"Слова учителя, яке запам'ятались мені на все життя"
|
|
zagadkova_dysha_liruka | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 13:14 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 10
Статус: Offline
| "Тонка душа лірика"-сказала мені Євгенія Василівна. Цей вислів став моєю долею і знаком на все життя.
"Життя потрібно змінювати"
|
|
| |
admin | Дата: П'ятниця, 29.02.2008, 13:38 | Повідомлення # 2 |
Генералісімус
Група: Адміністратори
Репутація: 42
| Quote (zagadkova_dysha_liruka) "Тонка душа лірика"-сказала мені Євгенія Василівна.Цей вислів став моєю долею і знаком на все життя. Гадаю, що то мудра вчителька, тому що який би предмет учитель не викладав, він мусить мати прекрасну душу і палке серце, щоб виховати справжню Людину. "Немає дороги до Храму, якщо Храму немає в душі" - сказав відомий поет... і той Храм кожен повинен плекати в своїй душі... Дуже добре, коли учитель має прекрасну тонку душу, тоді він учитиме не тільки математиці чи фізиці, а головного, без чого не можливе існування людської цівілізації - ЛЮДЯНОСТІ...
Пункт 1. Аdmin завжди правий! Пункт 2. Якщо admin не правий, див. п.1!
|
|
| |
MASK | Дата: Понеділок, 03.03.2008, 15:54 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 6
| "Навіть двійошник може і має гарне серце" - вислів моєї вчительки Історії Саме цей вираз вплинув на те, щоб ніколи в своєму житті не зважати на знання людини, а перш за все дивитись в її серце!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
admin | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 11:52 | Повідомлення # 4 |
Генералісімус
| Quote (MASK) "Навіть двійошник може і має гарне серце" - вислів моєї вчительки Історії це ще раз підтверджує те, що слова вчителя живуть у свідомості не лише в той момент, коли сказані, а запам"ятовуються інколи на все життя
|
|
| |
voloshuna-vom | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 16:12 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
Репутація: 0
| Пам'ятаю слова вчительки, яка постійно повторювала, що ми бідний народ, тому що весь час дбаємо про матеріальні блага, а не про духовність
olechka
|
|
| |
galanet | Дата: Вівторок, 04.03.2008, 18:45 | Повідомлення # 6 |
Полковник
Репутація: 11
| "Готуйте щоденники для двійок" - звісно вона говорила це жартома
|
|
| |
MASK | Дата: Середа, 05.03.2008, 14:54 | Повідомлення # 7 |
Полковник
Репутація: 6
| Quote (galanet) "Готуйте щоденники для двійок" - звісно вона говорила це жартома До двійок завжди потрібно бути готовим, особливо тоді коли не зовсім готовий!!!
Я радію навіть з того, що сьогодні прокинувся, чому ж не радіти цілий день? :) :) :)
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Субота, 08.03.2008, 13:48 | Повідомлення # 8 |
Полковник
| "Що закладе учитель в свого учня, то й матиме в майбутньому. І назавжди отримає оцінку своєї діяльності". (Уривок із моєї призентації "Моя майбутня професія" на І-ому курсі)
|
|
| |
admin | Дата: Субота, 08.03.2008, 18:33 | Повідомлення # 9 |
Генералісімус
| Мені пригадується вислів Платона, який нам, першокурсникам, порекомендував запам"ятати викладач педагогіки Бутенко Володимир Володимирович, якщо ми хочемо стати справжніми учителями: "Людина - це покірна і божественна істота, якщо вона гарно вихована; якщо ж її не виховувати або неправильно виховувати, то вона буде найдикішою твариною з усіх, кого творить земля", от чому потрібно пам"ятати про ту велику роль, яку відіграє вчитель у формуваннінні кожної особистості...
|
|
| |
zagadkova_dysha_liruka | Дата: Субота, 08.03.2008, 21:18 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Цілком погоджуюся!!!
|
|
| |
Алена | Дата: Четвер, 13.03.2008, 15:42 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| " Вийди з класу " - говорила моя вчителька.
|
|
| |
Vladyka | Дата: Четвер, 13.03.2008, 20:40 | Повідомлення # 12 |
Полковник
Репутація: 8
| А менi запам'талися слова: "Поiдеш на олiмпiаду?" Цi слова я чув щоосенi, починаючи з 6 класу. Що казали, що я вредний, лiнивий, ехидний... Правду нiкуди дiти...
Життя прекрасне!
|
|
| |
Tiagai_Ivan | Дата: Неділя, 23.03.2008, 19:31 | Повідомлення # 13 |
Підполковник
Репутація: 5
| "Ніхто із вас не піде вчитись на вчителя, бо нераджу я цього робити, нерви нада мати залізні"- так моя вчитилька історії України говорила кожного разу, коли ми порушували дисципліну. Так вона нас заспокоювала!
There is somesing behind the throne greater than the king himself. Sir William Pitt.:"House of lords", 1770
|
|
| |
admin | Дата: Четвер, 03.04.2008, 12:17 | Повідомлення # 14 |
Генералісімус
| Quote (Tiagai_Ivan) нерви нада мати залізні Залізо також може заіржавіти, тому краще мати нерви з нержавіючої сталі ( вислів мій )
|
|
| |
liyda | Дата: Четвер, 03.04.2008, 13:40 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| "Якщо, ти сам цього не захочеш тебе ніхто незаставе-це зробити" . Додано (03.04.2008, 13:32) --------------------------------------------- "Книга навчить як на світі жити",навчись тільки нею користуватись як слід". Додано (03.04.2008, 13:35) --------------------------------------------- " Ти розумна і красива, але трохи ледача. Подумай про це поки непізно". Додано (03.04.2008, 13:40) --------------------------------------------- "ЗНАННЯ- це скарб який варто здобути і відшукати."
я Людмилка!
|
|
| |