
|
|
| |
марьяна2012 | Дата: Неділя, 11.03.2012, 18:37 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Гарні рядки, дуже сподобались! Відразу пригадався журнал "Дніпро". На сторінках цього журналу також можна почитати багато гарної поезії.
|
|
| |
Polishchuk1961 | Дата: П'ятниця, 02.04.2021, 15:43 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Для першого разу чудово
|
|
| |